Wolfman Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Pe traseul ala (din dreapta lacului) cica sunt alunecari (deja erau portiuni serios denivelate), eu nu-l recomand de parcurs noaptea (cand or sa ajunga majoritatea). @Salex, am scapat de pionezele lui augustinionut (nu mai trecem pe la Pangarati, prin poarta lui), poate dam in pionezele lui Englishman din Roman. )"> Link to comment
Salex Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Mdea ... si vedem Stinca Dracului , sau Piatra Dracului, nu ? PS: Eu imi bag picioarele, plec din Bucuresti al 09:00. Sper sa nu ma prinda noapte pe drum in conditiile astea. Link to comment
lascarica Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Pina la Tirgu Neamt se mergea bine (toamna trecuta). Pe traseu, dupa Roman va puteti opri la Hanul Ancutei la o cafea, e destul de bine intretinut, merita sa trageti un ochi. De la Poiana Teiului e drumul destul de "sinusoidal" si pe alocuri cu alunecari reparate. Pt. cei care nu au GPS dupa Calugareni la citiva km se vireaza la stg. Daca nu ati gasit bifurcatia pina in urmatorul sat Grinties, intorceti-va altfel vizitati Borsecul Unii din colegii mei de servici au facut-o... P.S. Wolfman eu nu am zis ca traseul e greu, e chiar usurel, dar e facut praf. Sa-l faci iarna si pe intuneric cum o sa ajunga multi nu mai e "fun"...si parca prin unele zone se pierde si semnalul GSM Vara e bun de o "joaca" Link to comment
augustinionut Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Apropo de pioneze: s-ar putea sa ma prindeti in "deplasare" Azinoapte a nins, azi se circula cu maxim 70 (in depasiri), in rest, 50km/h si rugaciuni. Plug de zapada n-am vazut azi 1 Link to comment
Wolfman Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 (edited) Pentru cei care pleaca de dimineata din sud, poate facem o coloana din Bacau; eu am de gand sa plec pe la 13.00 de la serviciu, trecem pe la mine sa-mi iau fetele si sa bem o cafea dupa care punem cap-compas Durau (nu zic ruta ). Last update: Am sunat la vila pt. ultimele aranjamente (merci Lascarica pt. intelegere apropo de bungalow), mi s-a spus ca se va face cazarea individual, spuneti doar ca sunteti din grupul DWCC si achitati diferenta dintre costul total (cazare+mic dejun) si avansul dat de fiecare. Pana pe 18 feb. o sa am acces limitat la net si e-mail (sunt plecat din tara). Edited February 12, 2010 by Wolfman Link to comment
ileana Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Am facut si plata, 650 lei. Gasca finala: Salex - 1 camera Ami - 1 camera Vaxxi - 1 camera NFS - 1 camera Zmeu - 1 camera ileana - 1 camera Laurentziu83 + andreib - 1 camera Usckat + Wolfman- 1 apartament KumKum - 1 apartament ovidiuc - 1 camera Lascarica - 1 bungalow blonda Liliana - 1 camera Total 28 de capete de furajat si adapat. Si ceva puradei nazdravani. 1 Link to comment
lascarica Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Sper sa fie caldura si apa calda in bungalow altfel trimit fetele pe capul vostru Apropo de adapat@furajat. Ne bazam numai pe ce gasim local sau facem cumparaturi la gramada ca data trecuta? Adica tot saracu' Wolf 2 Link to comment
Wolfman Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 Cumparam beutura si haleala din Piatra Neamt sau Bacau, ne mai organizam pana atunci. Acolo o sa mancam micul dejun si pranzul, seara facem gratar. Link to comment
soldoveanul Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Am scris intr-un post mai devreme: pentru cei ce vin prin Bicaz-Poiana Largului(viaduct) atentie mare in localitatea Grozavesti. In rest drumul este ok-atat cat se poate in Romania. Link to comment
KumKum Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Sa inteleg ca drumul din Bicaz de la baraj pana la coada lacului e varza? Intreb pentru ca mai mult ca sigur voi ajunge noaptea, iar daca e asa cred ca am sa evit zona. Link to comment
augustinionut Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Nu e varza total, si oricum inainte de zonele cu probleme sunt indicatoare cu "denivelari"..asa ca, cascati ocheanele 1 Link to comment
