razvanel Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) salut, care ma ajutati si pe mine ca nu mi se aprinde plafoniera cand deschid usa, doar de la buton.daca il las pe off e stinsa, daca il las la mijloc (adica sa se aprinda cand deschid usa,ramane aprinsa), iar pe on e iar aprinsa.am desfacut butonasul ala de pe stalp, iar mufa este legata la buton...help .asa am luat masina de la vechiul propietar Edited January 14, 2010 by razvanel Link to comment
Dr.L Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) Problema e la unul din butoanele de la usi. Toate sunt in paralel. Cand usa e inchisa,ciruitul e intrerupt,cand usa se deschide,ciruitul se inchide prin masa. Vezi si mufele care sunt in spatele butoanelor sa fie izolate si sa nu atinga caroseria Edited January 14, 2010 by Dr.L Link to comment
razvanel Posted January 14, 2010 Author Share Posted January 14, 2010 salut, vad ca tot de tine dau si in problema asta ...o s am auit si o sa vad in caz ca nu e de acolo Link to comment
Matizducu Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Am si eu probleme cu plafoniera. Functioneaza ok (si din buton si la deschiderea usilor) numai cateodata. Ori la cald , ori la rece. Nu-mi pot da seama! Cu siguranta e un contact imperfect undeva,dar cum dau de el...? Multumesc! Link to comment
Recommended Posts