Mike1 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Chiar daca pare la prima vedere o intrebare redundanta exista situatii in care rulez pe diferite strazi unde trebuie sa circul cu viteza redusa gen 30-40 km/h Si uneori apelez la solutia cuplarii in treapta a 5-a si sa las motorul la relanti atat cat este nevoie. Mentionez ca atunci cand am nevoie sa accelerez nu fac acest lucru in trepta a 5-a ci retrogradez in a2-a. Oare dauneaza motorului(ungere, etc) acest obicei? Link to comment
VIPER Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Nu te deranjeaza sunetul ala? Am incercat si eu, dar parca plange masinutza... Link to comment
Shenck Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Da de ce faci asta? Citeste si http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=964 Link to comment
NFS Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Subturarea face mult mai rau decat supraturarea! Nu se mai face ungerea ca lumea. Link to comment
Mike1 Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Banuiam si eu ca nu se mai face ungerea asa de bine, dar oricum eu am precizat ca daca doresc sa accelerez nu o fac intr-a 5-a la 900 rpm, ci bag in a 2-a. Oricum m-am gandit sa intreb si alti soferi cu experienta. PS: Mie nu mi se pare ca motorul sufera la acea turatie in a5-a decat daca vreau sa accelerez. Link to comment
Zetics Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Parerea mea ca apar probleme numai in cazul, foarte probabil de altfel, in care mersul cu 20/h in a 5-a forteaza o turatie a motorului sub cea de relanti. Daca e peste e frina (foarte usoara) de motor. Link to comment
alx Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Subturarea face mult mai rau decat supraturarea! Nu se mai face ungerea ca lumea. vrajeala... presiunea minima de ulei pentru ungere este atinsa la turatia de ralanti. orice turatie superioara celei de ralanti NU uzeaza mai mult motorul daca NU se accelereaza. se poate tine viteza constanta dar eu zic ca totusi nu e bine sa fii chiar la 800 rpm. acolo ai puterea minima si daca o mai si bagi in a 5-a trebuie sa accelerezi zdravan.. Sfatul meu este sa nu bagi a 5-a sub 60km/h. Link to comment
NFS Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Pai te hotarasti? Ori e vrajeala, ori recomanzi acelasi lucru pe care l-am recomandat si eu (indirect)... ori... ... presiunea minima de ulei pentru ungere este atinsa la turatia de ralanti. da' totusi, una e ralantiul si alta e sa fii in sarcina, parerea... mea! Link to comment
andreib Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 (edited) Relantiul este turatia minima la care motorul poate lucra intr-un mod normal nu? La relanti motorul nu actioneaza decat pompa de servo sau AC, electromotorul si isi invinge propria inertie. Sa inteleg ca pt voi e normal sa rulezi la 800- 1500 de turatii? Ganditiva cam cat trebuie sa munceasca motoul ala pe o plaja de turatii pe care are un cuplu atat de redus . Daca intentionati sa tineti masina vreo 100 kkm o sa observati cat de bine i-a prins motorului un astfel de regim. Eu nici la fiat, care are motor 2.5 TDi de capacitate mare si cuplu muuuuuult mai mare si la turatie mai joasa (cca 280 Nm) decat benzinarele noastre, nu lucrez la turatii atat de joase, simti ca masina nu sta in apele ei la astfel de turatii. Experimentati pe propria piele metode NERECOMANDATE de producator, mecanici si serviceuri. S"> . Continuati si peste vreo cateva luni o sa umpleti topicurile de defecte la masini (datorate primordial mersului subturat), o sa aveti nishte esapamente pline de funingine si motoare calaminate din cauza arderilor proaste. Edited March 27, 2005 by andreib Link to comment
BogdanG Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Aici sunt de acord cu Andreib ,am constatat cu propriul "buzunar" ca daca mergi cu benzina ca si cum ar fii diesel nu faci bine deloc masinii ,la mine la Espero ma obisnuisem ca la Golful diesel pe care l-am avut sa merg cu 1500 rpm si nu am facut decit sa am un consum mai mare cu 2L ,adica 14,5 in loc de 12,5(in BUC) ,si nu intelegeam de ce pt ca pe atunci schimbam vitezele numai la 2000 rpm si in cuplu aveam 1500 rpm ,si am mers cu un prieten care avea Cielo de 5 ani si m-a luat la "palme " ca de ce merg ca un timpit ca omor motorul etc etc ,si am inceput de o luna sa merg normal adica schimb la 3000rpm si merg in cuplu la 2500rpm si deja mi-a scazut consumul ,motorul nu mai trepideaza la relantii si esapamentul chiar nu mai este negru ,deci e pe bune . fftopic: ultimul consum obtinut in Bucuresti a fost de 11.5% deci se poate nu e o iluzie . Link to comment
Mike1 Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Oricum voi abandona ideea de a circula intr-a 5-a la turatia de relanti deoarece beter safe then sorry. Tin prea mult la masina ca sa o chinui In rest merci pt opinii "> Link to comment
Recommended Posts