VAXXi Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Mda.. să sperăm că s-au potolit spiritele. Deschis. Link to comment
FLEX Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Reclam in continuare ca nu-mi merge MP-ul: "Nu puteti trimite un mesaj atit de repede dupa precedentul". Ce draci o avea? Link to comment
NFS Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 Pai ora de pe server e cu o zi inainte! Nu cumva ai si tu data la compiuter pusa total aiurea? Link to comment
VAXXi Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Nu prea au treabă cele 2 ore. Din moment ce altora le merge ok, tre' să fie ceva în neregulă la contul tău, Flex... o să-ncerc să investighez Link to comment
FLEX Posted November 18, 2004 Share Posted November 18, 2004 M-am gindit ca o fi de la asa ceva, dar de ce merge sa postez? Si de fapt ce trebe sa selectez la ora forumului din profil? Link to comment
VAXXi Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Ora forumului: "GMT+3". Formatul datei: "d-m-Y, H:i:s". Mă gândesc... ai vreun mesaj privat în sent items care are vreo oră setată mult în viitor ? încearcă să goleşti toate inboxurile (4) de la mesageria privată. Link to comment
VAXXi Posted November 18, 2004 Author Share Posted November 18, 2004 Mă rog... n-are importanţă aia. Cred că e de la vreun mesaj rătăcit -- repet, şterge toate mesajele din mesagerie (şi sent items, şi celelalte). Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Avem şi galerie de avataruri cu Matiz, mulţumim cui se simte cu musca pe căciulă pentru asta Link to comment
NFS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Daca-mi amintesc bine parca ti-am dat-o de vreo juma de an... "> Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Eu nu-mi amintesc (sau oi fi uitat de ele). Cert este că pe-acestea le-am primit gata prelucrate şi n-am mai avut de lucrat la ele Link to comment
NFS Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Nici eu nu mai tin bine minte... parca... sau erau alea de Tico?!? Mai degraba alea (si nu ti le-am dat tie ci lui Luc, la inceputuri!). Scuze! Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Cred ca de alea de Tico ziceai, sunt puse de muuulta vreme. Link to comment
FLEX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Forumul meu e MIINE! scrie Sat, 20 nov! de-asta nu merge MP-ul! Link to comment
Satori Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 la fel scrie si la mine si merge. nu e din cauza asta. Link to comment
Shenck Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Forumul meu e MIINE! scrie Sat, 20 nov! de-asta nu merge MP-ul! Mai Felix ai incercat sa te uiti la toate mesajele care le ai in Dosarul cu mesaje trimise,Dosarul cu mesaje in curs de trimitere si Dosarul cu mesaje salvate ? Undeva este un mesaj care are o data mai mare decit data forumului. Nu conteaza daca data forumului e incorecta, ci sa nu ai mesaje in viitor (raportat al data forumului). Verifica daca nu cumva s-a umplut vrunul din dosare. Iti dau un MP ca sa verific. Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Eu vorbesc degeaba se pare, şi ca atare nu voi mai repeta de zece ori răspunsurile. Ora calculatorului propriu nu are nici o treabă cu ora forumului ! Ora forumului este cu 24 de ore înainte, din motiv deja explicat. FLEX, şterge toate mesajele private, din toate căsuţele (4 la număr) şi încearcă din nou ! S-ar putea să aibă dreptate Shenck cu un mesaj care are data în viitor, atunci e nevoie să-l ştergi doar p-ăla Link to comment
FLEX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 @Shenck: "Nu puteti sa trimiteti un mesaj nou la un interval atat de scurt dupa anteriorul; va rugam, incearcati mai tarziu." ... asta e mesajul la reply -ul meu catre tine, cu testul! Am curatat TOATE panaramele de mesaje din TOATE inboxurile, deci nu mai are de a face nimic cu asta. Rememorind, am senzatia ca am dat un stop din butonul de IE cind trimiteam un MP, ca sa mai completez cu ceva raspunsul ... s-o fi agatat mesajul ala pe undeva? Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 Ciudat, atunci... o să arunc un ochi prin bazele de date săptămâna viitoare, atunci. Poate într-adevăr s-o fi agăţat ceva pe-acolo, vreo înregistrare bălărită. Link to comment
Shenck Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 PhpBB-ul vad ca copiaza mesajele nu le muta. E posibil (nu bag mina in foc) ca mesajul buclucash sa fei deja la destinatar. Am sa ma uit in limitata timpului pe partea asta de php sa vad daca se citeste data dintr-o inregistrare sau se parseaza mesajele. Link to comment
VAXXi Posted November 20, 2004 Author Share Posted November 20, 2004 GATA ! S-a rezolvat cu mesajele... Flex, aveai un mesaj scris în 2006 , însă din motive de clickăit aiurea am schimbat data tuturor mesajelor private (3329 de mesaje, dacă vă interesează ) în timpuri imemoriale ... undeva prin ianuarie 1970. Nu s-a pierdut nici un mesaj din inboxuri, doar că au toate aceeaşi dată În schimb, FLEX, acum sigur îţi merge mesageria privată !!! Morala: don't SQL when you're tired Link to comment
iuzar Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 01-01-1970, 03:00:00!!!!!!!!!!! daca ar fi stiut mama ca eu ma chatuiam chiar dinainte sa ma nasc... s-ar mai fi gindit inainte sa ma faca :maso: Link to comment
FLEX Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Multam boierule, s-o desfundat tzava! Link to comment
iuzar Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 ce mijto arata forumul azi dimineata :cadelnita: Link to comment
VAXXi Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Nu făcusem încă configurarea MySQL-ului. S-a rezolvat acum. A, şi de-acum încolo, cine are de făcut reclamaţii, va discuta cu noul angajat pentru Public Relations de la DaewooClub. Poza noului co-admin e ataşată la acest mesaj Link to comment
Recommended Posts