PetricaPTK Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 salutare!vine cineva joi la Polivalenta...eu unu o sa fiu prezent... Link to comment
Ami Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Ei, om aparea unul sau altul dintre noi... Link to comment
Axel7 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 E posibil sa apar si eu. Sa vad daca pot ajunge. Link to comment
Dj_Dark Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Vizita oficiala a site-ului vecin si prietin sau doar tu? Link to comment
Axel7 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 (edited) N-am inteles la ce te referi. L.E.: Daca te referi la gmclub.ro, nu am nicio treaba. (forumul ala mi se pare cel mai dezorndonat posibil, nu intelegi nimic) Si da, observ ca sunt singurul chevrolist care vrea sa vina. Unde sunt ceilalti? Edited February 2, 2010 by Axel7 Link to comment
Dj_Dark Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Era adresata initiatorului topicului . Ceilalti chevrolisti "o ard" probabil prin poligonul de la Costin Georgian, am vazut cativa asta vara . PS Exista chevroletclub? Cred ca-mi deschid si eu esperoclub atunci Link to comment
Axel7 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Mda, exista. ) Din cate am vazut eu la ei pe site, se intalnesc vinerea. Oricum, imi place mai mult "atmosfera" de aici. Nu inteleg de ce se chinuie cu forumul ala, s-asa sunt putini. Maine bine s-ar inscrie si ei aici. Link to comment
soricaadrian Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Eun nu cred ca o sa ma afisez desi mi-ar fi facut placere. Mi-a picat alternatorul de tot. Spor la cerculete si ceai!! Link to comment
BogdanG Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 O parte din ei sunt si aici dar aici nu erau moderatori Hai ca vin si eu joia asta, poate facem si niste cerculetze . Link to comment
Axel7 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Pai sa fie pe faza si sa se adune mai multi. Hai cu Chevy-urile. Link to comment
dariomario Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Sper sa ajung si eu si sa ingros randurile nubiristilor. Cerculete nu cred ca o sa mai avem pe ce din moment ce zapada se cam duce, ventual luam o foaie si facem pe ea cu pixu... Apropo, vazusem ca mai vroia lumea suport de numer de inmatriculare personalizat cu daewooclub.ro sau orice cu daewoo, daca ne strangem mai multi poate o rezolv... Link to comment
B27JJW Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Gata.Vin si eu maine seara .Foarte hotarat .Pun si reminder la tel doar in caz ca...Si zapada am vazut ca mai e ceva pe acolo(am fost eu marti seara,cred ca mai e ceva pe jos si acum ).Acum nu stiu pe la ce ora sa-mi duc fizicul acolo .Cred ca pe la un 7 asa...? Link to comment
dariomario Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 E devreme 7, mai bine pe la 8 -8 si un sfert, asa vine lumea de obicei Link to comment
darky Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Cu putin noroc ajung si eu maine Link to comment
Salex Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Domnu' d.cristian ... va prezentati cu jigodia ?? Sa stiu daca iau CDul ala cu mine Link to comment
NFS Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 PS Exista chevroletclub? Dap! Si ca sa nu fiu total offtopic, apar si eu azi! Link to comment
Costi VLN Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Din pacate nu am putut ajunge nici azi.Acum am ajuns acasa de la scarbici.Poate data viitoare. Link to comment
Axel7 Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Si mie imi pare rau ca nu am putut ajunge. Link to comment
dariomario Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 A fost frumos, cam frig dar a fost lume... Aufost si intoarceri cu frana de mana ... si incercari de intoarceri... de toate... Link to comment
Dj_Dark Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Da, a fost frumos. Si am observat si o chestie ciudata la mine. Dupa 2-3 intoarceri miroase a ulei ars in masina . Trebuie sa investighez fenomenul. Am patit-o si azi dimineata. Link to comment
Recommended Posts