ToPser Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Cielo nu a murit www.mundoautomotor.com.ar/.../12/16/chery-cielo/ !!! Link to comment
KumKum Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Nu mere, baga din nou linku... Link to comment
EM!L Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 http://www.mundoautomotor.com.ar/web/2009/12/16/chery-cielo/ Link to comment
ToPser Posted January 30, 2010 Author Share Posted January 30, 2010 Multumesc Emil (nu scriu de acasa )! Link to comment
sorin1983 Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Trecand peste altele...ce betiv a pus scrumiera intre scaune? A lasat un mare hau in bord inutil. Chery nu era chinezesc? Parca asa stiam. Link to comment
ALiCE Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Haul nu este inutil, ba din contra. In schimb, scrumiera ESTE inutila acolo. Oricum, seamana f. bine cu Cielo vechi: are tot 4 roti, un singur volan (poate in versiunile de top or fi 2?), etc. Iar faptul ca este produs de Chery in China fata de Daewoo in Korea n-are absolut nici o relevanta, tot ochi oblici au si unii, si altii. Link to comment
zeneseu Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 Nu cred ca are vreo legatura cu al nostru Cielo. E doar coincidenta de nume. Link to comment
lascarica Posted January 30, 2010 Share Posted January 30, 2010 (edited) Nu arata foarte rau, dar nu prea are treaba cu Cielo... plus ca e chinezarie, nu stiu cit de fiabile or fi... Edited January 30, 2010 by lascarica 1 Link to comment
elprypas Posted January 31, 2010 Share Posted January 31, 2010 seamana mai degraba cu un i30 sau cu un ceed la bot, sunt curios daca o sa se gaseasca vreun chinezoii sa o importe si in romania. in rest masina arata chiar bine dupa parerea mea, ar fi arat si mai bine daca era o berlina. Link to comment
Tommy Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Da, 17 stele euroncap, eu nu am vazut ca euroncap sa testeze vreun model de chery. Dar e A3 nu e cielo ) Link to comment
Leutzu Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 (edited) Sunt 5 stele la C-CNAP nu la EURO-NCAP. Am gasit pe net niste filmulete cu testele...si parca nu se mai rupe masina in 2 ca pana acum: Edited February 1, 2010 by Leutzu Link to comment
BogdanG Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Tommy vad ca-ti arde de gluma, sunt citeva masini chinezesti care stau foarte bine la crash test si sunt evident made in china, ia vezi Roewe 550 si Geely Panda, iar peste putin timp cand Volvo va fii "made by Geely" presimt ca toate masinile Geely vor avea 5 stele la EURONCAP, mai este foarte putin pana atunci . Revenind la Cielo trebuie spus ca a murit demult, Chery este un brand chinezesc, cel mai mare din China acum dar nu pentru mult timp, vine tare Geely din urma . Link to comment
Tommy Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Nu am pasiune pentru cultura automobilistica chinezeasca, dar nu sunt batut in cap sa nu vad ca testele alea chinezesti au alti parametri decat cele europene. Vezi si tu viteza la care se face testul frontal si alte alea. Eu unul marfa chinezeasca nu cumpar nici macar la geamantan. Altfel orice masina isi are ciclul ei. Intotdeauna finit. Iar cum minunea asta de cielo nu mai e un produs daewoo/gmdat subiectul mi se pare de caterinca. Link to comment
EM!L Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 5 stele NCAP ?!?! Bre "ştii-tu-cine" o lucra la ăştia de la NCAP?! Aşa s-ar explica nr de stele... Link to comment
TLGTLC Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Am vazut acu ceva vreme un Lifan cu nr. de Ukraina. Masina nu era rea deloc. Am bagat si un cap inauntru-cu un pret buna punea Loganul cu boticul pe labe. Insa preconceptia nu ne-ar fi lasat. Link to comment
NFS Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Este si berlina... Mie unul, trebuie sa recunosc ca-mi place. Oricum i-ar zice, arata BINE! Link to comment
BZN Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 La exterior e ok, interiorul insa cam lasa de dorit. Lifan este (era) o marca cunoscuta mai mult in segmentul moto. Link to comment
VAXXi Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Poate in Europa. Intr-o tara mica din America Latina este extrem de populara, cu reprezentante, showroomuri, de toate (si presupun ca si in altele de pe-acolo, data fiind apropierea geografica de China). Link to comment
Salex Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 In poze si mie imi place cum arata, exterior si chiar interior. Daca ar fi avut emblema Chevrolet nu ar fi parut nimic suspect. Insa as vrea sa vad asa ceva dupa vreo 20.000-30.000km rulati in Ro. Link to comment
geo_myly Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Da intradevar cielo nu a murit !se m-ai fabrica in federatia rusa cu denumirea de nexia,foarte frumoase masinile fata de ce sa facut la noi.aici http://en.uzdaewoo.ru/auto/new_nexia_dohc/#gallery Link to comment
mr_ Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 E Uzbekistan, nu Rusia. Am vazut-o live, din fata aduce bine cu Cielo clasic, iar din spate mi se pare mai naspa decat Cielo-ul nostru. Sunt curios cat costa... Link to comment
laurentziu83 Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Sunt pline tarile ex-sovietice de cielo-uri, Matize, etc. Bine, prin tarile astea mai vezi si Toyota Camry, care nu se aduce pe la noi, ci doar hidosenia aia de Avensis. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Undeva pe la 8500 euro varianta full. Link to comment
Recommended Posts