valericap Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Poate cineva sa-mi spuna de ce becurile de semnalizare cu led modifica mersul releului? (semnalizeaza foarte repede) Link to comment
Mircea Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Pentru ca au alta rezistenta interna. Link to comment
valericap Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 (edited) Se poate face ceva? Edited December 13, 2009 by EM!L Adăugare majuscule, înlăturarea citării integrale şi inutile a postului anterior. Link to comment
augustinionut Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Releu de semnalizare pentru becuri cu LEDuri?!? Link to comment
Mircea Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Tu citesti inainte de a posta? Omul a intrebat de ce becurile de semnalizare cu led-uri modifica intervalul de timp al releului de semnalizare. Tu daca-ti pui becuri cu leduri la semnal scoti releul de semnalizare, sau cum? Link to comment
augustinionut Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) se poate face ceva? DA.Iti va spune domnul Mircea, dupa ce va citi cu atentie postul meu. Edited December 13, 2009 by augustinionut Link to comment
Dr.L Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Recomandat e sa se schimbe releul de semnalizare cu unul care nu indica starea becurilor(bec ars=clipeste mai repede) Dar se pune sarcini(rezistente,becuri) in paralel cu ledurile,ca releul sa functioneze normal Link to comment
Abram Burel Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Alternativ, se poate modifica releul existent pentru a "pacali" functia de detectare bec ars. Din cate imi aduc aminte, dezavantajul este ca prima aprindere va fi mai lunga (chestie legata de functionarea releului). Eu am cumparat intamplator de la un magazin cu piese Daewoo un releu cu tranzistori, care nu e asa destept si merge de minune cu leduri. Parca am mai scris codul pe undeva. Acum nu-l stiu, dar daca vad ca e interes, ma uit pe la masina si zic Link to comment
valericap Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 (edited) Ti-as fi recunoscator dar oare se potriveste si pe aveo. Multumesc Edited December 13, 2009 by EM!L Adăugare majuscule, înlăturarea citării integrale şi inutile a postului anterior. Link to comment
Abram Burel Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Se potriveste. In cel mult o zi revin cu codul Link to comment
Mircea Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 DA.Iti va spune domnul Mircea, dupa ce va citi cu atentie postul meu. Adica sa puna un releu pentru bec cu leduri (desi nu sunt sigur ca gaseste asa ceva) Link to comment
valericap Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Se potriveste. In cel mult o zi revin cu codul eu mai astept inca acel cod de releu daca mai esti amabil. multumesc Link to comment
Abram Burel Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 94798678 Scuze pentru intarziere. Link to comment
valericap Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 94798678 Scuze pentru intarziere. multumesc mult Link to comment
Recommended Posts