DGT Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 (edited) Mai este cineva ne-plecat in vacanta? Mai munceste cineva in orasul asta? Daca vreti raspunsuri veniti maine seara la Pizza Peter! Fac prezentarea la noua masina cumparata in vara! Edited December 28, 2009 by DGT Link to comment
perfidus Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Mai draga Eu mai sunt, si pe deasupra mai si muncesc. Sprijin PIB-ul sa nu cada. Nu promit, ca am mai facut-o si n-am putut ajunge, insa sunt prin preajma si sper sa ne vedem. Link to comment
RaZoR-07 Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Ca pedeapsa pentru prea multe promisiuni neonorate, ideal ar fi sa va intalniti doar voi doi, eventual cu Emil si Alexino... Dar eu si Guru am planificat momente auto teoretice si practice si nu ne lasa sufletul sa nu va facem partasi la ele. Cel putin cele teoretice se vor desfasura la Peter dupa ora 18:00. Link to comment
DGT Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 Am fost 4 + Perfidus dar care a stat foarte putin.Imi pare crau ca nu ne-am intalnit dar oricum salutam pe aceasta cale "> ! Bun, cei 4 au fost goniti de ora inaintata dar mai aveau multe sa-si spuna! Asa e cand ne vedem rar! La multi ani in noul an si tot ce va doriti! >- Link to comment
Recommended Posts