Jump to content

Exit-Poll Gmclub

rm.popa

99 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Si cam de cate ori considerati voi ca este necesar sa modificam Constitutia? Instabilitatea legislativa are radacini adanci la noi, efectul aparent extinzandu-se si asupra legii fundamentale. Legea fundamentala ar trebui sa ramana aceeasi 100 de ani, repezinta un set de valori de baza, stabilite de comun acord si care ar trebui sa constituie o ancora pentru societate... La fiecare cativa ani o mai carpim cu cate un amendament?

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 12/7/2009 at 10:29 AM, Lucian M said:

SUNT SCARBIT de maniera in care pdl isi face adepti!

Nu iti e mai rusine? Stai dracu in coltul tau de lume, roade un ciolan si taci din gura!

Da pe Antene si linge ecranul, ca de asta nu iti e rusine. Daca vrei, vino si linge-mi si telefonul (oricum trebuia sa il schimb) cu fiecare din cele 5 mesaje pe care le-am primit ieri cu felicitari din partea lui jioana.

Daca stiam ca iti e tie rusine de Base, ma duceam si il votam.

In ceea ce privesc antenele, sunt niste lingai. Nu stiu daca ati vazut ieri emisiunea lui Gabriela, cum putea sa faca o asa emisiune cand inca nu se terminase alegerile ? Vreau sa vad amenziiiiiiiiiiii

Satori ai gresit tu sau chiar asa au dat rezultatele ? Nu prea se pupa :P

Edited by TBird

Am votat contra lui Basescu.

Nu stiu cine e Geoana si de ce e capabil, nu am urmarit campania electorala din ultima perioada, sunt apolitic de felul meu, consider insa ca pe mine ma reprezinta mai bine un fost ambasador decat un marinar betiv. Nu am facut atatia ani de facultate ca peste tot sa mi se spuna senin ca a fost pierdere de timp si ca esti mai bine platit muncind cu carca decat muncindu-ti creierii.

Traim intr-o tara in care prostia si marlania sunt ridicate la rang de sport national, cum n-au fost niciodata ridicate din 1989 incoace. Inainte mai citea cineva o carte, acu toti citesc pagina 5 din libertatea, se uita la stirile de la ora 5, si sparg o samanta cand apare un clip nou pe Taraf. As vrea sa vad si eu pe cineva puternic in tara asta sa racneasca la plebe: "Baaah nenorocitilor, puneti in **** mea mana pe o carte, mai lasati dracu emisiunile alea cu "Schimb de mame" de pe acasa teve sau de pe national carboteve, mai lasati dracu telefonu, ca e satul de atata scris semeseuri cu dedicatii la taraf si mai lasati dracu figurile alea de cocalari saraci pe care le aveti in voi, ca sunteti smecheri ca aveti bemveu seria 3 din 93, da altfel nu aveti o chifla in stomac", ca sa pot sa zic si eu ca sunt mandru de tara mea.

Nu am agreeat niciodata comunismul, nu iubesc PSD-ul, insa cat timp a domnit PSD-ul eu n-am vazut lansata o ordonanta de urgenta care sa dea peste cap intr-o zi sistemul contabil (vezi 1999), n-am vazut sa se dea legea impozitului forfetar, o adevarata spanzuratoare pentru multe firme de la noi, n-am vazut presedinte de stat sa se urce beat la volan si multe altele.

De unde aseara m-am culcat mai linistit la gandul ca am scapat de baselu', azi dimineata mi-a picat cerul in cap. Sa inteleg ca voi mai avea ocazia sa scap de el atunci cand voi avea 31 de ani, in conditiile in care atunci cand scapasem de ceausescu nici macar nu invatam alfabetul? Oh shit...

Rezultate finale BEC: Traian Basescu - 50,33%, Mircea Geoana - 49,66%

Sa intre istoricii, sa consemneze: in anul de gratie douamiinoua, baselu, cel mai inteligent presedinte din toate timpurile trecute si viitoare, din pozitia de presedinte, cu internele la dreapta si cu serviciile la stanga a reusit sa invinga, de unul singur, un prostanac cu 0, (zero virgula ...). Asa o victorie glorioasa au mai obtinut sarbii, la Campia Mierlei. Data viitoare va proceda precum fratele moldovean care a concurat singur si a iesit pe locul doi. Dar nu-i problema, acesta a gasit rapid solutia, schimba Constitutia.

Edited by tolin
  On 12/7/2009 at 10:07 AM, zeneseu said:

Acum pe bune, cine te opreste? Fiecare cauta sa-si faca viata cat mai buna. Daca ai sansa sa pleci, de ce nu profiti de ea?

Cred ca jumatate din populatia romaniei cauta sa plece, dar nu cu capul inainte.

On 12/7/2009 at 1:41 PM, Zmeul cel rau said:

Tu ai deci o scuza, nu l-ai vazut pe Geoana vorbind.

In turul 1 am zis ca as vota si un boschetar numai sa vad ceva schimbandu-se. :P

Mi-a tremurat mina si am votat pt mai putina liniste.

Laurentiu apropo de educatie,invatamint si cultura gresesti, mai tot timpul PSD-ul a tinut volanul ministerului. Si a condus pe aratura 90%.

Daca un absolvent de facultate nu stie sa faca o medie aritmetica cu 3 zecimale si scrie un CV ca pe MIRC multumeste-i Androneascai.

