Dj_Dark Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 (edited) Hai ca a fost frumos...pacat ca nu a filmat nimeni cand eram 3 masini una dupa alta . LE. Uite-l si avi, din pacate calitatea lasa rau de dorit insa, ca idee.. 121709212130.avi Edited December 18, 2009 by Dj_Dark Link to comment
laurentziu83 Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 (edited) Inca hahalera la 5 dimineata era inapoi in patul personal, dupa o plimbare de 10 ore pana la Otopeni si inapoi, sa duc un coleg. Edited December 18, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Salex Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Beeeyyy, din astea faceti voi la intilniri ??? Link to comment
sNaKey Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Facem, ca să-i tentăm pe alţii. Nu te simţi? Link to comment
darky Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung ... Sarbatori fericite si sa vina mosu cu daruri multe Link to comment
sorin_maican20 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 (edited) Salutare, A fost super distractiv. Dupa ce ati plecat voi eu am mai stat sa "exersez" si eu putin (pana m-a luat ameteala si am lasat-o balta). Dupa care am plecat linistit acasa, bineinteles cu un mare zambet pe fata. SARBATORI FERICITE tuturora si un calduros LA MULTI ANI!! Edited December 19, 2009 by sorin_maican20 Link to comment
Costi VLN Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Intradevar reusita intalnire.Pacat ca nu a filmat nici unul dintre noi,spectatorii,show-ul vostru de drifturi.Abea astept sa ne revedem,cu bine sper,anul viitor. Mare placere e sa vezi o balena de Leganza cum se invarte pe zapada. La multi ani de pe acum va doresc si sarbatori fericite. Link to comment
ileana Posted December 19, 2009 Author Share Posted December 19, 2009 Mare placere e sa vezi o balena de Leganza cum se invarte pe zapada. Da' de un pinguin de Getz, nu ti-a placut? Link to comment
Costi VLN Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 De micul pinguin,Getz, nu mai vorbesc .Oricum te-ai descurcat excelent pt o incepatoare in ale driftului. Link to comment
Salex Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Ba da, si pinguinul a fost la inaltime. Bine ca nu a intrat in chestii mai intime cu serpisorul Link to comment
BogdanG Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Bai nene asta nu e drift cu frana de mana, eu nu am folosit frana de mana si sa nu va aud cu din astea de genu` "bine mah da tu ai tractiune spate" ca nu tine pt ca nu am tractiune spate A fost misto, imi pare rau ca nu s-a filmat mai mult, poate joia asta daca mai vine careva in ajunul Craciunului . Link to comment
sNaKey Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 A ta face frumos prin zăpadă, doar să-l dai pe Sharpe jos şi se învârte maşina. Link to comment
Dj_Dark Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Lui Bogdan ii trebuie loc mai mult sa iasa ceva frumos . Din pacate joia viitoare zic pas. Ps. Exista drift cu frana de mana. Cand masina are tendinte de understeer o ajuti putin sa se inscrie pe traectorie. E metoda descrisa in ghidul de drifting http://www.youtube.com/watch?v=BzlrQHJYedk de la minutul 3:30 (E-Brake) . Edited December 22, 2009 by Dj_Dark Link to comment
Dj_Dark Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Este dar, na, fiecare cu ce are. Si dintr-un FWD se poate scoate mai mult insa cu alte pneuri pe spate sau mai trebuie sa exersez o chestie " weight shift" . Aia din filmulet nu o poti face in parcare . Nu prea e loc si e riscant. Link to comment
B27JJW Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Si pana la urma pe cand ramane urmatoarea intalnire?Mentionez ca nu am spus niciodata prezent la nici o intalnire deocamdata .Dar ma tenteaza pentru ca citind post-urile voastre chiar am rezolvat unele chestii la automobil(Daewoo Cielo GLE 1.5,1997 si multi Km in spate )"> ).Va salut respectuos Link to comment
Recommended Posts