Wolfman Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 Am vorbit azi cu patroana referitor la micul dejun si mi-a spus ca cei care dorm dupa 11.00 vor sari direct la masa de pranz . Si cica tre' sa raspund ca si organizator (dracu' m-a pus) de ce intampla peste noapte (nu ne batem cu chiuvete, mese scaune - pahare sparte sau sticle se accepta ) Una peste alta locul este fain, am aflat ca multi colegi de-ai mei nemti isi fac aici week-end-urile si intalnirile business. Link to comment
lascarica Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Nu fi , tu esti baza pe Moldova Eventual seara ne adunam in sala de jos. Avantaj ca nu te freaca nimeni, nu deranjezi, si ai iesirre direct afara in curte. In legatura cu chiuvetele etc la astia nu stau agatate intr-un cui Facem ca anul trecut apropo de gratar@ ? Link to comment
NFS Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Bai, da' internet are, sau macar semnal la telefon? Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 De Internet intreb cu prima ocazie, semnal stiu ca aveam anul trecut pe Vodafone si Orange. Gratarul ni-l face bucatarul, cica de frica sa nu le dam foc, insa putem sa chibitam in jurul lui fara probleme. De sala de jos mi-a zis si patroana ca ne-o lasa peste noapte. Link to comment
ileana Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Hai sa incepem usurel sa strangem avansul. Ii strang eu fiindca e contul cunoscut si apoi ii virez lui Viorel daca trebuie sa ii duca sau ii trimit direct la proprietarii vile. Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 I-am zis ieri proprietarei ca pe 8-9 februarie ii trimitem avansul, luni o sun pt. a afla date suplimentare si-i trimit pe PM Ilenei IBAN-ul unde trebuie virati banii. Link to comment
lascarica Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) 1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble 2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias 3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla 4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla 5. uskt2005 - camera dubla 6. Ami - camera dubla 7. NFS - o camera 8. Laurentziu83 9. ileana - o camera 10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica 11.kumkum+Sorina+Andreea - camera dubla 12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina (din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv 13. Leeloo + staff (3 camere duble momentan) 14. Julius + Ioana - o camera 15. Andreib +1 - o camera Apropo de internet nu era dar poate intre timp patroana a bagat la cap sugestia si a pus un router WIFI Daca nu, se poate pe Orange sau Vodafone , sau modem RDS este semnal la toate. Avansul cit este? Edited January 30, 2010 by lascarica 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Cam nasoala faza cu chiuveta. Ar trebui sa fim atenti. Link to comment
Salex Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) @ lascarica : Ia baga un ochi la primul post din topic LE: Pentru cunoscatori : accepta plata cu cardul sau exista bancomate in localitate ? La citi turisti straini se lauda ca au avut in zona, presupun ca da. Edited January 30, 2010 by Salex Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Intreb si asta luni, eu de obicei plec la nationale cu 400-500 RON cash, sa nu am surprize. Link to comment
ileana Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Oooo! Salex e boboc la nationaleee!..Ii trebuie boteeeezz!! Si bineinteles, sa te pregatesti sa cinstesti cum se cuvine onorata adunare Edited January 30, 2010 by ileana Link to comment
Salex Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Deja se lucreaza la asta . Astept un curier cu ceva licori ... si nu ma refer la apa sfiintita Link to comment
Wolfman Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 (edited) Salex e boboc la nationaleee!..Ii trebuie boteeeezz!!... Il dam un mozol cu zapada??? In sfarsit or sa fie doua Leganze la o nationala, ca de cand nu mai vine ovi_jer sunt in minoritate. Ma mai intriga faptul ca s-au inscris membri putini din zona , de mult il astept pe Englisman la cotitura, insa nu pune botul niciodata la o nationala. Pe adi_cez macar il inteleg, e suparat ca n-a iesit gionel presedinte...> Edited January 30, 2010 by Wolfman Link to comment
lascarica Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 @ lascarica : Ia baga un ochi la primul post din topic LE: Pentru cunoscatori : accepta plata cu cardul sau exista bancomate in localitate ? La citi turisti straini se lauda ca au avut in zona, presupun ca da. L-am citit prea repede sa retin faza cu avansul sorry Bancomat pauza dupa cite mai tin minte iar plata cu cardul cred ca la fel. E "cash and sleep" 1 Link to comment
