Jump to content

Aparatoare Noroi Noua, Cu Probleme

Recommended Posts

Am si eu o nelamurire. Am aparatoarea de noroi de la roata fata (partea soferului), sparta. Am dat-o jos pe cea veche si am achizitionat alta noua.

Despre asta vorbesc:

image0018275686.jpg

Problema este urmatoarea:

In partea de jos, pe spatele aparatorii exista 2 "cleme" daca le pot zice asa (vezi poza mai jos) . Problema este ca nu se potrivesc pe aripa deloc...alea 2 cleme chiar nu au unde sa intre..normal ar fi sa intre in ceva ca sa ramana fixata cumva..dar nu merge deloc...Pe aparatoarea veche sparta, aceste 2 "cleme" erau taiate...Dar eu cred ca nu au fost montate bine, si de aceea am nevoie de ajutorul vostru.

Cum montez corect aparatoarea asta?

Cele 2 "cleme":

image0008270750.jpg

Edited by crystygye

Am schimbat azi un bec de pozitie fata si am tras un pic in jos si de aparatoarea de noroi. Se pare ca acele doua cleme se prind de o margine a aripii interioare (partea dinspre amortizor, spre motor). Nu am scos de tot aparatoarea ca sa am o vedere de ansamblu, dar asta a fost impresia mea.

Toate cele bune.

Am reusit. Nu sta perfect, din cauza ca fostul propietar a avut accident pe partea aia, si aripa nu e ca din fabrica. Este prinsa cu cativa mm in afara masinii.

In fine nu au fost probleme. Am reusit sa prind in toate gaurile, mai putin una. In rest e ok, sta perfect fara sa se clinteasca deloc.