ileana Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Suntem toti de vineri seara, ca parca nu e nimeni care vine sambata. Si tu stii ca cel mai fain gratar e in prima seara. Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 OK, facem doua gratare atunci; o sa fie de cumparat pt. 28 de persoane (daca nu se retrage cineva), eu pot sa ma bag la cumparaturi, o sa ma sfatuiesc cu Ileana ce trebuie cumparat (carnea pt. gratar o cumpar vineri la pranz, restul de joi seara). Link to comment
laurentziu83 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 (edited) Eu plec din GL pe la ora 13, dar mai repede de 2 ore si jumatate nu ajung in BC, iar de acolo voi merge pe directia Roman-Targu Neamt. Edited February 22, 2010 by laurentziu83 Link to comment
Salex Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Noi (eu +1.5) ne bagam la orice activitate ce implica pregatire si halire carne prajita. Ca sa nu ni se faca rau, o sa venim pregatiti cu 2 bidoane x 2 L vin rosu (se bea as it is) si (daca reusesc sa gasesc) 1 damigeana 5L vin rosu pentru fiert. Aducem noi si condimentele pentru vin fiert insa as vrea sa stiu daca avem acces la un aragaz + cratite, vesela, etc. De plecat intentionez sa plec de acasa in jurul orei 9. Nu am mai fost in Moldova de vreo ... 7-8 ani, habar nu am cit fac pina la Bacau. Daca ajung in zona in jurul orelor mentionate, sun la Wolfman, poate dam si noi o mina de ajutor la organizare. Daca jonctiunea nu are loc, intentionez sa folosesc traseul indicat de Wolfman. Avantajul acestui traseu ar putea fi achizitia citorva sticle de Vin Liturgic de la Manastirea Neamt . Am o sticla de vreo 9-10 ani in bar si inca nu s-a tulburat . Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 (edited) Cei care veniti din sud si alegeti ruta prin Roman NU aveti ce cauta in Targu Neamt, vizualizati ATENT traseul postat de mine intr-un post anterior. Salex, pana in Bacau poti face si mai putin de trei ore, insa cum nu te grabesti estimez ca ora de jonctionare 13.00. Vorbim la telefon, oricum. Edited February 22, 2010 by Wolfman Link to comment
KumKum Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Eu cred ca voi ajunge in jurul orei 22.00, mai devreme nu prea am cum...dar mai vedem pana vineri. Link to comment
lascarica Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Si eu tot pe la 22.00 cred...poate dai peste mine pe traseu , usor de recunoscut tigaia din poza cu "cosciug" deasupra Link to comment
Julius Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Dupa cum am prevazut, eu n-o sa pot veni de data asta. Sa va distrati bine. "> Link to comment
Englishman Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 (edited) Se pare ca Romanul va fi foarte tranzitat de colegi. Cred ca o sa-mi las toata ziua respectiva Cielito in parcare, vizibil, in centrul orasului, cu autocolantul si numarul la vedere, pentru o sesiune de autografe pe capota. Din pacate e imposibil acum sa imi fac simtita prezenta la intanlire, mai ales data fiind distanta foarte mica din urbea mea pana la Durau, dar speram ca data viitoare sa fie cu noroc. Have fun, all of you ! Edited February 23, 2010 by Englishman Link to comment
soldoveanul Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Cei care veniti din sud si alegeti ruta prin Roman NU aveti ce cauta in Targu Neamt, vizualizati ATENT traseul postat de mine intr-un post anterior. Am analizat cu atentie traseul prin Roman si am gasit urmatorul traseu:Roman-Hanul Ancutei-Girov-Dobreni-Cracaoani-Hangu-Durau. Totul este in regula, dar am mari indoieli de portiunea Cracaoani-Hangu. Am fot azi in Hangu si am gasit panoul din prima fotografie care cred ca spune destul de multe. Intreband pe localnici mi-au spus ca nu recomanda acest drum mai ales in aceasta perioada a anului. Eu as recomanda urmatorul traseu, cu mentiunea ca asfaltul se prezinta foarte bine fata de ceea ce gasim azi in Romania, exceptie facand pasul Petru Voda: Roman-Hanul Ancutei -Tupilati-Davideni(cu o vizita la LucianM)-Humulesti(pe langa casa lui Ion Creanga)-Poiana Largului-Durau. Inainte de satul Bistricioara intalniti panoul din a doua fotografie, treceti un pod apoi panoul din a treia fotografie si de acolo cam 5 km pana la destinatie. Daca ratati panoul din a doua fotografie mergeti inainte si veti intalni alte indicatoare care va conduc la destinatie cu o ocolire de cam 3km. Va doresc drum bun,cu speranta ca timpul imi va permite ca macar sa va pot saluta si bea o cafea impreuna! Link to comment
uskt2005 Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Referitor la licoarea lu Bahus, o sa aduc si eu 5 de alb si 5 de rosu de ala care am adus la Lepsa ...cand cu viespile...Ileana cred ca si-l aduce aminte bine...sau NU P.S. La ora 14.00 plec din Focsani, asa ca cine preconizeaza sa ajuga la ora aia si este dispus la o jonctiune pana la Bacau unde ne gasim cu viorel sa-mi dea un PM pt a-i trimite nr meu de telefon. Salutari Link to comment
