Abram Burel Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Daca tot am ajuns sa fac revelionul pe malul marii, ma gandeam la o extra-intalnire. Doi ABi vor fi in Irish sub un candelabru dogoritor, undeva, pe la ora anuntata. Daca vom bea singuri o bere, nu-i bai Link to comment
Abram Burel Posted December 30, 2009 Author Share Posted December 30, 2009 Noi am ajuns, ABi si cu conu' Methodu', in total 6 Pentru amatori, dupa usa in dreapta. Link to comment
paul_marines Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Pentru amatori, dupa usa in dreapta. Ajunsei si eu pe la 1900, TWO in parcare dar... ... ,La multi ani si poate data aviatoare!! Link to comment
dreamlike Posted December 30, 2009 Share Posted December 30, 2009 Eu abia acum am vazut anuntul ... ... poate facem o intalnire pe 2 ianuarie. Mai e cineva prin zona si disponibil? Link to comment
Abram Burel Posted December 31, 2009 Author Share Posted December 31, 2009 Poate tot noi da' un picut mai devreme, ca plecam spre casa. Link to comment
Recommended Posts