bobi Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Citeam cu cateva zile in urma despre problemele legate de intalniri si curiozitatea mea este daca se vor mai tine joia si unde.Stiu ca am promis ca de doua ori ca vin si nu m-am tinut de cuvant ,dar as vrea intr-o zi sa va cunosc.Deci? Link to comment
zoosy Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 poate... cine stie... asa din intamplare... hmmmm... ce sa zic... in concluzie... posibil ) Link to comment
Shenck Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Ne cunosti pe rind ca sa nu fie adunare / intilnire Link to comment
bobi Posted March 22, 2005 Author Share Posted March 22, 2005 E si asta o solutie,dar facem intrunire v-am mai spus.Ce mama masii chiar a inviat Ceausescu? Link to comment
ga^dele Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Da la mare nu venit la vara ? , dar aveti grija la radare! Link to comment
remix Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Da la mare nu venit la vara ? , dar aveti grija la radare! <{POST_SNAPBACK}> Gaseste-ne o cazare decenta si poate iti facem o vizita. La Moeciu a fost super din toate punctele de vedere. Bani putini, lume buna, distractie buna etc. Daca tu ne gasesti niste oferte de cazare la bani putini, lume buna aducem noi si distractia buna o producem la fatza locului. In ceea ce priveste topicul si intalnirile saptamanale eu cred ca daca cineva chiar doreste sa intram in legalitate* ar putea sa se agite putin si sa obtina o aprobare sau ce e necesar. * in sensul ca sa nu avem nici o problema cu autoritatile Link to comment
Alezz Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 De 1 Mai eu o sa dau pa acolo si probabil inca 2 membrii nush poate o sa vina mai multi ce e pacat e ca fiecere e pa cont propriu ("> Link to comment
Maniaku Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 da' la munte nu merge nimeni?? ca io mi-s prin Sinaia pe 1 Link to comment
Vlad Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 alx servesti vama? ne intalnim noi pe acolo "Golanule"..ups Link to comment
remix Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 1 Mai , voi serviti mare si munte, eu servesc ... serviciu. ("> Link to comment
VIPER Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Da' pe 1 Mai nu serveste nimeni Pastele??? Interesant... Link to comment
alexutup Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Si pe mine ma bate gindul ca de 1 Mai sa dau prin Vama. Hai sa vedem, poate ne intilnim pe acolo Link to comment
laurentziu83 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Io stau si acu in dubii ce sa comit: 1 mai la mare sau un drum prin luna mai la Bucuresti? cu trenul, bineanteles, cu masina n-are rost sa ard atata benzina degeaba (si nici n-am de unde), cu trenul cu un milion am rezolvat-o. Link to comment
remix Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 (edited) Trage tare poate iti da drumu <{POST_SNAPBACK}> Sunt deja destui abonati pentru ziua aia. Eu am renuntat la ea pentru intalnirea de la Moeciu. Nu pot sa le am pe toate... dar daca voi imi oferiti un job mai bun cu 1Mai liber... putem discuta ! Totusi, topicul threadului este intalniri daca o sa mai este sau nu. Pentru intalnire la mare ar tb sa faceti thread separat. Ce sa legalizam?Nu exista intalniri oficiale Daewooclub. Edited April 4, 2005 by ovidiuc Link to comment
Alezz Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 (edited) Pai nu prea ai ce soluti sa gasesti si nu iti trebuie sa gasesti pt ca nu stiu ce e legal sau ilegal . Unde umbli tu seara e problema ta proprie si personala si nu implica Daewooclub cu nimic. Edited April 4, 2005 by ovidiuc Link to comment
Kali Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ne vedem in vama... "> <{POST_SNAPBACK}> jajajajajajajaajaja "> )"> Link to comment
Recommended Posts