elprypas Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) deci hai ca ma bag si io inseamna, deci intrebarea de baraj, care sharuieste cu mine o camera? asta era prima intrebare, a 2a care trece prin brasov catre nationala?ca sa ma recupereze si pe mine? 1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble 2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias 3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla 4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla 5. uskt2005 - camera dubla 6. Ami - camera dubla 7. NFS - o camera 8. Laurentziu83 9. ileana - o camera 10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica 11.kumkum+Sorina+Andreea - camera dubla 12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina (din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv 13. Leeloo + staff (3 camere duble momentan) 14. Julius + Ioana - o camera 15. Andreib +1 - o camera 16. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea. bah toate ca toate da unde este duraul asta... ca nam auzit in viata mea de el, si am cateva sute de mii de km facute prin tara da acolo nam ajuns. Edited January 30, 2010 by elprypas Link to comment
KumKum Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) 1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble 2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias 3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla 4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla 5. uskt2005 - camera dubla 6. Ami - camera dubla 7. NFS - o camera 8. Laurentziu83 9. ileana - o camera 10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica 11. kumkum + staff - 2 camere duble 12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina (din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv 13. Leeloo + staff (3 camere duble momentan) 14. Julius + Ioana - o camera 15. Andreib +1 - o camera 16. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea. Edited January 30, 2010 by KumKum Link to comment
lascarica Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Hopa vine si tuica de Galati nu vazui pina acum Elprypas: http://maps.google.com/maps?source=s_q&hl=ro&geocode=&q=durau&sll=37.0625,-95.677068&sspn=48.641855,78.662109&ie=UTF8&hq=durau&radius=15000.000000&split=1&hnear=&ll=47.398349,25.839844&spn=82.798855,157.324219&z=3&iwloc=A&cid=9233323907031673010> Click pe "Indicatii de orientare" pui Brasov si vezi cam pe unde trebuie sa mergi GPS: N 46.99739 E 25.92501 http://hartaneamt.ro/harta-ro-Neamt-529-Harta_Neamt.html uita-te dupa durau http://pensiuneavanatorul.ro/contact.html ai harta Edited January 30, 2010 by lascarica 1 Link to comment
KumKum Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Cam tarziu ai vazut, am mai adaugat ceva ...staff Poate vine si Naylui cu ceva tuica buna. Edited January 30, 2010 by KumKum Link to comment
elprypas Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 ms ms lascarica, o sa imi fie de mare ajutor coordonatele gps. sper ca gps`u meu sa ma duca unde trebuie, daca nu fac si eu ce au facut si altii ratacesc pana va gasesc. Link to comment
soldoveanul Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Din pacate nu pot confirma acum prezenta la intalnire, dar nu pot rata placerea de a va intalni chiar si pentru o perioada scurta. Azi am avut curiozitatea de a vedea locatia pe viu. Totul numai de bine (cel putin pe exterior pensiunea fiind inchisa din lipsa de turisti), cu exceptia celor 200m ai drumului de acces din strada principala, drum care nu arata prea bine. Sunt necesare anvelope de iarna si masini cu garda la sol maricica - cele din gama Daewoo si Chevrolet nu cred sa aiba probleme. Cunoscand zona foarte bine va pot sta la dispozitie cu toate infomatiile de care aveti nevoie. Imi permit un sfat pentru cei ce vin din Bacau si mai din sud: recomand alegerea traseului Bacau-Roman-Tg. Neamt- Poiana Largului-Durau in dauna trraseului Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-Poiana Largului- Durau mai ales pentru cei care vor ajunge in Bicaz dupa lasarea intunericului deoarece in zona localitatii Grozavesti (la 25 km de Bicaz) dealurile au plecat la plimbare spre lac, soseaua arata destul de rau si pentru cei ce nu cunosc zona pot aparea surprize neplacute. Cine doreste informatii suplimentare trimiteti un PM si va pun la dispozitie numarul de telefon (pentru cei care nu il au). Link to comment
TLGTLC Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 As fi vrut sa vin si eu dar din pacate nu se poate. Dar o sa fiu prezent prin ceea ce va va aduce Salex. Link to comment
KumKum Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Poti veni la intalnirea din primavara de la Costinesti, te declaram "Paharnic Sef" daca tot te ocupi cu vanzarea vinului... Link to comment
ileana Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Am rugamintea ca cei care faceti depunere in cont, sa-mi spuneti. La explicatiile de pe extras nu imi apar mereu detaliile pe care le vreau. Am o depunere, cine e infractorul? Link to comment
Salex Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Practic ... eu . Tehnic, e o infractoare Link to comment
Recommended Posts