zeneseu Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Daca vrei s-o speli zilnic... Mie imi place culoarea de acum; banuiesc ca e originala. Daca e in stare buna, eu zic sa nu o schimbi. Link to comment
ToPser Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Sa o stapanesti sanatos!!! .Mai este una in jud Bihor cu doua usi (GT) si era de vanzare !Masina ta a fost fabricata pt Europa da aia gradatia este in km/h si are 4 usi in state nu stiu daca exista numai in 2 usi !Trebuie spus ca are cuplul maxim pe la 4000 de ture si tractiune fata deci putem spune ca este foarte europeana din punctul asta de vedere !Lamureste-ne cum e cu butonul ala care creste puterea ,ce face ,motorul are supercharger turbocharger ceva ? Motorul ala merita o curatenie generala si dupa aia poze din nou ! Link to comment
Beratta Posted February 18, 2010 Author Share Posted February 18, 2010 si a mea este tot GT ca cea din bihor, numai ca eu am cumparat-o cu 500 de euro si cealalta e de vanzare cu 3000 de euro din cate stiu eu.Modelul asta s-a facut decat in 2 usi, despre butonul turbo nu stiu foarte nulte doar ce am scris mai sus ( asa mi-a spus fostul proprietar).Momentan nu circul cu ea pentru ca nu-s gata actele, saptamana viitore o sa-i fac o curatenie generala . Link to comment
Depecher Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 (edited) Mie unul imi este foarte greu sa cred ca un motor ca acesta de 3.1 l iti ia doar 12% in oras.Poate in Craiova se circula lejer,dar daca ai veni in Bucuresti cred ca ai face plinul in fiecare zi. Eu am o Nubira de 1.6cmc si a naibii fara 12% in oras pe timpul asta nu ma lasa.Prietenul nostru Salex cu Leganza motor de 2000cmc ne-a spus ca-i ia vreo 15% si amandoi avem cutii de viteze manuale.Din cate stiu ,cele cu cutii automatice papa ceva mai mult 0.5% sau 1 litru .De aceea stau si ma gandesc ce motor este ala de consuma asa putin. la capacitatea care o are? Am o cunostinta la bloc care are un BMW, cu motor de 4000 cmc aspirat si ii ia 20-21% in Bucuresti. De cati litrii ai rezervorul? Edited February 19, 2010 by Depecher Link to comment
Depecher Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Daca te descurci cu engleza cred ca link-ul acesta ar fi interesant pt tine. http://www.beretta.net/ Link to comment
Beratta Posted February 21, 2010 Author Share Posted February 21, 2010 pai sa fii sigur ca in bucuresti fara un 15-20 % consum nu as scapa, aici e mai lejer un pic, ms pentru link. Link to comment
Beratta Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 pai sa fii sigur ca in bucuresti fara un 15-20 % consum nu as scapa, aici e mai lejer un pic, ms pentru link. Link to comment
Tommy Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 Da-i si tu cu furtunul pe ea inainte de a-i face poza 1 Link to comment
Recommended Posts