Jump to content

Aveti sugestii pentru noul forum? (sau reclamatii ?)

VAXXi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu prea au treabă cele 2 ore. Din moment ce altora le merge ok, tre' să fie ceva în neregulă la contul tău, Flex... o să-ncerc să investighez :scarpin:

Ora forumului: "GMT+3". Formatul datei: "d-m-Y, H:i:s".

Mă gândesc... ai vreun mesaj privat în sent items care are vreo oră setată mult în viitor ? încearcă să goleşti toate inboxurile (4) de la mesageria privată.

Mă rog... n-are importanţă aia. Cred că e de la vreun mesaj rătăcit -- repet, şterge toate mesajele din mesagerie (şi sent items, şi celelalte).

Forumul meu e MIINE! scrie Sat, 20 nov! de-asta nu merge MP-ul!

Mai Felix ai incercat sa te uiti la toate mesajele care le ai in

Dosarul cu mesaje trimise,Dosarul cu mesaje in curs de trimitere si Dosarul cu mesaje salvate ?

Undeva este un mesaj care are o data mai mare decit data forumului. Nu conteaza daca data forumului e incorecta, ci sa nu ai mesaje in viitor (raportat al data forumului). Verifica daca nu cumva s-a umplut vrunul din dosare.

Iti dau un MP ca sa verific.

Eu vorbesc degeaba se pare, şi ca atare nu voi mai repeta de zece ori răspunsurile.

Ora calculatorului propriu nu are nici o treabă cu ora forumului !

Ora forumului este cu 24 de ore înainte, din motiv deja explicat.

FLEX, şterge toate mesajele private, din toate căsuţele (4 la număr) şi încearcă din nou ! S-ar putea să aibă dreptate Shenck cu un mesaj care are data în viitor, atunci e nevoie să-l ştergi doar p-ăla :)

@Shenck: "Nu puteti sa trimiteti un mesaj nou la un interval atat de scurt dupa anteriorul; va rugam, incearcati mai tarziu." ... asta e mesajul la reply -ul meu catre tine, cu testul!

Am curatat TOATE panaramele de mesaje din TOATE inboxurile, deci nu mai are de a face nimic cu asta.

Rememorind, am senzatia ca am dat un stop din butonul de IE cind trimiteam un MP, ca sa mai completez cu ceva raspunsul ... s-o fi agatat mesajul ala pe undeva?

Ciudat, atunci... o să arunc un ochi prin bazele de date săptămâna viitoare, atunci. Poate într-adevăr s-o fi agăţat ceva pe-acolo, vreo înregistrare bălărită.

PhpBB-ul vad ca copiaza mesajele nu le muta. E posibil (nu bag mina in foc) ca mesajul buclucash sa fei deja la destinatar. Am sa ma uit in limitata timpului pe partea asta de php sa vad daca se citeste data dintr-o inregistrare sau se parseaza mesajele.

GATA !

S-a rezolvat cu mesajele... Flex, aveai un mesaj scris în 2006 :rotfl: , însă din motive de clickăit aiurea am schimbat data tuturor mesajelor private (3329 de mesaje, dacă vă interesează :D ) în timpuri imemoriale ... undeva prin ianuarie 1970.

Nu s-a pierdut nici un mesaj din inboxuri, doar că au toate aceeaşi dată :rotfl:

În schimb, FLEX, acum sigur îţi merge mesageria privată !!! :D

:rotfl:

Morala: don't SQL when you're tired :rotfl:

Nu făcusem încă configurarea MySQL-ului. S-a rezolvat acum.

A, şi de-acum încolo, cine are de făcut reclamaţii, va discuta cu noul angajat pentru Public Relations de la DaewooClub. Poza noului co-admin e ataşată la acest mesaj :lol:

admins.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...