sorin1983 Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 (edited) In service mi-au schimbat farul de pe stanga... Cate prinderi are ca se bataie un pic... Eu vad doar una sus cu un surub si cea laterala inspre radiator cu 2 suruburi. Mai e vreuna? Au rupt ceva idiotii? L.E. : Am mai gasit un surub in spatele semnalizarii(care bineinteles ca nu are piulita...). Daca mai e pe undeva vreuna astept un raspuns. Edited January 28, 2010 by sorin1983 Link to comment
Dumitru Cristian Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Salutare. Are 2 prinderi acolo la radiator, 1 sus si 1 in spate la semnalizator. Daca nu ai piulita la semnalizator acolo o sa se balangane. Nici eu nu am pus-o prima daca ca era aproape imposibil sa bag mana mea pe acolo dar cand am vazut cum face am pus-o. Link to comment
sorin1983 Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 O gasisem si eu pe aia din spatele semnalizatorului...Nu pusesera nesimtitii piulite acolo Mersi de raspuns. Link to comment
Recommended Posts