olimpiux Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 As dori niste poze cu un alternator de Tico desfacut, daca are cineva... Imi trebuie pentru clarificarea unei adaptari a unui alternator de tico pe o motocicleta. Mersi anticipat! Link to comment
ToPser Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Am avut vreo 2 pe mana dar nu m-am gandit sa fac poze ,poate te ajuta poze din man. de reparatii (incercam )si cred ca te mai intereseaza dimensiunile ! Link to comment
olimpiux Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Am avut vreo 2 pe mana dar nu m-am gandit sa fac poze ,poate te ajuta poze din man. de reparatii (incercam )si cred ca te mai intereseaza dimensiunile ! dimensiunile nu sunt importante... ma intereseaza mai mult ochiometric... adaptarile de alternatoare de Tico au fost deja facute pe mai multe motociclete din Romania, atata doar ca nu gasesc nicaieri fotografii cu unul desfacut. Link to comment
augustinionut Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Vrei 12V pe motocicleta? Link to comment
olimpiux Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 Vrei 12V pe motocicleta? Motocicleta are deja 12V! Link to comment
Angel69 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) eu am damas,nu stiu daca te ajuta cu ceva ca idee mai are 2 prinderi la partea de jos,inca nu l-am demontat pana acuma,sper sa nu fie nevoie ,eu am moto Nipra (Dnepr) si are alternator din fabrica,bafta Edited January 25, 2010 by Angel69 Link to comment
Recommended Posts