Shenck Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 As vrea sa-mi schimb nick-ul . se poate ? Intii schimba-ti pozele din albumul foto, ca totusi este un forum auto si dupa aia trimite un MP cu noul nick si vedem ce se poate face. Link to comment
hitman Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 ... ca totusi este un forum auto... Mare dreptate ai Shenck! Dar totushi daca ai putea sa le reaminteshti asta shi la alte persoane care promoveaza intr-un fel altceva ti-as fi recunoscator. Link to comment
danielson Posted September 17, 2004 Share Posted September 17, 2004 O re-grupare a informatziei ar fi bine venita. Fiecare membru nou simte nevoia sa faca un subiect propriu, si ne trezim ca aceeasi informatzie se repeta, aceleasi dueluri verbale ... In plus, exista subiecte care nu au ce cauta la sectziunile din care fac parte. Link to comment
NFS Posted September 19, 2004 Share Posted September 19, 2004 Bre Vaxxi, acu citeva zile ai umblat la fonturi, le-ai facut mai mici, apoi le-ai pus la loc! De cind le-ai fecut la loc, distantza intre rinduri e mai mica!!!!! Asta intr-adevar face sa fie mai greu de citit! Tu nu stii ca echipa care cistiga nu se schimba? Sau ca "mai bine"-le e dusmanul "binelui" ?!? Link to comment
VAXXi Posted September 19, 2004 Author Share Posted September 19, 2004 Gata, s-a reparat şi distanţa între rânduri. Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 O iconitza cu "Informatie UTILA" ceva simplu si sa sara-n oki. Mi-a venit ideea asta dupa ce am vazut postul lui cchrism despre TANK Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Fii mai explicit, te rog, că nu pricep exact ce vrei. Link to comment
iuzar Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Bre, Shenck vrea un smilie gen :stfw: :yousuck: :banplease: dar pe care sa scrie Informatie utila...parerea mea... Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Bre, Shenck vrea un smilie gen :stfw: :yousuck: :banplease: dar pe care sa scrie Informatie utila...parerea mea... eXakt! Asa se poate marka un raspuns cu informatie utila Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Pey... adă poza ! sau vrei s-o creez eu ? Link to comment
Satori Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 vreau eu sectiune pentr kalos pleaseeeeeee OAAAAAAAAAAAUUUUUUUUU ce rapiditate! Multumesc mult!!! Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Gata dom'le, ai secţiune. Te-aşteptăm cu nerăbdare să le umpli cu subiecte, că din câte ştiu eu, eşti singurul Link to comment
Satori Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 stai usor ca am confrati pe alte forumuri. ma duc la momit Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Pey... adă poza ! sau vrei s-o creez eu ? Pai nu o faci tu... Ultiam pe care am facut-o si ti-am trtimis-o arata ca draqu o pleasca urita, dar macar e utila!. Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 @Satori, succes la "pimping" @Shenck, nu mai ştiu ce imagine mi-ai trimis. Las' că fac eu una. Şi cum lucrăm cu ea, o includ moderatorii în mesaje ? Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 @Shenck, nu mai ştiu ce imagine mi-ai trimis. Las' că fac eu una. Şi cum lucrăm cu ea, o includ moderatorii în mesaje ? ti-am trimis Da o sa o vor include moderatori. Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 păi deja o foloseşte lumea p-aia. Eu mă gândeam la o imagine mai săritoare în ochi, să zicem o bandă lată orizontală verzulie, cu textul "mesaj cu conţinut tehnic foarte util", sau ceva de genul ăsta. Link to comment
Shenck Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 BAGA!!! SI poate o cizelezi si p'aia de la mine. Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Aia e prost că a fost pe fond negru, şi trecerea unei imagini de pe fond alb pe fond negru sau invers e greu de făcut, când imaginea e antialiased (adică are marginile "netezite"). O să văd ce-i fac... oricum cu smileyurile trebuie să facem ceva, sunt cam multe şi desperecheate aşa. Link to comment
iuzar Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Bre, Shenck vrea un smilie gen :stfw: :yousuck: :banplease: dar pe care sa scrie Informatie utila...parerea mea... eXakt! Asa se poate marka un raspuns cu informatie utila ceva de genul asta, cred Link to comment
NFS Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 In noua configuratie a paginii 1, Nubira e de 2x !!! Din gresala sau intentionat? O fi vorba de Nubira II ? Link to comment
NFS Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 ...Eu mă gândeam la o imagine mai săritoare în ochi, să zicem o bandă lată orizontală verzulie, cu textul "mesaj cu conţinut tehnic foarte util", sau ceva de genul ăsta. Ceva in genul iconitzelor din cartile pt TO(n)TI ! Link to comment
VAXXi Posted September 22, 2004 Author Share Posted September 22, 2004 Da, ştiu cărţile Nu e o greşeală, e de 2 ori pentru că există Nubira veche, de la Daewoo şi Nubira nouă, de la Chevy. Credeam că-i evident după grupare, am zis să nu mai încarc degeaba titlurile categoriilor. Link to comment
NFS Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Ok, am pricipit! E vina mea, nu prea stiu ce modele de Nubira exista, n-am prea acordat atentie, nu prea-mi place cum arata si nu e genul meu de masina! Link to comment
NFS Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 O noua propunere! Daca vreau sa vad ultimul mesaj de la un anumit topic, click pe ultima pagina, iar aceasta se deschide la mesajul cel mai de sus! Daca sunt 3-4 mesaje pe pagina respectiva, tre sa faci scroll, ca sa vezi ultimul mesaj! Se poate face cumva ca la deschiderea unui topic sa te duca automat la ultimul mesaj? Adica nu sus pe pagina, ci jos! Link to comment
Recommended Posts