Jump to content

Prima Mare Intalnire Nationala 2010

Recommended Posts

Oricum ramasese ca pe 8-9 februarie sa trimit avansul.

Nu cred ca reusesc sa-i strang pana maine.

Da Laur, a ajuns si avansul tau ptr 2 camere. Ptr cine ai mai depus?

Avans:

Salex 50 lei

Ami 50 lei

Vaxxi 50 lei

NFS 50 lei

Zmeu 50 lei

ileana 50 lei

Laurentziu83 100 lei

Viorele, poate imi "comunici" si 50 lei. Si tu Andrei. Sau e zapada in fata bancii? :D

Avans:

Salex 50 lei

Ami 50 lei

Vaxxi 50 lei

NFS 50 lei

Zmeu 50 lei

ileana 50 lei

Laurentziu83 50 lei

Usckat 50 lei

KumKum 100 lei (2 camere)

ovidiuc 50 lei

1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble

2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias

3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla

4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla

5. uskt2005 - camera dubla

6. Ami - camera dubla

7. NFS - o camera

8. Laurentziu83+Andreib - camera dubla

9. ileana - o camera

10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica

11. kumkum + staff - 2 camere duble

12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina

(din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv

13. Leeloo + staff (3 camere duble momentan)

14. Julius + Ioana - o camera

15. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea.

GoogleSearchIconShadow.gifSuperSearchIconShadow.gif

Avans:

Salex 50 lei - 1 camera

Ami 50 lei - 1 camera

Vaxxi 50 lei - 1 camera

NFS 50 lei - 1 camera

Zmeu 50 lei - 1 camera

ileana 50 lei - 1 camera

Laurentziu83 50 lei - 1 camera

Usckat 50 lei - 1 camera

KumKum 100 lei - 2 camere

ovidiuc 50 lei - 1 camera

Lascarica 50 lei - apartament

Edited by ileana

1. Lascarica x 2 vineri/simbata - apartament sau 2 camere duble

2. Salex: tot weekendul (sosire Vineri, plecare Duminica) - camera dubla cu pat urias

3. Wolfman, Patricia, Ligia vineri/sambata - camera dubla

4. Zmeul cel cu pat dublu in camera dubla

5. uskt2005 - camera dubla

6. Ami - camera dubla

7. NFS - o camera

8. Laurentziu83+Andreib - camera dubla

9. ileana - o camera

10.Ovidiuc+1+1/2 o camera dubla vineri-duminica

11. kumkum + staff - 2 camere duble

12. VAXXi+victimitza- o camera dubla 26-28 +mic dejun la pranz, impins spre cina

(din motive de freza Posted Image)+2 bai din acelasi motiv

13. Leeloo -1 camera - fara stuff

14. Julius + Ioana - o camera

15. io elprypas`u - o camera cu posibilitate de sharuire(dorinta) de vineri, daca rezolva sa faca sefu cursa mea de ploiesti de vineri noaptea.

Avans:

Salex 50 lei - 1 camera

Ami 50 lei - 1 camera

Vaxxi 50 lei - 1 camera

NFS 50 lei - 1 camera

Zmeu 50 lei - 1 camera

ileana 50 lei - 1 camera

Laurentziu83 50 lei - 1 camera

Usckat 50 lei - 1 camera

KumKum 100 lei - 2 camere

ovidiuc 50 lei - 1 camera

Lascarica 50 lei - apartament

blonda Liliana 50 lei - 1 camera

Total avans 650 lei

Total camere (inclusiv Viorel) 13 camere si un apartament

Am sunat la vila si mi s-a spus ca datorita faptului ca in 27-28.02.2010 se desfasoara la Durau serbarile zapezii, locurile sunt limitate. Ni s-au retinut 9 camere duble, un bungalow si doua apartamente de vineri pana duminica.

Salex - 1 camera

Ami - 1 camera

Vaxxi - 1 camera

NFS - 1 camera

Zmeu - 1 camera

ileana - 1 camera

Laurentziu83 + andreib - 1 camera

Usckat + Wolfman- 1 apartament

KumKum - 1 apartament

ovidiuc - 1 camera

Lascarica - 1 bungalow

blonda Liliana - 1 camera

Caldura este peste tot la fel, la bungalow este mai liniste (fiind separat de cladirea principala).

Cum ajungeti:

Inainte de intrarea in statiune este o curba la stanga, dupa care urmeaza un drum la stanga care duce la vila, perpendicular pe cel principal. Uitati-va pe stanga dupa bradul acela in forma de furca din prima poza.

Urmeaza poze cu gratarul, terasa, locul de joaca, parcarea, sala de conferinte, restaurantul.

Eu as alege ruta Bacau-Bicaz-Izvorul Muntelui-Durau (mai scurta cu 26 km ,mult mai spectaculoasa dar mai grea), ramane sa ma interesez in ce stare mai e portiunea izvorul Muntelui-Durau, poate ne spun colegii din zona. Ruta prin Roman este mai rapida.

Daca mai sunt doritori le putem gasi locuri prin vecini, am vorbit deja in sensul asta cu patroana. Doar sa sune la mine cel mai tarziu vineri seara (26.02) pentru a le confirma, sa nu aiba surprize.

