Beratta Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Salutare sunt nou pe forum si v-as propune sa facem o intalnire intr-zi acum de sarbatori, am si eu ocazia sa va cunosc, sa ne prezentam masinile, etc. Ce ziceti ar fi bine? Link to comment
EM!L Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Dacă răspunsul la întrebarea de aici este "DA" eu cred că ar fi excelent Link to comment
EM!L Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 (edited) Guess not Rămăsese ca zi de întâlnire... marţea după 18:00 la Pizza Peter (Craioviţa, zona SIF) -asta că tot e mâine marţi-. Pentru alte întâlniri decât "săptămânala" e deja un topic deschis "La o cafea". Da' cum am tras chiulu' (cel puţin săpt. trecută) mă abţin de la a-mi anunţa prezenţa (cu toate că, la fel ca săpt. trecută, o să fac tot posibilul să ajung)... Edited December 21, 2009 by EM!L Link to comment
Beratta Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Guess not Rămăsese ca zi de întâlnire... marţea după 18:00 la Pizza Peter (Craioviţa, zona SIF) -asta că tot e mâine marţi-. Pentru alte întâlniri decât "săptămânala" e deja un topic deschis "La o cafea". Da' cum am tras chiulu' (cel puţin săpt. trecută) mă abţin de la a-mi anunţa prezenţa (cu toate că, la fel ca săpt. trecută, o să fac tot posibilul să ajung)... sper sa ne strangem mai multi sa nu fim doar noi 2 Link to comment
scorpion Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Azi ajung si eu , cred ca in jur de ora 19.00 . Link to comment
RaZoR-07 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Hai, miscare! Doritorii de intalniri sa lase vorba si sa treaca la fapte. Hint: eu si Liviu venim cu soferi... deci adio bere FA Link to comment
RaZoR-07 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Salutare sunt nou pe forum si v-as propune sa facem o intalnire intr-zi acum de sarbatori, am si eu ocazia sa va cunosc, sa ne prezentam masinile, etc. Ce ziceti ar fi bine? Daca ai venit, pacat ca nu ne-am intalnit... eu mi-am dat toata silinta... vreo zece oameni s-au uitat la mine ca la un nebun cand i-am intrebat "tu esti Beratta?" Link to comment
Recommended Posts