Jump to content

Joia Inzapezita

Recommended Posts

Salutare! Sper sa ajung si eu prima data in viata joia asta (21.01.2010). Sunt proaspat mutat in Bucuresti si sper sa va intalnesc in sfarsit ca am rezolvat multe probleme citind forumul asta.

Looking forward to seeing you!bananab.gif

Ia tractorul atunci. Merge si ala la distractie :P .

PS. Daca vrei sa dai zapada jos fa-o azi. E cald, se topeste si la noapte sa face bocna iar maine o sa plangi.

Edited by Dj_Dark

Unii dintre noi am venit, desi nu am postat. Si desi matizuca mea a imbogatit intalnirea cu Vaxxi, (Victi)mmitza si NFS (mama ei de bacterie, cum bine spunea cineva), eu una nu ma simt taxi...Mai trebuie spus ca spatiul vital al intalnirilor noastre s-au imbogatit si cu o masa proprie la Daimon. Atasam dovada:

post-3694-126415897209_thumb.jpg

Trebuie spus ca semnul l-a confectionat Ileana iar cei de la local l-au folosit conform intelegerii. Ne-a placut! Si fiind clienti fideli, s-au mai micsorat o idee si preturile...Asta ne-a placut si mai mult!!

Edited by Ami

Da, foarte tare si semnul, si chestia cu reducerea. Desi cred ca ne-au acordat-o cam cu dintii stransi, tinand cont ca ii tinem mereu dupa miezul noptii ... greenguy.gif

100121_214204.jpg

Foarte frumos! Spre iesire m-am intalnit si cu BogdanG stand la o sueta cu o parte din volvoclub presupun :P (judecand dupa numarul si tipul masinilor).

De intoarceri nu prea "avuseram" parte, zapada prea mare in parcare insa ne-am delectat cu vorba si planurile de viitor.

A venit bre, dar la sueta statea cu Volvoclub pentru ca avea niste intimitati cu un morman de zapada ce-l "captivus" un pic 19000000.gif a participat la ceaiu' de rigoare dupa extragere, si-a plecat cu tractiune 4x4+2 greenguy.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...