ga!nusha Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 nici la logan nici la cielo nu am vazut stopuri integral din leduri ("> chiar nu meritam (nu custom made) Link to comment
ToPser Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 nu am mai avut timp de finisaje mai amanuntite... >- eu zic ca vin destul de bine... Link to comment
Antonyo20 Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Au adus stopuri clare pe leduri pentru Cielo la Aspera Tekhnoplus in Pitesti...o sa ma duc zilele astea sa vad cat costa!Am vazut ieri la un conducator auto...cu un cielo care avea asemenea stopuri si dateau foarte bine..l-am alergat si l-am oprit sa il intreb ce si cum...si omu` mi-a vandut pontu`!O sa va anunt pretul cel tarziu poimaine seara! Link to comment
Lao Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Nu era mai simplu dacă-l întrebai direct pe respectivul? Link to comment
Antonyo20 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Respectivul mi-a spus undeva la 3 milioane setu...acu` ramane de vazut!Vreau sa ma comving eu...sa fiu mai sigur! Link to comment
uskt2005 Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 nu am mai avut timp de finisaje mai amanuntite... >- eu zic ca vin destul de bine... Am incercat ceva si pe gri sa facem o comparatie Eu unul nu stiu care imi place mai mult dar inclin spre cele mai simple, pe care de altfel le-am si comandat si astept sa le montez saptamana acesta dupa care voi face si niste poze (noaptea - ziua) Link to comment
Antonyo20 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Am ajuns astazi la Aspera Tehnoplus si mai aveau 4 seturi de stopuri clare pentru Cielo!Pretul unui set este de 265RON!Daca sunteti interesati de asemenea stopuri ca in poza...va pot ajuta i-am zis sa m-i le opreasca 2 zile ca s-ar putea sa i le iau eu...in scopul de a ajuta colegii de pe daewooclub din alte judete!Cine este interesat rog PM!!! Link to comment
blue_kid Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 (edited) Un cielo cu ele deja puse Edited February 14, 2007 by blue_kid Link to comment
uskt2005 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ca sa va faceti o idee cum sunt si aprinse aruncati un ochi aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=246834 Link to comment
Cosmin19 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 cine ma ajuta si pe mine cu stopuri pt cielo clare??? sunt din jud Mures pe unde as putea gasi sa ma contacteze pe manelistul007@yahoo.com Link to comment
ToPser Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 (edited) pe un forum vecin , am gasit un link cu alte modele de stopuri : poate va ajuta : http://topnexia.ru/tuning_element.php Edited April 13, 2007 by ToPser Link to comment
nrares Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Nu trebuia sa cauti atat de departe. Gaseai aici: http://www.autodaewoo.ro/tuning.php Link to comment
CATA_ASD Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Daca privesti mai atent pe acel link dat de ToPser sunt mult mai multe modele.Este adevarat ca doua dintre acele modele prezentate pe acel link au aprut si la noi dar eu cred ca a vrut sa arata ca mai sunt si alte modele, care, poate noi nu le stiam. Link to comment
blackshadow Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Ceea ce ma mira este diferenta mare de pret dintre stopurile gasite de Antonyo20 si cele de pe http://www.autodaewoo.ro/tuning.php. Sa fie oare de 3 ori mai scumpe pentru ca sunt omologate? Sau de unde vine diferenta asta? Link to comment
adi_bro11 Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 (edited) va atasez cateva poze cu stopuri de cielo.supercool. aproape clare. sa vedeti cum se vad noaptea... furnizorii de angel eyes dau din umeri!! sper sa apara cat ma i repede si pt cielo ca sa ne putem bucura de ele. Edited June 23, 2007 by adi_bro11 Link to comment
Mircea Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 fftopic: De cand a desenat Pininfarina Cielo/kadett? Probabil ca de cand a montat daewoo antene gps de audi pe cielo... Link to comment
adenepenthe Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Bertone parcă a făcut kadett cabrio, poate la asta s-a gîndit... Link to comment
Lao Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Giugiarro dacă nu mă-nşel a făcut cabriolet-ul. Link to comment
inchains0 Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 salutare, in sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru machineta mea, acum urmeaza sa gasesc si faruri angel eyes, gasisem in Bucuresti la un magazin faruri, proiectoare si semnalizatoare slare insa am auzit ca nu sunt dce calitate asa ca nu mi-am mai luat. Sa vedem ce o mai aparea pe parcurs; deci, uitati 2 poze cu noile stopuri, am vazut ca au deja si altii! Link to comment
TBird Posted June 30, 2008 Share Posted June 30, 2008 inchains0 > De unde le-ai luat? Si cat te-au costat ? Link to comment
inchains0 Posted July 1, 2008 Share Posted July 1, 2008 inchains0 > De unde le-ai luat? Si cat te-au costat ? TBirdi, le-am luat de la un magazin de pe poporului, unul care are in fatza pe trotual eleroane, bari, praguri expuse... au costat 700 ron si vreo 20 ron becurile. Stpourile aveau doar ledurile pentru pozitie. Link to comment
inchains0 Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 (edited) salutare, in sfarsit mi-am gasit si eu stopuri clare pentru machineta mea, acum urmeaza sa gasesc si faruri angel eyes, gasisem in Bucuresti la un magazin faruri, proiectoare si semnalizatoare slare insa am auzit ca nu sunt dce calitate asa ca nu mi-am mai luat. Sa vedem ce o mai aparea pe parcurs; deci, uitati 2 poze cu noile stopuri, am vazut ca au deja si altii! Edited July 2, 2008 by inchains0 Link to comment
TBird Posted July 2, 2008 Share Posted July 2, 2008 Mi se par cam scumpe totusi... Multumesc pentru raspuns, probabil nu o sa fii singurul in oras cu stopuri de genul ala in viitorul apropiat Link to comment
dorucioby Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Tocmai am spart un stop Daca aduce cineva sau are stiinta unde gasesc stopuri ca cel atasat rog reply. Se va alege cu comanda ferma Link to comment
Recommended Posts