madkat Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Se vinde una bucata Sony-Ericsson K750i Descriere in mare - Triband - Camera 2mp cu autofocus, blitz, macro, WB custom etc - Slot card Memory Stick Pro Duo (am incercat cu card 1gb si merge) - Radio stereo cu rds - mp3 (cu playlist etc) stereo etc. Este in stare foarte buna - si tehnic si optic, bateria tine 5-6 zile fara probleme (este cea originala Li-Pol), castile si cablul de date sunt nefolosite. Se da pachet complet - cutie, card 64, incarcator original, handsfree stereo, cablu de date USB, carticele, cd cu drivere etc. pretul - 200ron usor negociabil contact - madkatweb@yahoo.com sau 0723 365 781 sau mp aici Link to comment
madkat Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Am avut ceva vreme si lumina buna sa ii fac niscai poze - sa se vada exact starea sa. HF-ul si cablul de date le-am desigilat din pungutele lor pentru poze. Link to comment
madkat Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 si s-a vandut - aici pe forum se poate inchide topicul multumesc Link to comment
Recommended Posts