yannlepantrec Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Si se facu si Anul Nou asa ca deschid primul topic de pe acest an si propun sa ne intalnim sambata la 19 in parcare la Beta sau la Crazy sau oriunde ca sa sorbim primul frappe oficial de pe anul asta. Se mai anunta cineva? Link to comment
MCojo Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 S-o crezi tu ca primul... Primul fuse pe 02.01.10 intre "greii" forumului! Link to comment
dreamlike Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Eu am baut o bere si nici nu sunt asa greu ... cred ... asa ca, ma bag. Link to comment
yannlepantrec Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 Da, dar nu a avut topicul ei. Asa ca asta e primul topic! Link to comment
yannlepantrec Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Nu se mai ofera nimeni? Link to comment
free_spirit Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Salutare !!! Ba da , bre, ma ofer eu ca deja uit gustul de frappe. ) Asa ca ne vedem la ora stabilita, dar in locatia...care-o da-o Dumnezeu !! ) Va sun daca vad ca nu apare nimeni in zona Crazy-Beta. Respect !! Link to comment
paul_marines Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Pe ceata asta cu greu mai pot vedea cum sa introduc paiul in frappe cred ca imi iau o clatita x 2, careia sper sa-i descopar capatul. Didi si nu in ultimul rand sa te colindam de 02 ianuarie. Link to comment
Immortal Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Gata, v-a ajuns lipsa fumului si distractia 'in grup restrans'. Maine ne prezentam si noi, sa mai afumam atmosfera... )"> Link to comment
MCojo Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Sa inteleg ca v-ati cam saturat sa va afumati unul pe altul, huh?! Link to comment
dreamlike Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ne intalnim la Crazy pentru ca am descoperit un nou loc, de criza, pentru consumatie. Va trebui sa suportam ceva fum dar vedem la fata locului. Ramane la ora 19.00 cum a zis dintaru'. Link to comment
MCojo Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Pai mda, ar trebui sa-mi aduc si eu trabucele sa fac fata... Link to comment
yannlepantrec Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 Deci ramane la 19 si nu la 18 ca pana acum! Sa vada toata lumea! Link to comment
paul_marines Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Deci ramane la 19 si nu la 18 ca pana acum! De un an de ne intalnim la 19, dar daca vrei la 18 atunci fie , ne vedem la ora stabilita. Link to comment
paul_marines Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Interesanta intalnire, cu participare numeroasa si elevata, iar nu in ultimul rand prin locatie si oferta diversa si ieftina. As spune ieftina, datorita abundentei ghetarilor in bauturi de la "safe sex" pana la ciocolata calda. Ajuns acasa am constat ca un bec de la numar s-a ars. In 3 minute a fost inlocuit. Link to comment
dreamlike Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 3 minute??? Da' ce a durat atat, a trebuit sa-l convingi ? Subscriu si eu ca intalnire de aseara a fost super. Link to comment
Recommended Posts