Jump to content

Intalnire Pe Zapada

Recommended Posts

Guess not :->

Rămăsese ca zi de întâlnire... marţea după 18:00 la Pizza Peter (Craioviţa, zona SIF) -asta că tot e mâine marţi-. Pentru alte întâlniri decât "săptămânala" e deja un topic deschis "La o cafea".

Da' cum am tras chiulu' (cel puţin săpt. trecută) mă abţin de la a-mi anunţa prezenţa (cu toate că, la fel ca săpt. trecută, o să fac tot posibilul să ajung)...

Edited by EM!L

Guess not 15000000.gif

Rămăsese ca zi de întâlnire... marţea după 18:00 la Pizza Peter (Craioviţa, zona SIF) -asta că tot e mâine marţi-. Pentru alte întâlniri decât "săptămânala" e deja un topic deschis "La o cafea".

Da' cum am tras chiulu' (cel puţin săpt. trecută) mă abţin de la a-mi anunţa prezenţa (cu toate că, la fel ca săpt. trecută, o să fac tot posibilul să ajung)...

sper sa ne strangem mai multi sa nu fim doar noi 2

Salutare sunt nou pe forum si v-as propune sa facem o intalnire intr-zi acum de sarbatori, am si eu ocazia sa va cunosc, sa ne prezentam masinile, etc. Ce ziceti ar fi bine?

Daca ai venit, pacat ca nu ne-am intalnit... eu mi-am dat toata silinta... vreo zece oameni s-au uitat la mine ca la un nebun cand i-am intrebat "tu esti Beratta?" headbang2.gif