Jump to content

Oare Vor Mai Fi?

Recommended Posts

Citeam cu cateva zile in urma despre problemele legate de intalniri si curiozitatea mea este daca se vor mai tine joia si unde.Stiu ca am promis ca de doua ori ca vin si nu m-am tinut de cuvant ,dar as vrea intr-o zi sa va cunosc.Deci?

Da la mare nu venit la vara ? :banana: , dar aveti grija la radare!

Gaseste-ne o cazare decenta si poate iti facem o vizita. La Moeciu a fost super din toate punctele de vedere. Bani putini, lume buna, distractie buna etc. Daca tu ne gasesti niste oferte de cazare la bani putini, lume buna aducem noi si distractia buna o producem la fatza locului.

In ceea ce priveste topicul si intalnirile saptamanale eu cred ca daca cineva chiar doreste sa intram in legalitate* ar putea sa se agite putin si sa obtina o aprobare sau ce e necesar.

* in sensul ca sa nu avem nici o problema cu autoritatile

Io stau si acu in dubii ce sa comit: 1 mai la mare sau un drum prin luna mai la Bucuresti? cu trenul, bineanteles, cu masina n-are rost sa ard atata benzina degeaba (si nici n-am de unde), cu trenul cu un milion am rezolvat-o.

Trage tare poate iti da drumu  :D

Sunt deja destui abonati pentru ziua aia. Eu am renuntat la ea pentru intalnirea de la Moeciu. Nu pot sa le am pe toate... dar daca voi imi oferiti un job mai bun cu 1Mai liber... putem discuta !

Totusi, topicul threadului este intalniri daca o sa mai este sau nu. Pentru intalnire la mare ar tb sa faceti thread separat.

Ce sa legalizam?Nu exista intalniri oficiale Daewooclub.

Edited by ovidiuc

Pai nu prea ai ce soluti sa gasesti si nu iti trebuie sa gasesti pt ca nu stiu ce e legal sau ilegal :D .

Unde umbli tu seara e problema ta proprie si personala si nu implica Daewooclub cu nimic.

Edited by ovidiuc