danieltanasa Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 salutare . Am un espero din 98 de 1.8 si imi face un zgomot la motor , un zgomot asa cum face masina de cusut , cineva imi spune ca ar fi un culbutor si car el sar regla. daca ar fi culbutorii as vrea sa stiu ce valori au iei si cu ce se masoara va multumesc anticipat Link to comment
smailmiami Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Culbutorii sunt un fel de pistonase hidraulice. Nu se pot masura ca o piesa electronica, daca la asta te referi. Un mecanic iti spune care sunt dusi si care nu. Oricum, presupun ca trebuie schimbati toti, dupa varsta masinii. Link to comment
Florinel2004 Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Acelasi sunet se aude si de la tacheti obositi ! Link to comment
Mircea Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Zau? ce-o fi ala culbutor, ce-o fi ala tachet? Link to comment
Dj_Dark Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 (edited) Tzacanitul (am folosit TZ pentru a fi inteles mai bine) ala "a la masina de cusut" e de la injectoare si e normal la cat de vechi sunt. Daca nu e bataie de ax atunci "asa face toate dom'le" . PS. Am editat (sters) ceva de care nu sunt sigur. La tacheti/culbutori treaba e complexa si are mai multe aspecte . Edited February 9, 2010 by Dj_Dark Link to comment
Recommended Posts