Uncle-Sam Posted October 7, 2010 Author Share Posted October 7, 2010 primerul pe care l-am luat, nu facea priza deloc. parca pulverizam cu solutie de spalat geamurile. n-am mai avut rabdarea si nervii necesari, asa ca i-am dat direct cu vopsea (bineinteles ca am matuit calumea inainte). cand s-o strica, le mai vopsesc o data Link to comment
Dr.L Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Eu oglinzile si plasticele de la geamurile din spate le-am dat numai cu spray (fara primer) si de 6 luni-1 an n-au nici o urma de imbatranire.. @Uncle Sam -in serie cu ledul de la ac ai pus doar 2 rezistente de 300 de ohmi fiecare? Pune o rezistenta intre 1 si 2 k ohmi. Link to comment
Uncle-Sam Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 @Dr.L: din motive de comoditate nu-l mai desfac Am rezolvat problema cu niste vopsea neagra aplicata cu un betigas pt urechi. Oricum ar fi, ramane o problema: limba nu e iluminata uniform din cauza ca ledul sta in partea stanga. intre 40 si 110 km/h e iluminata foarte slab. Nu am putut folosi plexicul original pentru ca imprastia lumina rosie unde nu trebuia. Daca il vopseam negru, facea "umbra" in spatele ceasului. Deh, daca baietii l-au facut din carton din motive de economie... Link to comment
ToPser Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 primerul pe care l-am luat, nu facea priza deloc. parca pulverizam cu solutie de spalat geamurile. n-am mai avut rabdarea si nervii necesari, asa ca i-am dat direct cu vopsea (bineinteles ca am matuit calumea inainte). cand s-o strica, le mai vopsesc o data ) Trebuia sa ai rabdare sa-l lasi sa se evapore si dupa aceia vopseai si ca sa fie si mai bine trebuia sa dai si cu spritzchit ! Link to comment
Uncle-Sam Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 (edited) Un mic incident Edited November 23, 2010 by Uncle-Sam Link to comment
vlad_andrei Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Fix dupa ce ai vopsit spoilerele! Al naibii cum se intampla! Link to comment
Uncle-Sam Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Asa am eu noroc. Cand am vopsit Dacia, am troznit-o cand am iesit din cabina, iar dupa 2 sapt, m-a lovit un taximetrist si mi-a indoit toata partea dreapta Link to comment
Uncle-Sam Posted January 14, 2011 Author Share Posted January 14, 2011 Mi-am pus turometru Link to comment
fishy86 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Frumusel turometru Avea reglaje pentru 3 cilindrii? Cat te-o costat ? Link to comment
Uncle-Sam Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Da, are reglaj pt 3-4-6 pistoane si a costat 140 ron Link to comment
Uncle-Sam Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Revin cu poze din Germania Link to comment
argon Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Prin orase banuiesc ca nu ai intrat prea mult? Ca te saltau aia, neavand voie cu non euro. Link to comment
Uncle-Sam Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Am intrat prin orase mici doar. Oricum eram mai ecologist decat ei, pt ca am GPL Link to comment
argon Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 (edited) Am auzit ca sunt mai permisivi cu vizitatorii, asa nemti cum sunt. Bulina de aia nu-ti vad in geam, deci banuiesc ca nu ai luat, sunt curios ce culoare iti dadeau la non euro benzinar, cred ca portocalie, si in cazul asta aveai voie in orase, dar nu in buricul targului. In orice caz, e ceva sa mergi atata drum cu Tico-ul, felicitari pentru curaj. Edited March 7, 2011 by argon Link to comment
fishy86 Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Felicitati pentru traseu ! Faina plimbare ai tras cu micuta A mea sta in parcare .. asteapta sa vina vremea buna sa intre la schimbat usi , reparat podeaua si vopsit ! Link to comment
Uncle-Sam Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Merci. E intr-adevar o experienta noua. Mai ales pe autostrazile lor unde erau portiuni de la cateva sute de metri pana la un kilometru unde trebuia numai sa urci in linie dreapta. Daca nu veneam lansat, ajungeam in varful dealului cu 70 la ora pt ca mai mult nu putea ) Link to comment
mugur Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 (edited) Cum ai nimerit tu , aceeasi culoare la ambele limuzine... Edited March 9, 2011 by mugur Link to comment
Uncle-Sam Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 Era bine sa fie si aceeasi nuanta ) Link to comment
mikai24 Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 "> felicitariii exceptional ar fi daca ai putea scrie un pic ;a jurnal de calatorie cum a fost atunci in martie in Germania cu masina, sincer ma batea si pe mine gandul sa duc Ticoul impreuna cu un alt Tico al lui varumeo visiniu 99 , macar pana la Budapesta dar trebuie pus la punct, al meu are aceeasi culore ca al tau numai ca e din 2000, sincer nu am asa curaj sa ies din tara cu el desi pare in mintile lui dar m-ar tenta m-ar interesa cam cat te-a costat drumul( benzina pe total) Link to comment
Uncle-Sam Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 Salut. Prea multe nu am ce sa scriu in jurnal, pt ca nu am avut peripetii cu el. Consumul a fost maricel (7-8% benzina/gaz) pentru ca am mers numai in blana cu ea. Mai era nostim faptul ca la munte, toata lumea avea schhiuri si placi pe masina, iar eu aveam bicicleta )"> Link to comment
raresvintea Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Sincer bicicleta mai lipsea de pe tico. ce imi place ca ai ceasul original sau asa pare. Un tico ingrijit, imi place ce vad, iar cu gpl-ul esti cool! Link to comment
Recommended Posts