gram0806 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 La mulţi ani, în anul 2010!!!!, tuturor membrilor şi moderatorilor acestui forum, dar în mod special celor care-şi iubesc cu pasiune masinuta, până la urma acesta este punctul comun al tuturor celor care accesează acest site! Va propun următoarea întrebare: Pe când o întâlnire a posesorilor de Daewoo şi nu numai la Vaslui???? Nu de alta, dar ar fi o forma de a atrage noi membri daca ne adunam prin orasele unde există membri ai forumului, minoritari (ca numar) şi care îşi doresc asemenea întâlniri şi în orasele lor. În plus, s-ar face o prima întâlnire a membrilor de prin Vaslui şi celelalte orase din judet. Sunt destui posesori de Daewoo/Gm prin oras unii chiar pasionati, dar şi membri, cred eu, care nu poseda daewoo dar ar veni cu plăcere pe la întâlniri. Eu unul nu cunosc decât un membru de pe forum de la mine din oras. E adevarat, nu i-am propus niciodată vreo întâlnire, nu pentru ca mi-ar fi fost frică că m-ar refuza ci pur si simplu pentru ca nu amintâlnit pe forum şi alti membri. Link to comment
ferrixz15 Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Salut si La Multi Ani! E o propunere interesanta. Si eu sunt din Vaslui chiar daca locuiesc in Iasi. Poate m-ai vazut vreodata in Vaslui: Tico albastru VS-15-GIP. Daca se vor aduna mai multi membri si ma voi nimeri si eu acasa voi veni cu placere. Pana atunci, toate cele bune! Link to comment
gram0806 Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Salut si La Multi Ani! E o propunere interesanta. Si eu sunt din Vaslui chiar daca locuiesc in Iasi. Poate m-ai vazut vreodata in Vaslui: Tico albastru VS-15-GIP. Daca se vor aduna mai multi membri si ma voi nimeri si eu acasa voi veni cu placere. Pana atunci, toate cele bune! Trimite un Pm cu numele tau real poate punem la cale de niste intâlniri pe anul 2010 cum fac confratii nostri de prin alte orase! Cred că te cunosc! Te numesti cumva Ionut? Link to comment
Laurycã Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 O sa vin cu cea mai mare placere, chiar daca nu mai am Daewoo. Cand ma gandeam eu la asa ceva, nu erau membri activi pe aici, doar catva studenti prin Iasi. Link to comment
Recommended Posts