Kalos_Waiting Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Salutare, Am si eu o intrebare la persoanele care detin de mai multa vreme Kalos-ul.. A-ti reusit cumva sa vedeti numele melodiei de pe CD afisat pe display? Eu ma chinui de ceva vreme si tot T01, T02 imi afiseaza... Am increcat diferite giumbuslucuri cu NERO dar fara succes. Partea proasta e ca n-am gasit inca un CD la care sa afiseze numele artisutului si al melodiei.. Mersi Link to comment
Abram Burel Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 "2004" nu are. E un model entry-level care nu se poate lauda cu asa ceva. Sa zicem "mersi" ca merge cu CD-R/RW. Link to comment
hawkeye Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 2004 nu citeste RW, decat -R (cel putin modelul de varf cu cdchanger dar ma indoiesc ca alea mai ieftine ar citi). 2005 citeste si RW dar n-am observat cdtext (poate n-am facut eu cd-urile cu cdtext?) Link to comment
Kalos_Waiting Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 Eu am model 2004, cine are timp il rog frumos sa incerce pe un model din 2005, ca mi-s tare curios.. Ciudat, eu am inteles ca nu prea mai exista Auto-CD-uri fara optiunea asta.. Totusi e Blaupunkt... Link to comment
Abram Burel Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Da, e Blaupunkt, dar e un model mai vechi (hai sa facem un concurs sa vedem cine descopera modelul care seamana cel mai bine cu CD-ul de pe Kalos 2004), si deci mai ieftin, si deci mai "slabut" si deci n-are de toate. Link to comment
Satori Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Reminder http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=1818 Link to comment
Abram Burel Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 E si asta un topic, dar nu mai stiu daca aici am gasit ceva care seamana cu ce am eu pe Kalos. Iar in lista aia de compatibilitati cu comanda de volan, nu mia gasesti poze cu modelele mai vechi si nici rabdare sa o scormonesc pe toata. Inteleg ca te intereseaza concursul: pai inca n-ai dat un link clar catre ceva despre modelul de pe Kalos. So, mai sapam... Link to comment
Satori Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Daewoo Kalos 1,2,3. Asa se numesc. Fata de modelele traditionale Blaupunkt au modificari destul de mari, adica la nivel de protocoale, meniuri blocate samd. Link to comment
Abram Burel Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Alea care zici tu (Daewoo Radio 1-3) sunt probabil modelele care s-au pus in 2003 si inceputul lui 2004, care sunt de fapt radio-cas-uri (si cu CD-changer 3-ul). Ce am eu (adus in iunie 2004) seamana cel mai bine cu un Alicante CD30, dar e pe verde (si butoanele si display-ul), nu scrie Blaupunkt, nici Alicante si e 4x40 (putere maxima, probabil 4x20 nominal). Pare insa ca "mecla" aia denota o anumita generatie de design. Daca te duci pe net sa cauti "blaupunkt alicante" o sa gasesti cu totul alte masti, dupa cum la bluespot o sa gasesti alte modele cu aceiasi fata. Nici eticheta pe care mi-au dat-o odata cu masina si care ar trebui sa poarte acel cod unic cu care sa scotocesti si sa gasesti modelul nu m-a ajutat prea mult. Continuam... Link to comment
Satori Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Pai eu din acela am. De restul nu stiu. Dpmdv, i won. Pot sa aflu si modelul tau daca ma lasi sa iti il scot putin cat sa ma uit la serie. Link to comment
Abram Burel Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Asa e, ca tu esti cu faivcidiu, uitasem. Ei bine eu sunt cu onecidiu si p-asta nu-l gasesti pe nici un site cu punct albastru. N-am vrut sa-l scot de acolo. Am incercat cu seria de identificare de pe bonuletul pe care mi l-a dat GTT-ul, dar inca n-am reusit. Nu ma framanta prea tare inca (nu am nici un chef sa ma apuc de modificari pana nu ies din leasing, da' nu mai am decat un an si ceva), da' cand m-o apuca, te las (da' dupa ce mai ma chinui eu, ok?) Link to comment
arp Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Seria de pe bonuletul ala nu ajuta la nimic,trebuie seria care se afla pe laterala cd-ului,vezi poza de pe bonulet, am cautat si eu modelul 2005 de mi-a venit rau, Satori m-a pus.. >- , dar de gasit am gasit doar modele care semanau gen Alicante si inca vreo 2-3 dar nimic identic... Link to comment
zack Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ce putere dezvolta cdplayeru de pe kalos 2005 ?? Link to comment
zack Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 ) nu satori...cati watti...? m-ar interesa watti RMS Link to comment
Abram Burel Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Luand de bune ce CD2004=CD2005 (gen Alicante, vezi arp mai inainte) trebuie sa fie 4x20W RMS (4x40W peak). Si difuzoarele pe spate sunt la fel (5 Ohmi). Link to comment
zack Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 mai baieti si fete ) cd-playeru de pe kalos 2005 suporta mp3 Link to comment
arp Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ba nu, nu suporta...Ai bagat tu cd cu mp3 si ti-a mers? atunci e alt aparat si te rugam sa ne pui si o poza sa-l vedem... Link to comment
zack Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 rectific...acu am observat ca pe acel cd nu erau mp3-uri ("> am stricat cd-u degeaba cu 7 melodii ("> mai era si dala philips ce pot sa zic...are un sistem audio marfa...singuru lucru...cand dau tare si sunt mel cu bass se aude ceva in spate...trepideaza...ceva...aveti idee ce e si cum se rezolva ? maine o sa bag si un cd cu mp3 Link to comment
andreicri Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 (edited) Da, e polita si mie imi zornaie. Plus putin plasticele din usa. Ca rezolvare partiala mai rade-i basii. Data viitoare încearcă te rog să fii mai atent când scrii ! Edited March 25, 2005 by VAXXi Link to comment
zack Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 ee n-are nimica...deja de la volumul 35 in sus...nu mai poti sta in masina(aproape) depinde si de melodie...am bagat niste house...ma dureau urechile cand am iesit Link to comment
Recommended Posts