fiu25ionut Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 (edited) Sa dai si tu un semn Cristian, cand poti sa facem un diagnostic pentru nubira, Multumesc! Edited February 16, 2011 by fiu25ionut Link to comment
SiNnY Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 (edited) Salut. Ma poti ajuta si pe mine cu vechile si cunoscutele probleme de la matiz ( cand vine caldura si putem sta in curte la o bere ) - probleme la schimbat vitezele 1-2 si 3-2 ( am inteles ca e ceva cu cablurile trebuiesc unse sau schimbate ) - schimbat ulei + filtru ulei - schimbat valva pcv - o verificare la tacheti ca nu s-a uitat nimeni acolo de cand a iesit din fabrica - si sa verificam impreuna ce ar mai trebui : o curatare IAC + TPS , verificat bujii , ( masina este un Matiz E din 2007, 36.000 Km ) si ce mai crezi tu ca este necesar Daca poti si un pret estimativ si durata operatiunii Multumesc Edited February 18, 2011 by SiNnY Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 18, 2011 Author Share Posted February 18, 2011 Salut, Vreo 100 de lei.. ceva de genul La cutie.. macar de ar fi cablurile, si nu ceva din sincroane... dar le ungem si le re-aranja, "> Link to comment
SiNnY Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Multumesc, atunci astept caldurile sa rezolvam problema Salutare Link to comment
papie Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Ma intereseaza si pe mine o manopera de curatat/schimbat ceva (pe la) tacheti. Ideea este ca are o bataie care dispare la un momentdat... ma rog este mai complicat de explicat. Se poate? Un nr. de tel. pe PM se poate? Link to comment
florian.ardelean Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 Un nr. de tel. pe PM se poate? a dat omul nr de tel in postul #21 Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 (edited) Numarul de telefon nu e pozitionat tocmai bine. 0724.100.593.. mi-am notat, te sun maine si ne auzim! SinnY, sa-mi reamintesti te rog... cand mai vine caldura, sa nu uit Edited February 28, 2011 by Dumitru Cristian Link to comment
papie Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 mi-am notat, te sun maine si ne auzim! Am rezolvat. Merci. Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 20, 2011 Author Share Posted March 20, 2011 Curand incepem si cu scannerul DAEWOO pentru parametrii motor Link to comment
Muratu Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Salut Cristi, as fi vrut dupa Sarbatorile Pascale sa schimb la Tico rulmentii de la roata spate, tampoanele de la motor si bucsa aia de la cutia de vitaza de ai vazut si tu ca era aproape rupta, si o bucsa de teflon de la bieleta de directie, dar nu mai stiu pe ce parte ai zis ca trebuie schimbata(parca pe dreapta!?). Pana acum am reusit sa cumpar rulmentii de la roata spate si bucsa de la suportul cutiei de vitaza, si sper ca dupa pasti sa iau bani si sa cumpar si restul de piese. Daca nu ne auzim pana in Pasti iti Doresc un Paste Fericit alaturi de cei dragi! Link to comment
Dumitru Cristian Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 Salut salut. Iti multumesc de urari! Cel mai bine hai sa ne auzim la un telefon... pentru ca lucrurile sunt un pic mai complicate acum Link to comment
Recommended Posts