dariomario Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Se baga careva Joia asta la o intoarcere cu frana de mana la polivalenta? Link to comment
Dumitru Cristian Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Mai mult ca sigur vin, cu jigodia de data asta "> Link to comment
iuliancro Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Salutare! Sper sa ajung si eu prima data in viata joia asta (21.01.2010). Sunt proaspat mutat in Bucuresti si sper sa va intalnesc in sfarsit ca am rezolvat multe probleme citind forumul asta. Looking forward to seeing you! Link to comment
Salex Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Incerc sa ajung ... Daca rezist pina la ora aia , vin ! Link to comment
big2shae Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Sper sa ajung si eu. Nu uitati camerele video! Link to comment
Dj_Dark Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Vine baiatul. Sper sa putem intra in parcare. PS Care nu aveti cauciucuri de iarna, Bergenbier fara alcool bem . Link to comment
madkat Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Daca imi inving lenea de a dezapezi utilajul - vin si eu. Din pacate cu arcul inca rupt - deci mai usor cu distractia... Link to comment
Dj_Dark Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 (edited) Ia tractorul atunci. Merge si ala la distractie . PS. Daca vrei sa dai zapada jos fa-o azi. E cald, se topeste si la noapte sa face bocna iar maine o sa plangi. Edited January 20, 2010 by Dj_Dark Link to comment
madkat Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Cu ala nu reusesc sa o iau in sus sa ies din parcare - la ce gume are Vedem - cand ajung eu acasa e deja noapte... Link to comment
Costi VLN Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Promit ca ajung si eu de data asta. Link to comment
sNaKey Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Fac tot posibilul să ajung şi eu astăzi. Abea aştept să ne învârtim puţin, nu-i aşa Dj_Dark sau Salex? Link to comment
Dumitru Cristian Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Se pare ca nu mai pot ajunge Link to comment
Costi VLN Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Se pare ca am prevazut bine ca nu pot urca panta pacatoasa cu gumele mele all season. Multumes baieti pt umarul pus pt a ma scoate din nameti. Link to comment
Salex Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Mda ... ai cam cobit . Deci se potriveste titlul topicului ... cel putin pentru unii ) Link to comment
Depecher Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Am fost putini dar buni. Sper ca data viitoare cand postati ca veniti ,sa va tineti de promisiune Link to comment
Salex Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 N-as zice ca am fost tocmai putini. Ca sa nu mai spun ca Daewoo-rile au dominat intilnirea. E drept ca unii au venit cu taxi-ul, mama ei de bacterie. Link to comment
Ami Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 (edited) Unii dintre noi am venit, desi nu am postat. Si desi matizuca mea a imbogatit intalnirea cu Vaxxi, (Victi)mmitza si NFS (mama ei de bacterie, cum bine spunea cineva), eu una nu ma simt taxi...Mai trebuie spus ca spatiul vital al intalnirilor noastre s-au imbogatit si cu o masa proprie la Daimon. Atasam dovada: Trebuie spus ca semnul l-a confectionat Ileana iar cei de la local l-au folosit conform intelegerii. Ne-a placut! Si fiind clienti fideli, s-au mai micsorat o idee si preturile...Asta ne-a placut si mai mult!! Edited January 22, 2010 by Ami Link to comment
VAXXi Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Da, foarte tare si semnul, si chestia cu reducerea. Desi cred ca ne-au acordat-o cam cu dintii stransi, tinand cont ca ii tinem mereu dupa miezul noptii ... Link to comment
sNaKey Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Asta parcă o aveaţi şi înainte de Crăciun, erau vreo 2 variante pe care le-aţi adus. Oricum, foarte tari Link to comment
Dj_Dark Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 Foarte frumos! Spre iesire m-am intalnit si cu BogdanG stand la o sueta cu o parte din volvoclub presupun (judecand dupa numarul si tipul masinilor). De intoarceri nu prea "avuseram" parte, zapada prea mare in parcare insa ne-am delectat cu vorba si planurile de viitor. Link to comment
VAXXi Posted January 22, 2010 Share Posted January 22, 2010 A venit bre, dar la sueta statea cu Volvoclub pentru ca avea niste intimitati cu un morman de zapada ce-l "captivus" un pic a participat la ceaiu' de rigoare dupa extragere, si-a plecat cu tractiune 4x4+2 Link to comment
Recommended Posts