Jump to content

Poimaine E Joi

Recommended Posts

Dat fiind ca joi la 22.35 ajung pe Otopeni, sper sa va mai prind macar la Daimon daca parcarea din spatele Polivalentei o sa fie goala... Nu neg ca am facut intentionat ocolul (de obicei aleg ruta Iasi-Viena-Dusseldorf) vazand ca sedinta din ianuarie pica intr-o joi. :banana:

Edited by Wolfman

Se pare ca destinul nu ma lasa sa ne vedem.Roata din st. fata se cam incinge de vreo 2 zile.In seara asta in drum spre Polivalenta s-a infranat si mai rau,ba chiar am vazut si un fir de fum.Am fost nevoit sa renunt cu toate ca ma oftic de mor,s-au anuntat catva pe care chiar simteam nevoia sa-i reintalnesc.headbang2.gif Asta e,poate joia viitoare.20000000.gif

Am fost corup de Dj_Dark sa vin si eu cu jigodia de Matiz a lu' maicamea. Fu frumos, ramane sa ne vedem Joia viitoare, cand apar si eu cu jigodia si o sa stiu unde sa ajung. Noroc cu Ileana ca i-am vazut masina si ne-am luat dupa ia ca daca nu ne mai plimbam ceva :mrgreen:

Fuse si se duse, am gasit colegii la Daimon unde am ramas pana dupa miezul noptii, am pus la cale premisele urmatoarei intalniri nationale (se pare ca va fi la Durau unde este in functiune o partie faina de ski si sanius), urmeaza sa deschid un topic in acest sens cand voi avea date concrete despre locatie, etc.

Pe la 4 dimineata am ajuns acasa, dupa vreo 4 radare evitate la mustata (CB-ul sa traiasca si colegii din trafic), o realimentare cu GPL si una cu tigari.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...