free_spirit Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 (edited) Salutare !! Am dezmembrat un Matiz din 2004, care a fost rasturnat. Singurul element de caroserie pe care-l am, este capota fata, care este in stare perfecta si este de culoare galben-auriu metalizat. In rest am; - cutie de viteze - alternator - caseta directie fara servo - coloana directie - faruri - stopuri - compresor aer conditionat - radiator apa - condensor aer conditionat - motoras stergator spate - galerie admisie complet echipata ( rampa injectoare+ valva egr ) Ar mai fi "tulumbele" de la instalatia de climatizare cu tot cu turbina-ventilator, radiator de caldura si cel de aer conditionat ( de la interior ), bordul cu tot cu ceas si barile fata/spate. Piesele nu sunt noi, dar chiar daca sunt in perfecta stare, nu au garantie.Masina avea 33.000 km. In principiu, pretul pieselor ar fi cam la jumatate sau...pe-acolo din pretul celor noi. Nu am alte elemente de caroserie . Va multumesc. Respect !! Edited January 28, 2010 by free_spirit Link to comment
FLEX Posted January 28, 2010 Share Posted January 28, 2010 (edited) Ma intereseaza capota, radiatorul de racire si barele (spoilerele) fata+spate numai daca sint vopsite, ca la masina din avatarul tau. Fa-mi te rog un pret pentru pachetul asta. Edited January 28, 2010 by FLEX Link to comment
raduf1 Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 ma interesea-za farurile ...spune-mi ce pret vrei pe ele? tks Link to comment
free_spirit Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 @ FLEX - "Pachetul" te costa 340 ron. Masina din avatar este a mea si are culoarea bej-satin , ( pe romaneste, cafea cu lapte ) insa piesele mele au culoarea galben-auriu . @ raduf1- Farurile costa 120 ron, amandoua. Link to comment
bishnitzarul Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Salut , la stergatorul din spate ai tot ansamblul? daca da un pret te rog. Mersi Link to comment
tarabostes Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 placajul de la portbagaj, cel de jos il mai ai? si eventual niste presuri de textil daca sunt in stare buna Link to comment
free_spirit Posted January 29, 2010 Author Share Posted January 29, 2010 @ bishnitzarul - Tot ansamblul inseamna motoras+ stergator, nu?? Asta am, altceva nu. Pret...habar , n-am. Da-mi cat crezi tu ca ar merita si ti-l pun pe un microbuz de Bucuresti. Daca am timp dimineata, ma duc sa-l scot din garaj si ti-l aduc maine, ca vin la Bucuresti. Daca nu, tinem legatura pe aici. 0749551863 / 0726278863 / 0761607155 @tarabostes - Din pacate, nu exista nimic din ce-mi ceri. Am scris si mai sus, interiorul este distrus de vreme, pentru ca nu a avut geamuri si sta in aer liber de 6 luni. Link to comment
m.marcel Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 salut, un pret pentru cutia de viteze te rog...mersi Link to comment
free_spirit Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 (edited) salut, un pret pentru cutia de viteze te rog...mersi Salut ! Noua este 3000 ron ( in depozit, nu la magazin), eu o dau fix la jumatate , deci 1500 ron. Preturile sunt negociabile pentru oricare dintre piesele mai sus mentionate. Edited February 4, 2010 by Mircea Link to comment
Stefania77 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 rotile le mai ai? se potrivesc la tico? Link to comment
free_spirit Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 rotile le mai ai? se potrivesc la tico? Din nefericire, au fost facute praf si jantele si cauciucurile. O singura roata a ramas si n-ai ce face doar cu una. In afara de asta, pe Tico rotile sunt pe 12 toli iar la Matiz pe 13. Link to comment
laurentziu83 Posted February 6, 2010 Share Posted February 6, 2010 Bordul cum se prezinta? A suferit zgarieturi, decolorari, etc? Si daca e ok, la ce bani? Link to comment
free_spirit Posted February 6, 2010 Author Share Posted February 6, 2010 Bordul cum se prezinta? A suferit zgarieturi, decolorari, etc? Si daca e ok, la ce bani? Arata foarte bine. 130 Ron cu totul. Bonus ceasul de bord. Link to comment
laurentziu83 Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Ok. In primul week-end in care am sambata libera si miroase a primavara afara ma infiintez la Constanta. E mai convenabil pentru mine sa schimb bordul cu totul decat sa ma chinui sa-l vopsesc si sa iasa cine stie cum. Link to comment
pmg_tr Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 M-ar interesa centurile de pe spate, daca sunt in 3 puncte de fixare, eventual lasa-mi un numar de telefon sa te pot contacta, multumesc anticipat Link to comment
dvd Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Ma intereseaza daca imi poti vinde suportul de centura al soferului, acela fix de langa scaunul soferului. Al meu s-a blocat si nu imi tine centura de la sofer in el. Fa un pret si spune-mi cum procedam Poti sa ma suni sau sa imi dai un beep pe 0751.082.453 sau 0768.922.011. SAlutari! Vali Link to comment
free_spirit Posted February 14, 2010 Author Share Posted February 14, 2010 (edited) Ma intereseaza daca imi poti vinde suportul de centura al soferului, acela fix de langa scaunul soferului. Al meu s-a blocat si nu imi tine centura de la sofer in el. Fa un pret si spune-mi cum procedam Poti sa ma suni sau sa imi dai un beep pe 0751.082.453 sau 0768.922.011. SAlutari! Vali Salutare ! Din pacate si tie si lui pmg_tr, trebuie sa va dau un raspuns negativ la intrebarile voastre, intrucat centurile nu le-am dat jos de pe masina, fiind distruse de vreme. Timp de 6 luni, au stat in soare , ploaie si ninsoare si din cauza ca erau praf, nu m-am mai obosit sa le demontez.Si daca nu am luat centurile, nu am luat nici suportii. Imi pare rau ! Respect !! Edited February 14, 2010 by free_spirit Link to comment
mihai230 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Salut. Ma intereseaza si pe mine motorasele de la geamurile electrice daca are. Ma intereseaza sa fie geamuri pe cablu. Imi trebuie sa le adaptez la Solenza. Ms. fumos. Pret? O zi buna in continuare. Link to comment
free_spirit Posted February 20, 2010 Author Share Posted February 20, 2010 Salut. Ma intereseaza si pe mine motorasele de la geamurile electrice daca are. Ma intereseaza sa fie geamuri pe cablu. Imi trebuie sa le adaptez la Solenza. Ms. fumos. Pret? O zi buna in continuare. Nu. Erau manuale. Zi buna si tie. Link to comment
pmg_tr Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 mai este parbriz? daca da la ce pret, eventual daca stiti cat ma costa si transportul Link to comment
free_spirit Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 mai este parbriz? daca da la ce pret, eventual daca stiti cat ma costa si transportul Salut. Masina a fost rasturnata si nu ma exista nici un parbriz sau geam lateral intreg. Aveam si eu nevoie la masina mea, ca-l am crapat pe cel din fata.Imi pare rau !! Respect !! Link to comment
pmg_tr Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 fete de usi spate exista? cu tot cu manere si manivele?daca da la ce pret Link to comment
raskala Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Putem sa ne vedem in Mangalia (la garaj poate)? Vreau sa iau mai multe nimicuri (macara geam, rama buton reglaj faruri, volan,polita portbagaj,boxe, casetofon, etc).Da-mi un PM sau chiar si aici. Multumesc. Edited March 2, 2010 by raskala Link to comment
dodo04ro Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 salut. pret pentru alternator? Link to comment
gore1979 Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 salut cat costa caseta de directie? Link to comment
Recommended Posts