Jump to content

Ce sa aleg?

alx

Recommended Posts

Slava Domnului, nici o aberatie pe Autoshow.

alx si ceilalti, look this: daca iti alegi o masina STRICT dupa criterii obiective, cu socotitorul in mina, SINGURA masina in fabricatie din toata lumea asta care merita sa o cumperi e Dacia Logan, are scoruri foarte bune la orice indicator/pret isi poate imagina cineva; discutabile in continuare sint fiabilitatea si ... hm! rezistenta trenului de rulare, precum si siguranta in exploatare a sistemului de directie.

Norocul nostru e ca nu sintem toti la fel ... nu sintem robotzei ...

PS: satori, voi v-ati contrat pe idiotenia de test de la AutoExpert, nu pe Autoshow :banana:

corect. desi nici asta nu e mai breaz la capitolul obiectivitate. nu inteleg cum au ales ei motorul de 1,4 16V la Kalos si chel. puteau sa ia SOHC 1,4 si cu mai multe dotari, dar nu dadea bine...

pai asta e simplu. cinstit vorbind singura constanta a testelor facute de aceste reviste este avantajarea loganului si alegerea masinilor s-a facut in concordanta.

berline 4 usi cu portbagaj, dimensiuni pina in 4,5m, clasa mica, marja de pret cam mare, sa intre si Fabia; ca au scos Logan mai bine in toate comparativele nu e de mirare, pur si simplu masina NU ARE RIVAL la teste orientate spre ponderi de genul caracteristici/pret.

Ce nu masoara nimeni si ar fi foarte subiectiv de altfel este feeling-ul; for example, Dacia Logan Ambition vs. BMW 116i daca iei in considerare doar 0-100km/h te miri de ce nemtalaii cer de 2.5 ori pretul uni Logan pe o masina mai rapida cu DOAR 1s si cu o Vmax doar cu putin mai mare, la motorizari de aceeasi capacitate; unde mai pui ca Logan 1.6 DOHC va bate mai mult ca sigur bavarezul cu tot Bi-VANOS-ul lui; yes, dar senzatiile ...

Special am ales o comparatie atit de disproportionata din toate punctele de vedere, pentru a releva un adevar: DACA NU AI AVUT NICIODATA DACIA SI DACA NU CUNOSTI TRISTA FAIMA A ACESTEI MARCI SI ESTI UN OM CU RESPECTUL BANULUI SI TE DOARE IN BRISCA DE FEELING, Logan e masina ideala.

normal. tu nu vrei masina. <:-p ti-ai fi luat logane ca sa faci trenulet: in caz unul pierde directia il corecteaza al doilea nu>

serios vorbind daca as fi avut 13-14.ooo nici eu nu as fi luat Kalos :) >- as fi luat che.nubira

• 2 months later...
Guest Mecmar
ce-ntrebare...

Bey Tovilor, intreb oameni care au obiectul muncii, nu lastunari, ca daca il intreb pe ala cu mertanul sigur o sa spuna ca-i mai bun Kalos-ul decat Mertanul lui.

:wallbanger:

,, Ideea e sa iti placa tie, ca belele vor fi intotdeauna.''

Masina este foarte frumoasa comparativ cu alte modele. Nu am sofat inca un asemenea autoturism si de, intreb si eu ca omul. Eu am intrebat d.p.d.v. al autoturismului, ca bani are toata lumea.

Edited by Mecmar
Guest Mecmar

Daca as elimina taxele vamale (teoretic vorbind) pretul ar fi cam acelasi, nu stiu daca si imbunatatirile la variantele lor de top sunt identice.

Guest Mecmar

Pai nu este asa din cauza taxelor vamale, deci care dintre ele in varianta full detine facilitati, sa zic complete? Vorbesc fara taxe vamale.

masinile sunt echivalente. una are mp3-player in loc de cd si alta are comp de bord. in rest, doar diferente de spatiu interior si design. si o presupusa fiabilitate.

si mai e o chestie. de snobism. la cine se aplica.

diferentele sunt mai mari decat spune alx. in primul rand, masinile nu fac parte din aceiasi clasa.

Logan are mai mult spatiu interior, portbagaj mai mare, computer de bord, roti pe 15'', motor de 1,6 mai putin pretentios.

Kalos are finisaje mai bune, este mai ergonomica, are mai multi CP (vorbim de variantele de varf la ambele masini), are 2 airbaguri in plus... mai sunt aici de completat.

Cel mai bine: du-te sa le vezi.

kalosul 2005 am inteles ca are in loc de magazie de cd, mp3. daca ma insel, corectati, va rog.

loganul nu are mp3.

desi sonorizarile (boxele) sunt in ambele masini blaupunkt, in kalos e mult superioara.

Kalos 2005 nu are MP3, , nu are nici magazie de CD. E CD Blaupunkt obisnuit.

Dar chiar nu e nimeni din topicul asta care sa fi condus mai mult de 1000Km si Logan si Kalos ? Sa poate trage niste concluzii clare?