Jump to content

Joi 04.02.2010

Recommended Posts

N-am inteles la ce te referi. :scarpin:

L.E.: Daca te referi la gmclub.ro, nu am nicio treaba. (forumul ala mi se pare cel mai dezorndonat posibil, nu intelegi nimic) :D

Si da, observ ca sunt singurul chevrolist care vrea sa vina. Unde sunt ceilalti? :rolleyes:

Edited by Axel7

Era adresata initiatorului topicului :) .

Ceilalti chevrolisti "o ard" probabil prin poligonul de la Costin Georgian, am vazut cativa asta vara :D .

PS Exista chevroletclub? :D Cred ca-mi deschid si eu esperoclub atunci :)

Mda, exista. :) )

Din cate am vazut eu la ei pe site, se intalnesc vinerea.

Oricum, imi place mai mult "atmosfera" de aici.

Nu inteleg de ce se chinuie cu forumul ala, s-asa sunt putini. Maine bine s-ar inscrie si ei aici. :D

Sper sa ajung si eu si sa ingros randurile nubiristilor. Cerculete nu cred ca o sa mai avem pe ce din moment ce zapada se cam duce, ventual luam o foaie si facem pe ea cu pixu... Apropo, vazusem ca mai vroia lumea suport de numer de inmatriculare personalizat cu daewooclub.ro sau orice cu daewoo, daca ne strangem mai multi poate o rezolv...

Gata.Vin si eu maine seara :D .Foarte hotarat :) .Pun si reminder la tel doar in caz ca...Si zapada am vazut ca mai e ceva pe acolo(am fost eu marti seara,cred ca mai e ceva pe jos si acum :D ).Acum nu stiu pe la ce ora sa-mi duc fizicul acolo :) .Cred ca pe la un 7 asa...?

Da, a fost frumos. Si am observat si o chestie ciudata la mine. Dupa 2-3 intoarceri miroase a ulei ars in masina :) . Trebuie sa investighez fenomenul.

Am patit-o si azi dimineata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...