Jump to content

Prima Mare Intalnire Nationala 2010

Recommended Posts

Am vorbit azi cu patroana referitor la micul dejun si mi-a spus ca cei care dorm dupa 11.00 vor sari direct la masa de pranz :D .

Si cica tre' sa raspund ca si organizator (dracu' m-a pus) de ce intampla peste noapte (nu ne batem cu chiuvete, mese scaune - pahare sparte sau sticle se accepta =)) )

Una peste alta locul este fain, am aflat ca multi colegi de-ai mei nemti isi fac aici week-end-urile si intalnirile business.

Nu fi 20_grumpy.gif , tu esti baza pe Moldova77000000.gif

Eventual seara ne adunam in sala de jos. Avantaj ca nu te freaca nimeni, nu deranjezi, si ai iesirre direct afara in curte.

In legatura cu chiuvetele etc la astia nu stau agatate intr-un cui 39000000.gif

Facem ca anul trecut apropo de gratar@drunk.gif ?

De Internet intreb cu prima ocazie, semnal stiu ca aveam anul trecut pe Vodafone si Orange. Gratarul ni-l face bucatarul, cica de frica sa nu le dam foc, insa putem sa chibitam in jurul lui fara probleme. De sala de jos mi-a zis si patroana ca ne-o lasa peste noapte.

Hai sa incepem usurel sa strangem avansul. Ii strang eu fiindca e contul cunoscut si apoi ii virez lui Viorel daca trebuie sa ii duca sau ii trimit direct la proprietarii vile.

1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble

2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias

3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla

4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla

5. uskt2005 - camera dubla

6. Ami - camera dubla

7. NFS - o camera

8. Laurentziu83

9. ileana - o camera

10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica

11.kumkum+Sorina+Andreea - camera dubla

12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina

(din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv

13. Leeloo + staff (3 camere duble momentan)

14. Julius + Ioana - o camera

15. Andreib +1 - o camera

Apropo de internet nu era dar poate intre timp patroana a bagat la cap sugestia si a pus un router WIFI 10000000.gif

Daca nu, se poate pe Orange sau Vodafone , sau modem RDS este semnal la toate.

Avansul cit este?

Edited by lascarica
  • Like 1

@ lascarica : Ia baga un ochi la primul post din topic =))

LE: Pentru cunoscatori : accepta plata cu cardul sau exista bancomate in localitate ? La citi turisti straini se lauda ca au avut in zona, presupun ca da.

Edited by Salex

Oooo! Salex e boboc la nationaleee!..Ii trebuie boteeeezz!! Si bineinteles, sa te pregatesti sa cinstesti cum se cuvine onorata adunare :D

Edited by ileana

Salex e boboc la nationaleee!..Ii trebuie boteeeezz!!...

Il dam un mozol cu zapada??? :tongue:

In sfarsit or sa fie doua Leganze la o nationala, ca de cand nu mai vine ovi_jer sunt in minoritate. :grumpy:

Ma mai intriga faptul ca s-au inscris membri putini din zona , de mult il astept pe Englisman la cotitura, insa nu pune botul niciodata la o nationala. Pe adi_cez macar il inteleg, e suparat ca n-a iesit gionel presedinte...> :)

Edited by Wolfman

@ lascarica : Ia baga un ochi la primul post din topic 24000000.gif

LE: Pentru cunoscatori : accepta plata cu cardul sau exista bancomate in localitate ? La citi turisti straini se lauda ca au avut in zona, presupun ca da.

L-am citit prea repede sa retin faza cu avansul sorry redface.gif

Bancomat pauza dupa cite mai tin minte iar plata cu cardul cred ca la fel. E "cash and sleep" 10000001.gif

• Like 1

deci hai ca ma bag si io inseamna, deci intrebarea de baraj, care sharuieste cu mine o camera? asta era prima intrebare, a 2a care trece prin brasov catre nationala?ca sa ma recupereze si pe mine?

2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias

6. Ami - camera dubla

7. NFS - o camera

8. Laurentziu83

9. ileana - o camera

11.kumkum+Sorina+Andreea - camera dubla

12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina

16. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea.

bah toate ca toate da unde este duraul asta... ca nam auzit in viata mea de el, si am cateva sute de mii de km facute prin tara da acolo nam ajuns.

Edited by elprypas

6. Ami - camera dubla

7. NFS - o camera

8. Laurentziu83

9. ileana - o camera

11. kumkum + staff - 2 camere duble

16. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea.

Edited by KumKum

Hopa vine si tuica de Galati drunk.gif nu vazui pina acum :)

Elprypas:

http://maps.google.com/maps?source=s_q&hl=ro&geocode=&q=durau&sll=37.0625,-95.677068&sspn=48.641855,78.662109&ie=UTF8&hq=durau&radius=15000.000000&split=1&hnear=&ll=47.398349,25.839844&spn=82.798855,157.324219&z=3&iwloc=A&cid=9233323907031673010>

Click pe "Indicatii de orientare" pui Brasov si vezi cam pe unde trebuie sa mergi :)

GPS: N 46.99739 E 25.92501

http://hartaneamt.ro/harta-ro-Neamt-529-Harta_Neamt.html uita-te dupa durau

http://pensiuneavanatorul.ro/contact.html ai harta :)

Edited by lascarica
  • Like 1

Din pacate nu pot confirma acum prezenta la intalnire, dar nu pot rata placerea de a va intalni chiar si pentru o perioada scurta.

Azi am avut curiozitatea de a vedea locatia pe viu. Totul numai de bine (cel putin pe exterior pensiunea fiind inchisa din lipsa de turisti), cu exceptia celor 200m ai drumului de acces din strada principala, drum care nu arata prea bine. Sunt necesare anvelope de iarna si masini cu garda la sol maricica - cele din gama Daewoo si Chevrolet nu cred sa aiba probleme.

Cunoscand zona foarte bine va pot sta la dispozitie cu toate infomatiile de care aveti nevoie.

Imi permit un sfat pentru cei ce vin din Bacau si mai din sud: recomand alegerea traseului Bacau-Roman-Tg. Neamt- Poiana Largului-Durau in dauna trraseului Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-Poiana Largului- Durau mai ales pentru cei care vor ajunge in Bicaz dupa lasarea intunericului deoarece in zona localitatii Grozavesti (la 25 km de Bicaz) dealurile au plecat la plimbare spre lac, soseaua arata destul de rau si pentru cei ce nu cunosc zona pot aparea surprize neplacute.

Cine doreste informatii suplimentare trimiteti un PM si va pun la dispozitie numarul de telefon (pentru cei care nu il au).

Am rugamintea ca cei care faceti depunere in cont, sa-mi spuneti. La explicatiile de pe extras nu imi apar mereu detaliile pe care le vreau.

Am o depunere, cine e infractorul?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...