mario38 Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 daca are cineva montat asa ceva pe masina , sunt curios daca este multumit , si de unde pot cumpara si eu Link to comment
andreib Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Are abramburel montat unul universal pe Kalos... Ar fi o idee sa ne bagam la un group buy . Link to comment
Abram Burel Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Face exact lucrul pentru care l-am luat: tine viteza constanta In concluzie sunt multumit, cu toate ca nu apuc sa-l folosesc prea des. Ca bonus, m-a ajutat sa depistez ca s-a nasolit... contactorul de frana. Primul simptom a fost ca nu mai decupla atunci cand apasam pedala. Nu am realizat prea bine ce s-a intamplat. Am crezut ca a luat-o jucaria in rambleu. Dupa o vreme am vazut intamplator in oglinda ca nu mi se aprinde stopul suplimentar Au fost vreo 2 saptamani stresante, stateam numai cu ochii in oglinda, pana am ajuns la service sa-mi cumpar un contactor nou. "Universalitatea" e relativa, existand cateva particularitati: - sistemul de fixare a unitatii de control (al meu era de "cutie automata", motiv pentru care l-am prin asa mai artizanal) - sistemul de cuplare la mecanismul clapetei (asta s-a potrivit la fix) - parte din cablaraie: pentru cuplarea la pedala de frana e cu conectori, pentru restul trebuie belite diverse fire, dar exista in kit chestii speciale pentru legarea in "derivatie" Exista si un produs universal. Fabricantul e Rostra (il gasiti cu Google), iar de cuparat e pe la diversii comersanti on-line. Link to comment
tolin Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 ... sunt multumit, cu toate ca nu apuc sa-l folosesc prea des ... In lipsa drumurilor lungi pe o autostrada fara blocaje, dispozitivul este bun de pus la semnatura de pe un forum auto. Link to comment
andreib Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Pe mine ma ajuta, asta vara i-am simtit f tare lipsa in excursia prin iuropa. @Abramaburel: Tu de unde l-ai luat? Au acceptat sa trimita in ro? Link to comment
Abram Burel Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Mi l-a luat un prieten de la "ei". Cred ca de aici: http://www.thecruisecontrolstore.com/. Utilitatea nu se rezuma la mersul intins pe autostrada. E simpatic de mers cu el si prin localitati. Daca ar fi adaptiv, ar fi si mai interesant in cazul asta E nasol la deal. "Apasa" pe pedala intr-o veselie Link to comment
adrian_r5 Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Daca ar fi adaptiv, ar fi si mai interesant in cazul asta Ce inseamna "adaptiv" ? Link to comment
smailmiami Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Incetineste daca "vede" vehicul in fata masinii si mai apoi accelereaza pentru a ajunge iar la viteza presetata. Link to comment
Recommended Posts