Jump to content

Intalniri Mioveni

Str3ss

Recommended Posts

Deschid acest topic odata cu inceputul intalnirilor Daewoo Club in Mioveni.Prima intalnire va avea loc astazi ora 15:00 in parcare la Bemo.O sa pun poze diseara dupa intalnire.Speram sa fim cat mai multi.

Ramane stabilit de aici incolo? Duminica la 15 ... sau doar azi ?

-Pe fiecare duminica la ora 15:00.in parcare la bemo.! :thumbl:

-Daca esti interesat te asteptam sa ni te alaturi ;)

Edited by Salex

In Pitesti suntem mai multi. Poate reusim sa facem o intalnire aici. Si asa a trecut ceva timp de la ultima.

Astept si parerea voastra. Daca sunteti de acord propun sa mutam discutia pe topicul dedicat intalnirilor din Pitesti.

Pt andreiorga---Nu conteaza ce ai pe masina...totul se rezolva cu ceva timp si cu ceva material ;) ,,,conteaza sa fim mai multi ca sa fie ceva frumos :D

Pt Alex.T---Ar fi frumos sa ne intalnim pentru inceput la noi la mioveni(Duminia la Bemo ora 15:00),pe parcurs o sa urmeze cu siguranta si intalniri la pitesti ;) ...

Pt andreiorga---O sa postez si pozele de azi fiind prima intalnire Daewoo Club Mioveni`24-01-2010`.

Alex.T ~ la drum m-am gandit si eu (pentru ca am auzit ca iarna asta s-a stricat si mai rau decat asta toamna) dar acu nha...daca oamenii din Mioveni au avut mai multa initziativa ii admir si ... ma bag dupa cum am zis :D !

Bafta baietilor din Mioveni si la mai mare :drinkers:

" sanatate si-o vaca buna de lapte :thumbl: "

aaa si tot pt. Alex.T = iti garantez eu ca daca noi vom organiza la Pitesti... se vor rupe catziva baietzei de prin Mioveni ca doar suntem "vecini" . .. . dar daca tot facem asa ceva sa ne gandim la un loc nu prea cocalaresc, gen parcarea de la Finante :rolleyes:

-gropile dupa Maracineni sau mai astupat...nu mai sunt cum erau odata.

-Totusi..eu zic ca un drum pana la bemo nu e o crima ;) ,,mai ales daca alegeti ruta pe Colibasi :D

-Noi va asteptam cu plakere...Cu cati sutem mai multi cu atat este mai bine :*

OFF TOPIC: Cat am mai blestemat gropile din Maracineni... E crima sa circuli pe acolo noaptea. I-am vazut pe baietii de la drumuri lopatand (astupand gropile cu lopata) ca in evul mediu timpuriu, acum vreo 2-3 saptamani.

ON TOPIC: Acceptati si un brasovean la intalnire, daca se nimereste prin zona? (Cam o data la 2 saptamani imi vizitez socrii, in Pitesti, asa ca fac constant naveta Brasov-Pitesti.)

@andreiorga - In Pitesti ne intalnim in parcarea de la stadion. La Finante stiu ca se intalnesc cei de pe 4tuning.

@bustanv - Oricine este binevenit. Daca te nimeresti prin Pitesti te asteptam.

Mai Alex.T ... Mergem si`n parcare la Stadion ... da sa vb voi cu "nenea politistii" sa nu ma mai ia la sectie sa-mi dea amenda de 3800 lei ca am "patat" asfaltu p`acolo :) ) ( Amenda era defapt de 380 lei, dar nu se invatzase cu moneda noua ).

In concluzie.. e perfect!!! Hai s`o facem si noi la Pitesti :mrgreen: .

Numai ca acu stau sa ma gandesc ce prieteni am cu :lavolan: Daewoo... o sa dau un mass ca sondaj de opinie.

App o sa ai id`u meu in pm .. si tu si Str3ss.

Bafta!

---Eu zic ca este bine si la mioveni,(parcare Bemo)!

-Noi avem intalnirea odata cu cei de la Logan Club Mioveni ;) .

-Va asteptam si pe voi:X.

-Am intrat pe topicu`l vostru ,,,,intalniri Pitesti...

-N-ati mai postat d-prin anul trecut.!

-Eu zic ca tot la mioveni ar trebui sa incercam o intalnire !

-Ce ziceti? :->

Chiar daca nu s-a mai postat pe forum noi ne-am mai intalnit. Fie intalnire stabilita ad-hoc prin telefon fie in trafic.

Facem o propunere si pe topic sa vedem daca se mai anunta cineva.

LE: @andreiorga Eu daca am ford pot sa vin?

Edited by Alex.T
  • 3 weeks later...
  • 8 months later...