Jump to content

Ultima Joi 2009

Recommended Posts

Cum in urmatoarele Joi sunt Ajunul Craciunului si ultima zi din an, cred ca poimaine se lasa cu pupaturi si uraturi ptr noul an. Care se incumeta sa inchine o ceasca de ceai fierbinte in cinstea DWCC-ului?

Subsemnatii Alezz si cristina_boboc va ureaza de pe acum sarbatori fericite si un an nou cat mai bun.Stiu ca pare devreme dar la Polivalenta nu mai ajungem si nici pe forum nu prea o sa mai intram :drinkers:

Trezirea domnilor, impresii ceva? Sau nu a fost fain aseara?

PS. Cum pun si eu un filmulet 3gp filmat cu un telefon fix undeva pentru tot poporul forumului?

Ca zice asa " Error You aren't permitted to upload this kind of file".

Are 1.3Mb

Eu cand am ajuns nu mai era nimeni :( m-am straduit sa ajung mai repede, dar am stat 4 ore la coada la vulcanizare sa schimb caucioacele. Am ajuns pe la 10 jumate, m-am invartit de 2 ori in parcarea goala si am fugit acasa la caldurica.

A fost dragut dar si frigut. Ar fi interesant si filmuletul, ai putea sa incerci sa-l convertesti intr-un format permis de forum (avi, de ex.).

Dupa inghetul din parcare, trupa "DaimonClub" s-a retras in locuri mai calduroase unde aproape de miezul noptii am avut parte de-un musafir neasteptat, personificat de Laurentiu83.

Pe la 1 trecute fix am spart gasca, urmariti de rasuflarile usurate ale chelnerilor care probabil abia asteptau sa ajunga si ei la casele lor.

Sa ne revedem cu bine, la anu'! Si la multi ani. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...