Ce circ cu alegerile astea =)) nistre crapai pusi pe inavutire si disperati dupa functii. Prostanac sau mariner...tot un drac. Eu unul n-am votat si sunt fericit. Recunosc...eram si mai fericit daca nu erau alegeri deloc. Dar asa, am simtit si eu in sfarsit ca votul meu a contat :) )

Pana la urma avem presedinte ? Sau e ca guvernul, interimar, pana se schimba RON-ul in ROL. Cum se va proceda pana la urma, unul ia Moldova si Oltenia, iar celalalt ia restul si asteptam un Cuza care sa faca Marea Unire ?

Edited by tolin
  On 12/7/2009 at 10:23 AM, Satori said:

Miste_R, nu te minti singur, nimeni nu are program de iesit din criza.

Pai eu innebunesc numai cand imi aduc aminte de inceputul crizei in Ro si de cum a fost gestionata ea.

Isarescu nu mai stia ce sa faca sa calmeze spiritele,iar base iesea isteric si spunea:Romaniii e doar inceputul,o sa fie neneorocireeee..

Am tot asteptat sa vad o idee buna din partea guvernului boc@basescu,macar sa fi dat impresia ca lucreaza,cauta,inventeaza solutii.

Lucrez intr-un domeniu f sensibil la fluctuatiile economice,in economia REALA, nu la stat unde faci nu faci esti platit,bine sau prost salariul merge,concediul e concediu,primele sunt prime,sarbatorile sunt sarbatori.(NU sustin ca toti care lucreaza la sau pt. stat freaca menta)

Firma mea(ca lucrez acolo nu ca sunt patron),in domeniul ei e cea mai buna din Ro.

Pana aici ok,a venit criza fianciara s-a simtit imediat,micsorare de salariu +10 zile concediu fara plata(in care am prestat),adio prime de performanta etc.

In timpul asta ERAU BANI pe piata pt domeniul nostru,bani care puteau intra f usor in conturile firmei , bani nu numai din Ro, dar si din alte tari europene(Franta,Germania bla bla)

Toti posibilii investitori ne spuneau acelasi lucru:asteptam sa vedem ce decizii se iau la nivel politic in Ro,asteptam un semn de maturitate,o decizie de relaxare a fiscalitatii etc.

Stii ce vedeau ei?

Il vedeau pe marinar cum anunta dezastul si vremuri grele,vedeau un razboi personal base, cu tot felul de personaje.

Au vazut deciziile de iesire din criza a guvernului boc (inexistente sau chiar mai rau).

Au vazut haosul politic cu guvernul demis,pus la loc,interimar si dracii sa-i ia.

senezeu@ nu vorbesc cu ura,mai ales fata de cei de pe forum,sper ca putem avea idei diferite fara sa ne certam sau s -o luam personal.

Nu pot intelege un lucru:

Ce naiba a mers bine in tara asta condusa de basescu de merita un nou vot?

DoaR scuza cu comunistii sau mogulii e suficienta pt inca 5 ani cu biletele,uite prim ministru nu mai e prim ministru,il mai imbolnaveste de doua ori mortal pe stolo,mai bea un spritz cu becali,mai face o afacere cu popoviciu,mai hahaie la tv,mai desparte Romania in doua,a lui si a fraierilor care au votat contra lui si mai asculta 1000 de telefoane,uite demisia nu e demisia?

Tuna si fulgere impotriva comunistilor,unde-i legea lustratiei?

Moguli in sus moguli in jos,s-a prescris sau nu dosarul lui Vantu in mandatul lui de 5 ani?

A avut toate parghiile in mana: justitia,serviciile secrete,politia,unde sunt coruptii,unde sunt comunistii condamnati?

In rest..incepe haosul politic,negocieri,invarteli,scheme,EXACT ce-i place lui basescu,sa fie un jucator,sa iasa el bine,tara e a lui.

Tetea d said:

Crezi ca e posibil sa se reediteze politica tarilor romane in a doua jumatate a secolului XIX care e tema de studiu la facultati de relatii internationale in lumea civilizata?

Pentru pokemoni: Au jucat la doua capete: turcia si austro-ungaria, mai apoi rusia si turcia, apoi prusia/austro-ungaria si Antanta

Din jocul asta dublu a aparut: unirea principatelor, independenta, regatul.

In secunda in care ne-am dat clar, pe fata doar cu o parte ne-am luat cuvânt_urât: prima parte a WWI, tot WW2.

Ce dracu e atat de greu sa intretii relatii normale cu toata lumea?

Trebuie musai sa dam noi cuvânt_urât rusiei?

Pe bune..imaginea e a soricelului care incerca sa dea cuvânt_urât elefantului..

Lasati prostiile din filme americane..suntem o natie de cuvânt_urât, intr-o tara de cuvânt_urât, la rascrucea oricarei basini dinspre rusia..

Ba nene..la noi aeru cald vine dinspre Africa si ala rece dinspre Rusia..

Spre asta trebuie sa tindem, dar multi nu realizeaza, pentru ca suntem o tara de prosti. Cu astfel de idei trebuie sa vina un nou conducator, nu cu prostii despre cat de rau e contracandidatul.

Daca nu va e cu suparare, topicul asta cred ca si-a depasit perioada de valabilitate, asa ca se inchide. Discutiile pot continua pe topicul dedicat Politicii ... fratilor :) . N-are rost sa pastram 2 topicuri care tind sa aiba aceeasi tematica.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...