andreib Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Deci, ca sa se inteleaga clar: unde e indicator de denivelari INCETINITI la sub 50 km/h! Link to comment
augustinionut Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Sub 20 e mai potrivit. 1 Link to comment
lascarica Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 (edited) Diferenta intre traseul prin Bicaz si cel prin Tirgu Neamt e de ~25km in plus prin Tirg, dupa cum zice GPS-ul. Dar cel putin pina in Tirgu Neamt se merge chiar bine, soseaua e (era in toamna) buna. Atentie posibil radar la Motca , daca au benzina sa se deplaseze acolo isi fac veacul. Nu mai stiu cit de buna e portiunea de ~47km Tirgu Neamt-Poiana Teiului dar era ok vara trecuta. Poiana-Durau e portiune comuna traseelor. Pe marginea lacului erau si 2 zone cu 1 sens de mers semaforizate. Cine vrea putina adrenalina , conduce preventiv si cu ochii poate sa incerce varianta scurta. In nici un caz sa nu incercati asa ceva : http://www.220.ro/TY...aLogan-In-Raliu Edited February 12, 2010 by lascarica 2 Link to comment
KumKum Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Ok, multzam de sfaturi... Link to comment
Salex Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Am vazut aseara un reportaj la Stiri legat de Piatra Neamt. Credeti ca ar fi oportun sa iau o barca in portbagaj ? Link to comment
nt98adu Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Intotdeauna televiziunile au darul de a exagera in unele stiri. Este firesc ca in urma zapezilor care au fost si s-au topit sa fie ceva apa insa nu exagerat. Se circula relativ bine cu masina. Mai putin pietonii... Link to comment
lascarica Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Salex daca te iei dupa TV si in Bucuresti "e" necesare macar cizme de cauciuc pescaresti Local si in Iasi sint ceva balti dar vorba "neamtului" naspa de pietoni mai ales daca soferii sint tembeli si trec in viteza prin balti. Mai este o saptamina se pot schimba multe. Localnicii sper sa ne anunte prognoza "live" , daca e sa te iei dupa TV nu mai iesi din casa 2 Link to comment
augustinionut Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Mda, aici Andrei Escu, transmitem live ca niste localnici ce suntem: la Pangarati e soare, si ne pregatim de un gratar (e ziua soacra-mii) Soare cu dinti 1 Link to comment
elprypas Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 se pare ca nu ajung nici la nationala asta. in urma convocarii in slovacia, pe termen nelimitat, de azi, ma simt nevoit sa ma retrag si sa va urez distractie placuta. Link to comment
andreib Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (edited) @Salex: Mai bine ai lua o pereche de ochelari de soare! Ieri am fost la Piatra si nu era nimic deosebit. Doar pe drum erau campuri intregi alb imaculat + soare = lumina orbitoare. Edited February 17, 2010 by andreib Link to comment
elprypas Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 (edited) Edited February 17, 2010 by elprypas Link to comment
ileana Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 A inceput numaratoarea inversa Care nu se baga la gratar? Care, cand plecati de prin Bucuresti? Care e pana la urma cel mai bun traseu? Link to comment
ovidiuc Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Eu intetionez sa plec din Tgv undeva in jur de 9-9.30.Daca ami e cine asa matinal ne putem intalni pe traseu. Aceeasi intrebare,pana in Bacau e clar.Mai departe? Link to comment
Wolfman Posted February 22, 2010 Author Share Posted February 22, 2010 (edited) Eu zic sa facem un singur gratar (sambata seara, cand vom fi toti). De cumparaturi as putea sa ma ocup eu, eventual impreuna cu primii care ajung in Bacau. Drumul cel mai bun pt. cei ce vin pe E85 este prin Roman (am pus poza intr-un post anterior). Cei ce ajung pe la 14-15.00 in Bacau pot merge impreuna cu mine. L.E. Am sunat la pensiune si mi s-a spus ca ne vor astepta cu bucataria pana pe la orele 23.00. Acolo este zapada si se anunta ninsori saptamana aceasta. Drumul pe axial este practicabil, pe acolo circula cei din Durau care vin in Piatra Neamt. Edited February 22, 2010 by Wolfman Link to comment
Recommended Posts