yannlepantrec Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Sambata la ora 18 in parcarea de lanaga Sala Sporturilor (sau din spate cine gaseste loc). Rendez-vous-ul va fi la Friends (barul, nu serialul) Sa fie la 18 ca sa ajunga si provincialii melomani. Didi, poate nu ma uiti si pe mine cu semnalizatorul! Link to comment
free_spirit Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Didi, poate nu ma uiti si pe mine cu semnalizatorul! Salutare !! Vin si io !! Am pregatit deja lucas-ul. Respect ! Link to comment
ct06zgl Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 iar nu ajung...trebuie sa servesc patria maine...24 de ore...Sambata viitoare promit solemn Link to comment
paul_marines Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 iar nu ajung...trebuie sa servesc patria maine...24 de ore Hi hi, sa punem o vorba si pentru saptamana urmatoare? Link to comment
ct06zgl Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Hi hi, sa punem o vorba si pentru saptamana urmatoare? Stai nu spune hop...ca ..Stie toata lumea cum e cu armata asta ) Link to comment
MCojo Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Da, el o stie si mai bine... de aia s-a si oferit Link to comment
free_spirit Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Salutare !! Iata-ne trecuti de o noua intalnire saptamanala. Prezenti au fost cam tot...ai nostrii in noua locatie,"Friends". Dar pentru ca nu mai postasem cam de multisor niste poze, am zis ca este cazul sa arat, pe langa cei care au fost prezenti la intalnire, si noile "vedete" neacoolice savurate la intalnire. ) De la stanga la dreapta; cunoscutul nostru prieten"Chocolate Flavored Frappe","Green Cocktail" si deja preferatul publicului,racoritorul "Safe Sex" ) Si stati linistiti, Immortal-ul nu a patit nimic la ochi, ci doar "proba" noua mea achizitie, o lentila telephoto. Respect !! Link to comment
ct06zgl Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 ha..am ratat pozele ) Link to comment
Recommended Posts