Str3ss Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Deschid acest topic odata cu inceputul intalnirilor Daewoo Club in Mioveni.Prima intalnire va avea loc astazi ora 15:00 in parcare la Bemo.O sa pun poze diseara dupa intalnire.Speram sa fim cat mai multi. Link to comment
andreiorga Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Ramane stabilit de aici incolo? Duminica la 15 ... sau doar azi ? Link to comment
Str3ss Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 (edited) Ramane stabilit de aici incolo? Duminica la 15 ... sau doar azi ? -Pe fiecare duminica la ora 15:00.in parcare la bemo.! -Daca esti interesat te asteptam sa ni te alaturi Edited January 24, 2010 by Salex Link to comment
andreiorga Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Nene...vin! Inca nu m`am apucat de modificari la masina pentru ca abia am luat-o, asa ca n-am ce sa arat la ea. Dar duminica viitoare ne vedem acolo! Bafta! aaa..app..poze nik? Link to comment
Alex.T Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 In Pitesti suntem mai multi. Poate reusim sa facem o intalnire aici. Si asa a trecut ceva timp de la ultima. Astept si parerea voastra. Daca sunteti de acord propun sa mutam discutia pe topicul dedicat intalnirilor din Pitesti. Link to comment
Str3ss Posted January 24, 2010 Author Share Posted January 24, 2010 Pt andreiorga---Nu conteaza ce ai pe masina...totul se rezolva cu ceva timp si cu ceva material ,,,conteaza sa fim mai multi ca sa fie ceva frumos Pt Alex.T---Ar fi frumos sa ne intalnim pentru inceput la noi la mioveni(Duminia la Bemo ora 15:00),pe parcurs o sa urmeze cu siguranta si intalniri la pitesti ... Pt andreiorga---O sa postez si pozele de azi fiind prima intalnire Daewoo Club Mioveni`24-01-2010`. Link to comment
Alex.T Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 La cum s-a stricat drumul sunt sanse slabe sa ajung prea curand la Mioveni. Totusi daca te razgandesti si vrei sa vi la o intalnire in Pitesti sigur ne mai gasim cativa dornici. Link to comment
andreiorga Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Alex.T ~ la drum m-am gandit si eu (pentru ca am auzit ca iarna asta s-a stricat si mai rau decat asta toamna) dar acu nha...daca oamenii din Mioveni au avut mai multa initziativa ii admir si ... ma bag dupa cum am zis ! Bafta baietilor din Mioveni si la mai mare " sanatate si-o vaca buna de lapte " aaa si tot pt. Alex.T = iti garantez eu ca daca noi vom organiza la Pitesti... se vor rupe catziva baietzei de prin Mioveni ca doar suntem "vecini" . .. . dar daca tot facem asa ceva sa ne gandim la un loc nu prea cocalaresc, gen parcarea de la Finante Link to comment
Str3ss Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 -gropile dupa Maracineni sau mai astupat...nu mai sunt cum erau odata. -Totusi..eu zic ca un drum pana la bemo nu e o crima ,,mai ales daca alegeti ruta pe Colibasi -Noi va asteptam cu plakere...Cu cati sutem mai multi cu atat este mai bine Link to comment
bustanv Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 OFF TOPIC: Cat am mai blestemat gropile din Maracineni... E crima sa circuli pe acolo noaptea. I-am vazut pe baietii de la drumuri lopatand (astupand gropile cu lopata) ca in evul mediu timpuriu, acum vreo 2-3 saptamani. ON TOPIC: Acceptati si un brasovean la intalnire, daca se nimereste prin zona? (Cam o data la 2 saptamani imi vizitez socrii, in Pitesti, asa ca fac constant naveta Brasov-Pitesti.) Link to comment
Alex.T Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 @andreiorga - In Pitesti ne intalnim in parcarea de la stadion. La Finante stiu ca se intalnesc cei de pe 4tuning. @bustanv - Oricine este binevenit. Daca te nimeresti prin Pitesti te asteptam. Link to comment
andreiorga Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Mai Alex.T ... Mergem si`n parcare la Stadion ... da sa vb voi cu "nenea politistii" sa nu ma mai ia la sectie sa-mi dea amenda de 3800 lei ca am "patat" asfaltu p`acolo ) ( Amenda era defapt de 380 lei, dar nu se invatzase cu moneda noua ). In concluzie.. e perfect!!! Hai s`o facem si noi la Pitesti . Numai ca acu stau sa ma gandesc ce prieteni am cu Daewoo... o sa dau un mass ca sondaj de opinie. App o sa ai id`u meu in pm .. si tu si Str3ss. Bafta! Link to comment
al!n Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Poze de la prima intalnire in mioveni.Au mai fost inca 2 cielo...dar nu apar in poze. 1 Link to comment
Str3ss Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 ---Eu zic ca este bine si la mioveni,(parcare Bemo)! -Noi avem intalnirea odata cu cei de la Logan Club Mioveni . -Va asteptam si pe voi:X. -Am intrat pe topicu`l vostru ,,,,intalniri Pitesti... -N-ati mai postat d-prin anul trecut.! -Eu zic ca tot la mioveni ar trebui sa incercam o intalnire ! -Ce ziceti? Link to comment
andreiorga Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 Eu zic ca... NO DACIA ALLOWED No offense Link to comment
Str3ss Posted January 25, 2010 Author Share Posted January 25, 2010 -Te asigur eu ca mai frumos ,deoarece suntem mai multi -Oricum daca o sa veiti o sa fie altfel decat vorbele ...decat sa fim 5masini!!! Link to comment
Alex.T Posted January 25, 2010 Share Posted January 25, 2010 (edited) Chiar daca nu s-a mai postat pe forum noi ne-am mai intalnit. Fie intalnire stabilita ad-hoc prin telefon fie in trafic. Facem o propunere si pe topic sa vedem daca se mai anunta cineva. LE: @andreiorga Eu daca am ford pot sa vin? Edited January 25, 2010 by Alex.T Link to comment
andreiorga Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 Am zis "dacia" ... am eu ceva cu muuulti soferi de dacia.. it`s a LOOOOONG story. Aici recunosc e greseala mea ca ii bag pe totzi in aceiasi oala...dar nha... spune`le tu sa nu se supere Link to comment
STL Posted January 26, 2010 Share Posted January 26, 2010 parerea mea este ca strees are dreptate...ne intalnim duminica la mioveni-bemo si apoi vdm noi...poate venim la pit... Link to comment
Alexey Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Fratilor dar pana la urma la Pitesti ceva ? Sunt si eu foarte interesat sa particip Link to comment
Alex.T Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Pentru Pitesti exista un alt topic. Daca ne strangem mai multi se face intalnirea si aici. Link to comment
Recommended Posts