matizBCL Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 stie careva de unde pot achizitiona si eu asa stopuri...ca sunt super marfa da !!! sunt lampi si elemente de tuning pt. toate buzunarele si toate masinile eu am gasit la Matiz lampi semnal in bara fata si lampi stop la Augsburg Int. in Colentina Link to comment
CATA_ASD Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Erau si de cielo sau nu te-ai uitat? La ce pret ai gasit si eventual nispe poze ca sa ne facem o idee. Link to comment
Armani Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 am gasit stopuri lexus pt cielo!! Link to comment
serban_pc Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Salut, Unde le-ai gasit ? Cu cat ? Vrem si noi ca sunt tari frumoase. Mersi Link to comment
Armani Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 pai initial le-am gasit pe un tuning shop rusesc si dupa multe e-mailuri au pus pe cineva de la ADV sa ma contacteze ca pot sa si aduca ei!! sunt facute de aceasi firma care le face pe cele de logan- sunt aduse din Taiwan! am pus un post mai detaliat da a fost mutat la BURSA.aveti datele de contact acolo!! trimiteti un e-mail sau dati un telefon.va lamuresc oamenii aia. mai mult nu stiu Sper sa achizitionez si eu unele cat de curand ca sunt bestiale Link to comment
ADV Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Salut, As dori sa cer ajutorul membrilor acestui forum deoarece sunt cei mai in masura sa-si dea cu parerea. Dupa cum vedeti sunt mai multe modele de stopuri pe care firma noastra ar dori sa le importe, dar suntem siguri ca nu toate aceste modele au aceeasi "priza" la posesorii de Cielo. Drept urmare v-am ruga sa votati ce stopuri v-ati cumpara. Va multumesc anticipat Link to comment
Armani Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 ma bucur ca ai luat initiativa asta!! ti-am spus ca e o masina care inca merita atentie!! optez pt varianta CHROMED!! Link to comment
Gamerul Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 In sfarsit stopuri clare si pentru Cielo. Si eu to cromate vreau !!! Link to comment
nrares Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Originalele arata mult mai bine. Link to comment
dreaQ Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) 2 modele din cele postate arata binisor. Insa poll ul e la misto pentru ca foarte mult conteaza si culoarea masinutei ca sa dea bine pe ea un anume model. Chiar daca cel negru arata destul de bine cred ca daca-l pio pe o masina alba nu ar arata prea bine. Zic si eu... Edited November 11, 2006 by dreaQ Link to comment
ADV Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 (edited) Binenteles ca e in functie de culoarea masinii. Dar tocmai din acest motive este acest poll, ca sa-si spuna parerea cat mai multi potentiali doritori si sa ma ajute putin atunci cand voi face comanda. mai multe parerei sunt in totdeauna mai bune decat una Multumesc inca o data. Edited November 12, 2006 by tolin_afc Link to comment
Moshu Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Nu mi-as pune, din cauza de pret. E prea mare. Ca sa te ajut totusi din cele 4 imi place modelul al treilea. PS Chiar acum cateva zile le-am vazut pe un site de tuning. Nu cumva sunt FK? Cele originale arata bine. Parerea mea. Succes! Link to comment
ovi_jer Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Atentie : Acest subiect nu este unul de bursa deci nu se discuta preturi sau alte aspecte in afara de aspect sau calitate. Link to comment
Lao Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Am votat chrome fumuriu pentru că am Cielo argintiu şi cred că alea ar da cel mai bine pe el. Ideal ar fi să le aveţi pe toate pe stoc, indiferent dacă aveţi comenzi sau nu, în felul ăsta doritorii îşi pot face o idee despre toate modelele. Link to comment
mvylo Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 am votat red chrome, masina fiind alba cred ca ar da mult mai bine faruri clare nu aduceti? Link to comment
ADV Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 faruri clare nu aduceti? Nu, dar am inteles de pe acest forum ca deja exista ... da si tu search ... >- Link to comment
Mad MAX Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 In Ucraina exista faruri de Cielo cu lupa (modelul Nexia facelift). Se pot aduce acelea? Cei de la Street Storm am vazut ca nu fac (probabil pentru ca exista deja din fabrica la ei). Link to comment
uskt2005 Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Daca este cineva care se pricepe in programele de tuning virtual ar fi bine, daca ar putea si daca ar avea timp, sa incerce sa le puna pe un cielo ca sa vedem cum ar veni, nu? Bine ar fi daca ar reusi sa le puna pe masini de culori diferite nu? Am dat si eu o idee! Numai bine! "> Link to comment
blue_kid Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Am incercat io ceva la o poza, nu e cine stie ce, nu e chiar tuning virutal, e mai mult o suprapunere de imagini. Si asta e modelu' pt. care as opta, chrome Link to comment
uskt2005 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Am incercat io ceva la o poza, nu e cine stie ce, nu e chiar tuning virutal, e mai mult o suprapunere de imagini. Si asta e modelu' pt. care as opta, chrome Incearca si pune si pe cele rosii eu cred ca ar veni mai bine cu ele Dar e doar o parere P.S. a iesit destul de bine(cred ca ne putem face o idee cat de cat cum ar sta pe masina Link to comment
_spong_ Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 Eu unul am votat pentru negru mat, deoarece masina mea este gri phantom (mai pe romaneste negru cu particule de "ceata" cum bine zicea un prieten); cred ca s-ar potrivi destul de bine. Momentan am lampi dintr-alea care seamana destul de mult cu alea "stock"; dau foarte bine pe masina si se aprind excelent. As dori totusi, daca se poate, un pret la acest tip de lampi (aici sau pe privat). Link to comment
pesteimputit Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 @blue kid: in cazul tau stopurile red chrome dau foarte frumos Link to comment
ADV Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Dorim sa va informam ca pana la urma se vor aduce doar AL_3371NC - chrome (crom) si AL_3371JDM - mat black (negru mat) si vor veni in ianuarie 2007 Link to comment
uskt2005 Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) In caz ca nu s-a inteles. Aici nu se vinde nimic! Edited November 27, 2006 by Mircea Link to comment
Recommended Posts