yannlepantrec Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Sambata la 18 la club Friends. Cine vine, ca sa fac rezervare de masa? Link to comment
paul_marines Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Mee, mee, pick me!! Link to comment
free_spirit Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Salutare !! In principiu, vine si profu' "shpirit", numai ca azi are de recuperat orele care nu s-au facut cand a fost scoala inchisa din cauza zapezii. As avea ore pana la 18.30 si as putea sa apar undeva pe la 19.30. La fel de bine, este posibil sa apar in timp util, pentru ca multi din elevii mei, si-au aratat fatis intentia de a nu veni sambata la scoala. ) Deci, nu beti toate frappe-urile ! ) Respect !! Link to comment
dreamlike Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Poti sa rezervi si pentru noi doua scaune. Multumim! Link to comment
yannlepantrec Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Gata, am sunat. I-am zis sa se astepte la 6-7 persoane la 18. Ca o fi mai multi, ne descurcam. Link to comment
Immortal Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 Venim si noooooooooooooi. Oare mai gasim scaune? Link to comment
yannlepantrec Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Va strecuram si pe voi pe undeva! >- Link to comment
yannlepantrec Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Fuse si se duse. Au fost prezenti subsemnatul cu una bucata sotie, safari, dreamlike si Cristina, Immortal si Alina, shpiritul si ct06zgl (amice tre sa gasim un indicativ mai usor pt tine). Am fost noua in total dar ne-am descurcat cu masa la faimosul club Friends, recomandat cu caldura. Goodbye si pe saptamana viitoare! "> Link to comment
Recommended Posts