MCojo Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Ileana ce freza bengoasa ai in poza cu puloverul porto ..Salutari de la mareeeeee distanta! Link to comment
Salex Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 @Wolfman: Batea si ea apropouri, ce sa faca Link to comment
elprypas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 bah da care a venit cu cascheta de tanchist in dotare? s-a dus cumva vreun razboi ceva? Link to comment
Lucian M Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Taci- ca si VAXXi are una identica. Si inca ceva- mai bine cashketa de tanchist, decat clop, cum am avut eu. Link to comment
elprypas Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 stiu ca vaxxi are o cascheta de tanchist, tocmai deaia am avut semne de intrebare, ca stiam ca nici el nu a ajuns la aceasta nationala Link to comment
Lucian M Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Mi-a zis Ileana ca aveau amandoi cashchea, in timp ce pedalau o hidrobicicleta la Costinesti. Cica o fost senzatie. Link to comment
Englishman Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 (edited) Cine e colegu` de mai sus cu cascheta? LE. A, e NFS-ul. Edited March 1, 2010 by Englishman Link to comment
KumKum Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Inca doua pozne cu doi poznasi... Link to comment
Wolfman Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Suuper, urmeaza o comanda de la mine pt. 20l. Da-mi pe pm datele de contact si modul cum sa-ti trimit banii. Link to comment
TLGTLC Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 As vrea sa repet si aici experienta de pe clubpeugeot. Nu o sa vedeti bautori de vin mai mari ca posesorii de frantuzoaice. Probabil ei au adoptat si obiceiurile din tara de origine a masinilor lor. Poate voi reusi sa pasesc si eu la vreo intalnire gmclub. Link to comment
laurentziu83 Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 La mine doar Lada se apropie de ceea ce beau eu cu placere. Link to comment
Salex Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Cele mai reprezentative poze pe care le am prins. Prima seara: Comanda speciala Preacinstitii meseni: A doua zi, dimineata: Pe axiala Ioana nu vedea nici un drum. Ca sa fiu cinstit, ala nici nu prea era drum A doua zi, pe la prinz, a aparut lume noua: Seara finala, multa lume, ceva oboseala si multa multa bunadispozitie: Pina data viitoare ... predau legatura Edited March 3, 2010 by ileana Link to comment
zeneseu Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Pfoaaaa...ce falci a facut cineva... Link to comment
Englishman Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Da` cu bemeveu si gepu cine a venit la intanlire ca sa dea ceata? Recunosc 99% dintre personaje si ma declar fan Zmeu, CLAR. Mai este cineva cu mustata pe care nu stiu de unde sa-l iau...hmm... Edited March 2, 2010 by Englishman Link to comment
lascarica Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 Gipu dupa cite stiu nu era din grup. BMWu' era din Galati din stuff-ul lui KUMKUM. Iar mustata cu vesta e Semaca Link to comment
Tommy Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Mai este cineva cu mustata pe care nu stiu de unde sa-l iau...hmm... Pe elevi de unde ii iei? Cand nu invata. ) Edited March 2, 2010 by Tommy Link to comment
Englishman Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 De prin baruri...unu cate unu... Link to comment
Recommended Posts