DGT Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Ceva propuneri , sugestii pentru deseara? Vad ca in Craiova nu mai sta nimeni! Toata lumea la munte la ski! Link to comment
RaZoR-07 Posted January 23, 2010 Share Posted January 23, 2010 Ce-ai, bre, 'nebunisi?... parca schimbasem pe marti ziua de intalneala... Link to comment
EM!L Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 P'aci se-ntâmplă flăcări violet Link to comment
RaZoR-07 Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Mda, ne-a dat frigul niste atacuri psi. Link to comment
EM!L Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Vă spun eu sigur că se-ntâmplă "neşte treburi necurate" (în special) la Pizza Peter. Tanti 'Mona e dovada cea mai clară. Link to comment
DGT Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 S-au intamplat atatea lucruri necurate incat au disparut toti din Craiova! Nu mai face nimeni nici o invitatie? Vedeti, am spus eu sa nu mai mergem la Peter.Am vazut eu ca imi dispareau banii din buzunar cam repede!Acu, ati disparut si voi! Na , belea! Link to comment
RaZoR-07 Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Daca tot s-a mutat ziua de intalnire ca sa putem veni toti, n-a zis nimeni sa vii tu primul, da' barem posteaza luni-marti, nu vineri. Iar care vrea sa vina, sa vina, poate nu vor fi singuri... marti am fost trei, desi pe forum nu intrasem niciunul. Link to comment
perfidus Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ptiu... Si eu care am trecut marti seara pe la 7:30 pe langa Peter n-am vazut nici o masina cunoscuta! Data viitoare opresc si urc pana sus sa vad daca nu e cumva tanti Mona... Link to comment
DGT Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Uite , vezi, daca nu stie lumea! Maine sunteti acolo?! 18,30-19,00? Daca nu dati nici unul nici un semn de viata! Link to comment
RaZoR-07 Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Bre, eu nu mai dau semne, ca nu mai am. Astept de la voi. Pentru cei care inca nu s-au uitat in calendar, cica vine vara... iar prima ieseala outdoor s-a consumat deja demult in locatia binecunoscuta de cei initiati in arta gratarului. Ziua nu s-a schimbat, doar s-a lungit, ca si urechile celor prezenti, in asteptarea absentilor. De obicei consecventa e laudabila, dar ma indoiesc foarte tare cu privire la valorile sociale ale absenteismului consecvent cu tendinte de cronicizare acuta. In semn de protest, postez fara zambareti. Link to comment
mihai72ro Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Pe cand viitoarea intalnire? As vrea sa vin si eu; sper sa nu ma nimeresc in tura a-II-a.. Link to comment
DGT Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Aloooooooooo, Craiova,sa inchis forumul la Craiova?RaZoR-o7, te claxoneaza omu' si degeaba! Link to comment
RaZoR-07 Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Pai ce, bre?... io sunt gagica sa claxonezi? Link to comment
Recommended Posts