basti77 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Cum se poate scoate din lampa din spate portocaliul fara sa demontezi lampa, sa ii dezlipesti geamul ? Vreau sa pun becuri Osram Diadem, pe care le-am cumparat si am avut o surpriza, nu are bec portocaliu pe spate ci un manson portocaliu in lampa. Ma poate ajuta cineva va rog ? Cu fata am rezolvat se gasesc lampi de semnalizare pe fata fara manson, cu bec portocaliu, deci le pot schimba, si la un pret bun zic eu de 360.000 bucata. Cu spatele cine ma poate ajuta cu o solutie ??? Link to comment
hellcat Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 cred ca prin magie. pana nu desfaci geamul stopului, nu faci nimic. si ai mari sanse sa strici ceva pe acolo. vezi ca au aparut stopuri de cielo modificate cu geam clar. am vazut si eu unul prin bacau. dar ce provenienta au, nu stiu. Link to comment
basti77 Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 daca mai vezi cu geam clar poate poti afla de unde le are respectivul, eu ma gandeam sa dau stopul jos si sa imping plasticul acela portocaliu pana pica in stop dupa care sa incep sa il sparg putin cate putin pana iese bucati din stop, stiu ca o sa ma chinui putin dar cred ca o sa mearga, este facut dintr-un plastic subtire din cate am vazut. Link to comment
Silviu Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Daca doriti stopuri clare pentru cielo s-ar putea sa va ajut eu. Am pe cineva care face pt. matiz si tico. E posibil sa faca si pentru cielo. Il voi intreba si va spun maine. Link to comment
neonne Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 intereseaza-te si zine un pret te rog. Link to comment
Silviu Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Am fost azi la mester. Pt. cielo costa 2.500.000 amandoua, dar imi trebuie stopurile voastre. Altfel nu se poate. Noile geamuri se lipesc si se etanseaza pe lampa veche. Pt alte informatii sile_cotta@yahoo.com mail sau msg Link to comment
Alezz Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Adica 2 milioane juma ca sa imi faca toate lampile pa spate albe (si frana,pozitie si lampa de ceata ???) ca ma bag si eu . Link to comment
Silviu Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Exact - 2.500.000 amandoua stopuri spate turnate integral. Dar imi trebuie stopurile tale o zi sau doua. sile_cotta@yahoo.com sau pe msg. Link to comment
Alezz Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 La OLTCIT se baga, ca am un prieten care vrea sa la albeasca de un an si nu are unde si la ce bani bineinteles Link to comment
Silviu Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Se baga la orice, in principiu. Pt oltcit cam 1.500.000 - 1.800.000 Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 fftopic: Si eu care am spart un stop acum vreo 3 ani si am gasit sticla de stop cu numai 80 de mii... (la oltcit evident) Link to comment
Maniaku Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 @Zmeu Da mey da era ea (sticla de stop) alba?? NU deci de aia dai de Nx mai multi bani ca deh ai stopuri albe pe CitroenulOltului si pana si aia de la craiova or' sa se uite dupa el Sincer M-i se pare o prostie sa dai atatia bani pt. stopurile unui Oltcit !!!! Parerea mea-care este Link to comment
Mario_b Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 Sticla alba nu e decat plexiglas. Am un prieten care si-a facut triple singur, si arata chiar bine!!Nu trebuie decat unul dintre voi mai curajos, dat triplele jos, spart geamul, decupezi altu din plexic si cu ajutorul unei surse de caldura il modelezi cum vrei, apoi se lipeste pe triple, mare atentie sa nu lasati gauri ca intra apa sau mizerie, folositi spuma poliuretanica, ca la geamurile termopan!! In rest, numai bine. Sper sa nu fie nici o problema cu politia!! Link to comment
Alezz Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 La politie m-am gandit si eu ca la cat urla foamea in ei... Link to comment
Vlad Posted April 23, 2005 Share Posted April 23, 2005 din acelasi motiv nici eu nu mi-am luat inca...ca daca era dupa mine heheh Link to comment
basti77 Posted April 24, 2005 Author Share Posted April 24, 2005 Ce aveti fratilor cu GARCEA, ce sa faca politia atata timp cat in spate se aprind cum scrie la carte, adica: semnalizare = galben; mers inapoi = alb; pozitii, ceata si frana = rosu Ce ii ... pe ei ca sticla stopului e complet alba ? important este ca se aprinde cum scrie la Lege, deci fratilor, faceti-le albe si va asigur ca castigati in instanta, lucrez in domeniu si stiu, si dupa ce castigati va indreptati cu plangere penala, pentru daune morale si materiale, impotriva agentului care va luat talonul sau permisul, a apus tara in care faceau legea, asa ca ... DA-TI BATAIE SI ALBITI-VA STOPURILE. P.S. dar cand se aprind sa se aprinda cum trebuie. Link to comment
Alezz Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Ba tu vino joi si vino vlade si tu sa stam putin de vb . Link to comment
basti77 Posted August 27, 2006 Author Share Posted August 27, 2006 (edited) Am scos "prezervativul" galben din semnalizatoare, cu toate ca pe fata se gasesc gata fara galbeneala, le-am facut si pe acestea, si spre surprinderea mea pe spate a fost mult mai usor decat pe fata. Edited August 27, 2006 by basti77 Link to comment
blue_kid Posted August 27, 2006 Share Posted August 27, 2006 Am urmat si io sfaturile da-te de basti si au iesit misto pe fata, ca doar pe fata am facut Link to comment
DCO_82_ph Posted September 6, 2006 Share Posted September 6, 2006 Sal,poti sa imi spui si mie cum ai scos alea galbene? Ms Link to comment
MaTzA Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 (edited) zilele trecute am vazut un cielo lovit la spate...si...SURPRIZAAAA...in spatele palsticului colorat..se afla un alt plastic transparent...asa k ramane doar sa scoateti geamul colorat...si gata Nu mai folosi limbaj IRC. Foloseste majuscula la inceput de fraza/propozitie. Edited October 20, 2006 by Mircea Link to comment
MaTzA Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 (edited) M-am uitat duminica la stopurile mele...si i-mi cer scuze , nu stiu ce stopuri avea acel cielo dar la mine nu exista nici un plastic transparent...scuze inca o data Edited October 23, 2006 by Mircea Link to comment
uskt2005 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 WooDoo , asta din poza atasata e masina ta? Ai luat farurile si semnalizarile e la rxm? Daca da spune-mi si mie este vre-o diferenta intre ele si cele originale? Sistemul de prindere si reglaj al farurilor din interior sunt la fel sau trebuie facute modificari? L-ai cumparat online? ca sa stiu daca sunt probleme cu transportul, pentru ca totusi sunt obiecte fragile si nu as vrea sa le gasesc in colet numai cioburi Merci Link to comment
Recommended Posts