Shenck Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Am schimbat toba finala si acum la orice denivelare/zgiltiitura aud cum se atinge fier pe fier. Cit am reusit sa vad dedesubt cele 2 suruburi de prindere sint strinse si toba e agartzata si de gaicile din cauciuc. cum sa o fixez mai bine? Link to comment
csergogaby Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 si mie imi mai facea asa... m-am dus la un garaj si au scuturat-o aia in toate partile, au mai indoit-o, au mai sudat-o si acum e tapana Link to comment
NFS Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Baga-te pe sub ea si vezi unde atinge si fixeaza intra-un oarecare fel, o bucata de cauciuc ceva mai dur! Nu neaparat ca sa nu se mai auda ci ca sa nu se frece fier pe fier si sa se perforeze toba in locul respectiv. Link to comment
SORAN Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Vezi ca o poti prinde in mai multe feluri in cauciucurile alea. Sunt sigur ca aia la service au prins-o in cel mai nasol mod posibil. Cat te-a costat toba? Link to comment
Shenck Posted March 23, 2005 Author Share Posted March 23, 2005 1.2 mil de la iesirea din pasajul Muncii. Toba coreana (d'ai in ambalaj verde) S-a potrivit perfect fara ciocan. Cum sa prind altfel gaicile alea? Ca se agatza pur si simplu in ele. Link to comment
SORAN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Se agata dar poti baga tija metalica mai mult sau mai putin in agatatoare deci sa stea mai asa sau mai asa ) Link to comment
brusli Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 exista in selgros pasta de lipit tobe...cica e super Link to comment
Shenck Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 @brusli, nu am ce sa lipesc ca toba e noua. M-am bagat sub ea si am incercat sa mut agatatorele. E acelasi lucru. Tot atinge. Link to comment
NFS Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Shenck, asculta-ma si baga-i o bucata de cauciuc in locul unde atinge. Am avut aceeasi problema la Oltcit si asa am rezolvat-o (ca era o toba de cooperativa, facuta cam aiurea). Link to comment
john Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 @brusli, nu am ce sa lipesc ca toba e noua. M-am bagat sub ea si am incercat sa mut agatatorele. E acelasi lucru. Tot atinge. <{POST_SNAPBACK}> Lipesti toba de masina.. Link to comment
Shenck Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Am rezolvat. E masina strimba de la accident asa ca am stimbat si tija in care se prinde toba (ultima ) . Acum nu mai bate. Link to comment
SORAN Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Da ti-am zis ca era ceva necurat la mijloc ca nu parea nimic stramb la prindere sau la evacuare si totusi lovea acolo! Mai bine veneai la baietzi in pantelimon si iti faceai din inox sau aluminizata! Link to comment
Recommended Posts