cchrism Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 In plus, eu am invatzat pe model vechi, cu piciorul pentru pedala de ambreaj proptit in calcai, astfel ca acolo miscare este diferita si conteaza aderentza la pedala. <{POST_SNAPBACK}> Pai si eu stiu tot cu piciorul proptit in calcai. Mai exista si alt fel? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Dap, piciorul in aer. Tin minte ca a insistat instructorul sa apas cu tot picioarul pe ambreiaj. Bine, miscarea e clara: apasat ferm, dat drumul lin. Link to comment
hellcat Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 hellcat nu merge de nubira.Are suspensie independenta pe spate iar fuzeta e compacta cu port-fuzeta.Cauta pe la dezmembrari axa de opel kadet,astra sau vectra <{POST_SNAPBACK}> ma gandeam la nubira, ca as fi putut sa-mi iau piesele de noi. de Kadett m-am lamurit cu ochii mei ca ar merge si cu parere de rau sunt din ce in ce mai greu de gasit. Dar si de astra si vectra? vorbesti de prima generatie, cred. Link to comment
TanoG Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Nu am stiut unde sa postez, asa ca am sa pun aici o poza - poate fi considerat un tuning cred... PS Sper sa nu fie masina vreunui coleg de forum, dar mi s-a parut bestiala faza - grila de cielo pe espero (deci tabla la capota chiar era taiata) Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Incercasem ceva mai inainte de asta ) poza din 4 iunie 2006. Nu, n-am taiat tabla. Link to comment
TanoG Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Pai si chiar iti place asa???? Mie mi se pare ca o cam "chinui" pe saraca masinuta - arata f. bine asa cum a fost ea "nascuta". Link to comment
VAXXi Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Nu, era doar un exercitiu de imaginatie ) n-am lasat masca montata pe masina, doar o asezasem acolo sa vedem cum arata Link to comment
Recommended Posts