sNaKey Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Ştiu că e puţin devreme pentru topic, dar hai să vedem cine vine în noul an. Sper să fim destul de mulţi, mai ales că se încălzeşte vremea. Link to comment
sharicmax Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 eu vin dar cred ca data viitoare ca sunt de munca de noapte daca cumva intalnirea e in timpul zile vin cu cea mai mare placere...sunt nou pe aici si tot odata nou posesor de tico Link to comment
Salex Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 @sharicmax: ia vezi daca nu iti este de folos asta. Link to comment
Dj_Dark Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Prezent, sper sa mai fie zapada in parcare . Link to comment
sNaKey Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 Slabe şanse, s-a încălzit destul de tare zilele astea... cu toate că şi eu sper! Cine ştie, cunoaşte Link to comment
Salex Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Ati scapat de plug, de data asta. Momentan fac araturile de primavara cam departe de Polivalenta. Link to comment
Costi VLN Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Prezent, sper sa mai fie zapada in parcare . Nebunatic mic ce esti,iar vrei sa te invarti a?Nu cred ca mai ai sanse,s-a cam topit zapada. Sper sa ajung si eu si sa ne vedem. Link to comment
sNaKey Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 Ati scapat de plug, de data asta. Momentan fac araturile de primavara cam departe de Polivalenta. Adevăru' că "balena" chiar a făcut şanţuri prin parcare, o plăcere să te uiţi. Link to comment
Dj_Dark Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Pai haideti cu mic cu mare nu v-ati saturat de atat concediu? Eu vin cu un nou recrut . Link to comment
Dj_Dark Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Si gata, astia suntem toti? Hmmm. Link to comment
sNaKey Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 Eu mai vin cu prietenii ăia ai mei cu Lancer-ul şi Musso-ul Sper să se strângă mai mulţi decât s-au prezentat aici. Link to comment
Costi VLN Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Din pacate tre' sa spun pas de data asta.Am uitat ca azi e Sf.Ion si e musai sa trag o bauta cu tata socru.Nasol,chiar vroiam sa va vad si sa mai palavragim 2-3 ore.Va doresc intrunire placuta. Promit ca joia viitoare apar. Link to comment
sharicmax Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 ah frate mor de ciuda ca sunt de munca in seara asta si nu pot sa vin ...da lasa ca data viitoare nu mai scapati de mine Link to comment
Alezz Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Maine intram in service,tre sa stam acasa azi . Link to comment
varais Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Sunt la petrecere la o SF. Ioana. Data viitoare voi fi prezent . La Multi Ani tuturor Ionilor ( pozitivi+negativi ). Link to comment
Recommended Posts