yannlepantrec Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Se da un anume barulet si o mana de oameni cu interese comune-masinile. Se asteapta reunirea lor in parcare la Sala Sporturilor la ora 18 (sase seara), sambata. Primul candidat este subsemnatul. Mai exista alti voluntari? (P.S. Am aflat ca barulestul ala se numeste "Friends") Link to comment
MCojo Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Da si cica sambata seara o sa dea seria 10 a serialului cu pricina... Link to comment
yannlepantrec Posted January 15, 2010 Author Share Posted January 15, 2010 Mai bine se dadea Seinfeld. Dar unde se da, la boxa aia din colt? Link to comment
dreamlike Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Din pacate noi mergem la un botez care incepe pe la ora 13.00. Daca se termina ostilitatile pana la ora Z ne prezentam, daca nu, ramane pe saptamana viitoare . Link to comment
Immortal Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Anunt si eu ca abia mi-a ajuns jumatatea si ca, din pacate, nu ajungem saptamana asta. Daca incalzeste pe cineva - saptamana urmatoare ne prezentam negresit. Link to comment
ct06zgl Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 eu sunt mai nou.nu va stiu pe fiecare dar cred ca ar fi o idee buna sa vin si eu. deki.ma trec pe lista.. Link to comment
free_spirit Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Salutare ! Eram "setat" sa vin la intalnire, dar ...eeeehhh, ma gasi tocmai acu' harnicia si mi-am dat seama ca nu voi termina ce am inceput, in timp util , ca sa mai pot ajunge si la intalnire.Imi pare rau,dar recuperam next weekend ! Respect !! P.S. CT-O6-ZGL esti bine venit oricand si sper sa-ti faca placere compania membrilor clubului. Yann, daca ajungi, ai grija de noul venit. Link to comment
yannlepantrec Posted January 16, 2010 Author Share Posted January 16, 2010 In cazul asta cred ca o sa zic pas si eu. Am oricum o groaza de oameni de vizitat in CT asa ca ramane pe sapt viitoare. Prietene ct06zgl ne vedem saptamana aviatoare cu forte proaspete (sa speram). Un weekend placut tuturor! Link to comment
ct06zgl Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 oke.no problem ramane pe sapt viitoare Link to comment
paul_marines Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 eu sunt mai nou... Hehe salutare, deja esti membru cu vechime ai trei posturi, glumesc , insa sper ca saptamana urmatoare sa putem recupera si ceea ce ar fi trebuit sa realizam in acest weekend. Oricum fii bine primit intre membrii clubului si poate saptamana viitoare ii putem reprimi intre noi si pe membrii mai vechi, cu care nu ne-am revazut de ani buni. Link to comment
paul_marines Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 WiSH to buy a VW?! Why So Horrified? Link to comment
ct06zgl Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Deci...cum,unde si la ce ora ramane?Sa inteleg ca pentru sambata. Link to comment
yannlepantrec Posted January 19, 2010 Author Share Posted January 19, 2010 Ramai pe receptie ca o sa anuntam spre sfarsitul saptamanii. Pentru sambata o sa fie in principiu, dar locul si ora o stabilim mai tarziu. "> Link to comment
free_spirit Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Salutare !! Spiritu' a dat-o-n fasole, azi dimineata !! ("> Si-a distrus un pic motorul. Daca reusesc sa-l fac in timp util, ma prezint negresit la intalnire. Daca nu, absenta mea va fi motivata big time!! Respect !!! Link to comment
andrew Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Reparatii usoare. Ce ai patit? Desi nu reusesc sa ajung sambata la intalniri sa stiti ca eu va urmaresc in continuare. "> Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Cred ca apar si eu Nu de alta dar incepe sesiunea deci o sa am timp sa dorm PS: nu zic ca am fost luat la rost ca nu e frumos! Link to comment
MCojo Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 E bine ca recunosti ca ai fost luat la rost... Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Pai da! Noroc ca intre timp am gasit sa te intreb ceva Link to comment
ct06zgl Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Daca se duce zapada pana sambata apar si eu.Masina mea e blocata undeva in oras ) Link to comment
mike.omega Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Sa aduc 1-2 lopeti? Vezi ca pana sambata ingheata tot! Link to comment
Recommended Posts