IMG_0826.JPG

IMG_0827.JPG

IMG_0879.JPG

IMG_0882.JPG

IMG_0816.JPG

IMG_0818.JPG

IMG_0822.JPG

IMG_0834.JPG

IMG_0846.JPG

Ruta Bicaz.jpg

Ruta Roman.jpg

Edited by ileana

WOLFFFFFFFFF!!!!!!

Nu fi nebun pe axial pe praful asta. Numai daca vii cu bugy-ul 24000000.gif si nici atunci.

Deci Izvorul Muntelui-Durau e praf . Cel putin asta vara era. Putin probabil sa fi facut ceva la el.

Ce e de la Bicaz la Izvor e parfum ...

30km facuti in 1h si ceva VARA. Ai portiuni cu 1 "banda" de namol unde a alunecat asfaltul cu totul.

In rest TOTUL e plin de gropi am mers cu vit 1 si max 2 10000000.gif

Oricum nu ai ce vedea ca soseaua e flancata de padure pe ambele parti.

O singura "fereastra" deasupra satului de pe marginea lacului , care se merita in rest ai parte de o ora de mers la relanti 10000000.gif

Oricum cred ca e inchisa bariera la Izvor. Nu cred ca a intrat plugul pe acolo.

Mai zicea cineva pe aici recent ca nu se recomanda nici varianta Bicaz malul laculului Poiana Largului.

Mai degraba prin Tirgu Neamt.

Cica nu au facut nimic la portiunile alunecate de asta vara. Cel putin asta vara noaptea era destul de aiurea.

Acum pe zapada gheata etc cred ca e si mai aiurea.

O mica completare copacul-furca e pe stg putin mai jos de placa "Durau" care e aproape stearsa.

Edited by lascarica

Prin Tg neamt era bine anul trecut. Pe langa lac e ciudat: mergi bine mersi si la un moment dat, intr-un loc lipsit de vizibilitate asfaltul e surpat. Senzatie tare ca aproape zbori chiar daca nu mergi f repede...

LE: Izvorul Muntelui-Durau e drumul prin rezervatie? Daca da, u've got to have balls ca sa te bagi pe acolo iarna :mrgreen:

Am sunat chiar acum la un prieten din Bicaz si mi-a confirmat ca se circula prin rezervatie (asa zis-a axiala, scurtatura dintre Bicaz si Durau), insa cred ca minimul necesar sunt cauciucurile de iarna si o garda de macar 15 cm la sol, plus ceva atentie la curbele foarte stranse. Nu recomand totusi varianta asta pentru cei ce vin dinspre Bucuresti, cea prin Roman este mai buna si mai sigura.

Edited by Wolfman

Nu sfatui pe nimeni sa intre pe acolo. Poate amicul se refera ca circula cei de la Rezervatie care parca aveau Toyote, si localnicii cu ATV-uri :)

Curbe foarte strinse nu sint gen Lacul Rosu :) si nici nu ai cum sa ai viteza decit daca ai plecat cu masina firmei si ai de gind sa-ti dai demisia  :mrgreen:

Si bineinteles cum zicea Andrei mingi de baschet si ceva  [-O<

Colegu', am facut ruta aia de zeci de ori, cu toate masinile pe care le-am detinut (cele personale) - Dacia, Cielo, Leganza, incepand din '95 pana in ianuarie 2010. Nu mi s-a parut un traseu asa greu, cu toate ca stiu pshihoza celor ce nu sunt din zona respectiva despre "axiala". Am incercat sa trec dinspre Durau chiar in perioada cand era inchis drumul din cauza surparilor (atunci chiar ca doar ATV-urile puteau trece) si m-am intors frumusel cand am ajuns la un crater de 8 metri latime si 2,5m adancime :) . Iarna n-am folosit niciodata lanturi (de altfel nici nu am avut vreodata asa ceva), doar am mers ceva mai incet decat de obicei. :mrgreen: Insa recunosc ca imi cam plac senzatiile tari, de aceea ori de cate ori am ocazia trec pe acolo. :lavolan: Mi s-a parut chiar mai naspa sa trec prin Cheile Bicazului iarna unde exista curbe extrem de stranse cu declinatie de peste 15% iar daca te intalnesti cu un autocar sau camion in asemenea curba risti sa te impinga in ditamai prapastia. Ce-i drept, in Chei nu vezi zapada sau polei iarna.

Hai sa ramanem totusi On TOPIC, eu am recomandat deja ruta ocolitoare prin Roman.

O veste buna, avem internet WI-FI free la vila. :banana:

Edited by Wolfman

Pentru cunoscatorii zonei: puneti-va si voi de acord asupra unei rute si postati aici o singura varianta, in special pentru sudisti :P . Stiu ca spiritul combativ de pe forumul asta este la mare inaltime insa aici e nevoie de spirit de echipa ;) .

Pana la Bacau cred ca stie sa ajunga toata lumea (E85), de acolo urmati ruta Roman-Poiana-Teiului-Durau (ultima poza puse de mine in postul 67).

Edited by Wolfman

Traseul din dreapta lacului de la hotel (naiba mai stie cum se cheama...) si pina la coada lacului l-am mai facut. @Wolfman, daca ma ratacesc, pe tine te sun sa ma culegi de pe drum :D . O sa vin pe unde ai recomandat, ocazie numai buna sa vad si eu faimosul oras Roman.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...