NFS Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Asta cu siglele WOO, in 2 cuvinte, "imi place la nebunie". Mie mai degraba mi-ar fi placut ceva ca un fel de indicator de incarcare. Totusi parca fara nimic ar fi mai bine! Prea incepe sa arate a sorcova forumul! Link to comment
VAXXi Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ce indicator de incarcare ? incarcare a ce ? Link to comment
john Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Probabil ca la Inbox, cum este afisat spatiul disponibil. Ceva de genul : in loc de 2 sigle sa fie o bara plina pe sfert, in loc de 5 plina pana la jumatate, in loc de 10 sa fie plina. Link to comment
VAXXi Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Ok, spatiul disponibil pentru ce ? attachmenturi ? Fiti mai clari, ca nu pricep :-D Link to comment
john Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 cam asa ceva (douazecidecaractere) Link to comment
hellcat Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 si care a fost principiul prin care s-au atribuit aceste "etichete"? in unele cazuri titulaturile mi se par subiective. sau poate mi se pare. Link to comment
VIPER Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Titlurile cred ca se dau automat de server, in functie de numarul de posturi. Intre x si y posturi, devii z, etc... Link to comment
john Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Pai mai depinde si de functie ... cred. Spre exemplu moderatorii au 7 sigle, chiar daca au mai putine posturi decat un user simplu. Si or mai fi si alte criterii... Link to comment
VAXXi Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Criteriile erau cele menţionate de VIPER, şi anume rangul se atribuia automat în funcţie de numărul de mesaje. Numărul de embleme era în corespondenţă directă cu rangul. Oricum, în urma nemulţumirilor enunţate, s-a renunţat şi la ranguri, şi la embleme. Link to comment
tolin Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Scuze ca n-am citit tot ce s-a postat aici, dar nu se poate rezolva decalajul datei si a timpului? Pe mine ma deruteaza. Link to comment
VAXXi Posted November 8, 2004 Author Share Posted November 8, 2004 Am explicat mai sus cu data si timpul. Ideea este ca dac-am face-o "din mers", s-ar face harababura mare in mesaje, din cauza ca data actuala a forumului e inainte de data reala: mesajele noi ar aparea ca fiind scrise inaintea celor mai vechi. Se va rezolva in curand, odata cu un upgrade al echipamentelor pentru gazduire (inca astept serverele ). Link to comment
Shenck Posted November 8, 2004 Share Posted November 8, 2004 Chestia cu rangurile nu am inventat-o noi. Era o functie in phpbb. La solicitarea unui utilizator care ne-a comunicat ca rangurile de Membru Incepator, Membru, Membru Senior suna destul de urit si fiind Wk-end deci nici eu si nici Vaxxi teoretic nu munceam am zis sa facem. Initial am redenumit rangurile si am introdus un rang nou "In trecere..." pentru cei cu 0-4 mesaje. Punctele (siglele Daewoo) erau date strict legat de nr de mesaje, neexistind alt criteriu. Astfel se puteau obtine 0-5 sigle. Sigla cu 6 buline nu era folosita deocamdata , urma sa o folosim in momentul in care mai multi utilizatori aveau peste 1000 de mesaje. Cele 7 buline le aveau membrii fondatori, Moderatorii si Adminii. Transformarile care le-ati vazut de la un rang la altul s-au datorat testelor pentru alegerea pragurilor de la un rang al altul, astfel incit sa genereze o raspindire proportionala a majoritatii rangurilor. Ca sa concluzionez ce a spus si Vaxxi: ce nu multumeste se scoate si pt mai putina bataie de cap DEFINITIV. Link to comment
iuzar Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 deci nu mai sunt guru?.... de fapt, din cate se pare, eu nu mai sunt nimic... m-ati sedus si m-ati abandonat...nici macar membru senior, cum eram inainte, nu mai sunt... Link to comment
hitman Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Lasa mai, nu conteaza ce scrie acolo, conteaza cum te simti tu ce esti! Restul la bere. Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Update: serverul ăla deştept şi frumos a venit cu sursa (de fapt sursele, c-are 2 redundante) goale mai exact, doar carcasele lor, fără circuite în ele. Trăiască Intel şi QA-ul lor! or fi zis că-mi montez eu 2 hamsteri acolo, să genereze curentu' Sper ca săptămâna asta să ajungă sursele bune, deci în cuvânt_urâtând vom trece şi la IPB şi se va ajusta şi ora. Link to comment
hitman Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 1. Poate serveru' e second-hand 2. La vama poate rominashii au inceput sa se priceapa si la electronica 3. Pur si simplu au uitat sa o puna din fabrica :-D Hai mai, o sursa de 400W s-a ieftinit rau pe piata. Link to comment
john Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 O sursa chinezeasca poate, care nu are nici pe departe 400W. Una buna care chiar are costa mult mai mult. Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Dacă nu ştiţi, nu vorbiţi... nu-i de-ăla din piaţă asamblat pe genunchi, ci Intel de la mama lui, rackabil, original ! iar sursele nu sunt de-alea ATX simple, ci un format adaptat pentru stilul ăsta de carcasă, şi redundante ! adică 2 surse într-una singură, se buşeşte una, continuă să meargă pe cealaltă. "> Link to comment
hitman Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Dacă nu ştiţi, nu vorbiţi... nu-i de-ăla din piaţă asamblat pe genunchi, ci Intel de la mama lui, rackabil, original ! Atunci de ce a venit cu custi de mausi in loc de surse? :zdrangazdranga: Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Păi pe mine mă-ntrebi... ask Intel România Link to comment
Satori Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 bleah... intel romania e compus din 2 oameni. si au o cifra de afaceri Link to comment
john Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Dacă nu ştiţi, nu vorbiţi... nu-i de-ăla din piaţă asamblat pe genunchi, pai din cate zici al tau e dezasamblat pe genunchi. cum sa vina fara surse. poate asa l-ai comandat. ci Intel de la mama lui, rackabil, original ! degeaba...ca e surseless Link to comment
john Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Păi pe mine mă-ntrebi... ask Intel România Trimite-le surseless-ul inapoi si ia un AMD. Link to comment
VAXXi Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Mă rog, nu-i treaba mea să mă ocup de comenzi şi facturi. După cum am zis, săptămâna asta se rezolvă (sper). Iar AMD nu avem absolut deloc în firmă, nici pe servere, nici pe staţii. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 9, 2004 Share Posted November 9, 2004 Poate ar trebui sa dati drumul la threadul cu viteza maxima sa ne zica cei cu chip cat au prins cu el. Link to comment
Recommended Posts