Salex Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Azi am mai aruncat in portbagaj o damigeana de 5 litri vin rosu special pentru fiert; total = 9 litri. @uskt: eu cred ca ajung mai devreme la Bacau insa s-a angajat Wolfman sa ma tina de povesti pina apari si tu Link to comment
augustinionut Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Am fost azi pana in comuna Ceahlau, in interes de servici, cu loganu van.Drumul e acceptabil pt roate de 15 tzoli.Asta prin Bicaz, Potoci, Hangu etc.Zonele cu celebrele alunecari de teren sunt semnalizate. 1 Link to comment
big2shae Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 De ce nu treceti pe axial de la Izvorul Muntelui pana la Durau? Ar fi si mai aproape, si e frumos prin padure. Ultima oara am fost asta vara pe acolo si era practicabil, cu vreo doua portiuni de drum mai nasol, in rest asfalt, cu gropile de rigoare. Acum nu stiu cum a supravietuit drumul iernii, eu doar am dat o idee. Distractie placuta! Link to comment
victimitza Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Gasca finala: Salex - 1 camera Ami - 1 camera NFS - 1 camera Zmeu - 1 camera ileana - 1 camera Laurentziu83 + andreib - 1 camera Usckat + Wolfman- 1 apartament KumKum - 1 apartament ovidiuc - 1 camera Lascarica - 1 bungalow blonda Liliana - 1 camera Oricat de mult am regreta, nu vom face parte din gasca finala. Imi cer scuze ca am postat atat de tarziu, dar pana astazi exista o sansa mica sa pot veni macar eu. Astazi nu mai e! Drum bun, pe oricare l-ati alege si sa va distrati, copii! "> @ Ileana : mai trebuie sa-ti scriu in PM pe seama cui? Link to comment
Ami Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Din cate am inteles de la cunoscuti, iesirea din Bucuresti prin Colentina este praf. Amicii in chestiune au fost week-end-ul trecut la Durau si povesteau ca au facut o gramada evitand gropile lui Oatu din "Colentina City". Ei sugerau varianta Ploiesti - Buzau. Link to comment
KumKum Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Pe la inceputul lui februarie am fost eu prin Bucuresti si pot spune ca era destul de nasol drumul pana am iesit din Afumati, dar acum nu stiu ce sa zic, cineva care circula mai des prin zona poate stie mai bine, oricum de atunci a mai fost un val de zapada asa ca... Link to comment
big2shae Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 E destul de spart din colentina pana dupa Afumati. De fapt arata ca dupa bombardament. Eu cand plec/vin in Bucuresti ies pe A2, apoi merg pe centura (au aparut si acolo gropi pe alocuri, dar nu ca in Voluntari) si traversez doar Afumati. Dupa, drumul e bun pana in Piatra Neamt, de acolo mai aveti cam 60 km pana la Durau daca treceti pe axial. Link to comment
Salex Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 Cum o dai, cum o iei, tot prost iese. Nu prea am curaj sa merg pe varianta Ploiesti - Buzau; daca DN1 pina la Ploiesti arata cum arata dincolo de Ploiesti nu prea stiu la ce sa ma astept. De fapt, mai corect spus, nu prea ma astept la nimic bun ... Link to comment
Wolfman Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 Mergi incet, ca face spuma! Am sunat la locul faptei pt. ultimele precizari (am anuntat ca fiind libera o camera, cea a lui Vaxxi) si am aflat ca s-ar putea sa mai prindem zapada. Eu imi iau oricum doua sanii rabatabile, just in case. Facem in Bacau jonctiunea cu cei care pleaca dimineata din sud iar pe la 15.00 (dupa ce ajunge si Uskt) punem cap-compas Durau. Link to comment
augustinionut Posted February 25, 2010 Share Posted February 25, 2010 (edited) La ora asta e o ceata prin Pangarati... aveti grija care veniti maine poimaine noaptea, ca cred ca va fi la fel. L.E. Si poate scap si eu de warnu asta Edited February 25, 2010 by augustinionut 1 Link to comment
Lucian M Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Mai mult ca sigur ca vin si eu, insa ajung sambata pe la amiaza- am telefonul lui Lascarica, in caz ca nu va gasesc la locatie. 1 Link to comment
soldoveanul Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Mai mult ca sigur ca vin si eu, insa ajung sambata pe la amiaza- am telefonul lui Lascarica, in caz ca nu va gasesc la locatie. In aceeasi situatie sunt si eu, din pacate pot sta doar pana seara. Mergem impreuna? Rugam pe cei prezenti care au statii sa le tina deschise pentru a ne gasi mai usor. Link to comment
Lucian M Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Vorbit la telefon cu Soldoveanul- maine mergem in coloana (noi doi) spre Durau. Link to comment
Salex Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Baieti ... usor cu coloana, aveti nevoie de autorizatie de la Politie Link to comment
Recommended Posts