yannlepantrec Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Cica se facea ca se intalnesc membrii DWCC Constanta pe data de 12 Decembrie in locul obisnuit, pentru o reluare a subectelor dezbatute anterior si a obiceiurilor din datile trecute (baut de frappe, etc) Va astept cu mic cu mare la intalnire. Cine vine? Link to comment
dreamlike Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Noi ne prezentam prin viscol si omat la locul si ora obisnuite insa va anunt dinnainte ca nu ma mai uit la stiri, politica si fotbal insa m-am apucat de baut si fumat ... viata merita traita, chiar cu marinaru' la Cotroceni . Link to comment
free_spirit Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 (edited) Salutare !! @ Dreamlike ) Buna asta cu fumatul si bautul !!! Desi, ai vazut ca dauneaza grav sanatatii !! Este posibil sa ajung si eu, dar asta depinde in primul rand de stratul de zapada ce se va acumula pana la ora 18.00 pe soselele patriei,cu precadere pe ruta Mangalia-C-ta. Deocamdata, vad ca ninge ca-n povestile fratilor Grimm. Nu mi-era dor, dar daca oricum nu am cum ma impotrivi naturii...las'sa ninga. Respect !! Edited December 12, 2009 by free_spirit Link to comment
MethodRO Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Sper sa ajung si eu. Am antrenament si dupa aia dau o fuga pe acolo poate va mai gasesc. Link to comment
paul_marines Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 (edited) Well I think I'll join you LE Asa am si facut Edited December 12, 2009 by safari hunter Link to comment
yannlepantrec Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Si uite asa trecu inca o saptamana. Isi facura prezenta numitii Dreamlike, Cristina, Immortal, Alina, Safari Hunter, MethodRo si subsemnatul. S-au dezbatut subiecte de aviatie si despre vremea care l-a tinut departe pe colegul Free Spirit. Poate saptamana viitoare, Didi. Salut! Link to comment
Recommended Posts