madkat Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Se vinde un DVD recorder Toshiba model D-R265SE redare: DVD, DVD-R, DVD-RW, CD, CD-RW, Div-X, mp3, avi, etc. Inregistrare pe DVD-R sau DVD-RW inregistrarea se poate face si cu sunet Dolby Digital. Intrari si iesiri de semnal video - component, compozit, s-video si RGB (pe scart) Intrari audio - analog stereo Iesiri audio - stereo analog si digital coaxial. 2 conectori SCART (in-out) conectori antena RF-IN si OUT exista si pe panoul frontal sub un capac un S-Video, Compozit si intrare audio stereo. are tuner tv PAL-SECAM - si poate inregistra de pe el programe TV. multiple modalitati de editare/inregistrare DVD - creeaza capitole de dimensiuni variabile, cu preview de imagine; durata de la 2 (SP) pana la 6 (LP) ore. mai multe informatii la cerere - eu am folosit cam ce am scris mai sus este practic nou, luat acum cateva luni - are la activ doar 10dvd-uri - am avut o suma de casete s-vhs, pe care am vrut sa le transfer pe DVD. Am facut chestia asta si nu mai am alta utilitate pentru el - ca DVD am e-boda care apare in poze. L-am incercat si pe div-x - reda cam tot ce am incercat. Se vinde la pretul de 220ron - insotit de telecomanda originala si manual. contact: madkatweb@yahoo.com sau 0723 365 781 sau mp aici. poza este reala - pot face poze de detaliu la cerere. Link to comment
madkat Posted January 18, 2010 Author Share Posted January 18, 2010 aparatul s-a vandut se poate inchide topicul multumesc Link to comment
Recommended Posts