bogda_nitza Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 dezmembrez toata gama daewoo, preturi f bune, ofer si factura daca este nevoie Link to comment
GEM Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 sal !deschiderea portbagaj matiz (maneta .cablu.iala )ai cumva? Link to comment
Yaz Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Salut, poti sa imi faci rost doar de rama de la proiectorul de ceata de la Matiz, modelul polonez? Atasez si o fotografie. Link to comment
bogda_nitza Posted February 17, 2010 Author Share Posted February 17, 2010 sal !deschiderea portbagaj matiz (maneta .cablu.iala )ai cumva? [/quote nu am momentan daca este te anunt Salut, poti sa imi faci rost doar de rama de la proiectorul de ceata de la Matiz, modelul polonez? Atasez si o fotografie. merge cu tot cu bara Link to comment
cosmineby Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Salut, m-ar interesa asa pentru Cielo:1. Scaun sofer - sa mearga si reglajul pe inaltime2. Fetele de usi din interior( geamuri electrice)3. Plasticele care mascheaza stopurile in portbagajms mult. Link to comment
banzay Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 Pt Cielo: butoanele si toata plasticaraia de pe fetele de usi... De fapt cred ca butoanele sunt incastrate in manerele alea de plastic nu? Link to comment
GeorgeParaschiv Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Salut. Ma intereseaza plasticul de la cutia cu siguranta la Cielo Link to comment
akezatu Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 dezmembrez toata gama daewoo, preturi f bune, ofer si factura daca este nevoie Salut, Am si eu nevoie de 2 boxe de cielo fata (de 10 Cm). Ma poti ajuta? Daca da la ce pret. Multumesc anticipat Link to comment
trebor271074 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Sunt interesat sa cumpar un comutator lampa ceata spate pentru matiz. M-ar mai interesa si mecaanismul de temporizare a stergatoarelor de parbriz... comutator+parte electrica (relee cred). Cat costa si daca le puteti livra prin posta romana. Indiferent de raspuns, multumesc anticipat. Link to comment
cosmineby Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Pt Cielo: butoanele si toata plasticaraia de pe fetele de usi... De fapt cred ca butoanele sunt incastrate in manerele alea de plastic nu? Da, butoanele sunt incastrate, pe mine ma intereseaza plasticaraia aia daca se poate, eventual daca vrei poti sa imi trimiti un mail cu preturi la claudiu@bicotrade.com ms mult Link to comment
meconu Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Salut...ma intereseaza pt un cielo arcuri si amortizoare fata si spate daca ai si la ce bani. Merci Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Vreo nubira 2 la dezmembrat? Vreau CD playerul, lucasurile (semnalizatoarele pe de aripi) si suportul motor de la radiator. Link to comment
Tavi81 Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Salut. O bara spate pt. matiz nevopsita? Un pret? Multumesc. Link to comment
laurxzx Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Salut. Pentru Tico ai piese? M-ar interesa traversa fata, aripa stanga, capota, far stanga, bara fata. Daca ai fa-mi si mie un pret la toate. Multumesc. Link to comment
nt98adu Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Pentru Nubira 1 Wagoon: - motoras stergator spate inclusiv diuza de spalare; - finitii portiere spate stare perfecta (fara ca tapiseria sa fie dezlipita, uda, etc) Daca ai asa ceva si preturi. Link to comment
autocosti Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 ma intereseaza o jamba Cielo model "97 stanga , aripa stanga semnal stanga si o bara fata si o roata pe 13. Link to comment
GeorgeParaschiv Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Salut. Ai cumva plasticul acela negru dintre capota si parbriz si capacul de la cutia de sigurante ? Link to comment
Dominx Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Salut, Se poate un pret pt grila de radiator? Multumesc Link to comment
Ath Posted March 18, 2010 Share Posted March 18, 2010 Salut! Spoiler fata de Nubira I, eventual culoare rosu? Un pret daca ai, te rog. Link to comment
ica_ilcu Posted May 14, 2010 Share Posted May 14, 2010 buna ziua ma intereseaza proiectoarele de ceata la un cielo'98 pt aceeasi masina, aveti carlig de remorcare (cu tot cu priza)? multumesc Link to comment
Budan Catalin Posted May 19, 2010 Share Posted May 19, 2010 Buna,ma intereseaza si pe mine 2 piulite de roata de tico,borne de baterie,si busonul de benzina toate pentru tico.Borne de baterie mici am nevoie nu normale,pretul si modalitate de plata discutam. Link to comment
raresvintea Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 bara spate de cielo verde canterburry gasesc la tine? Link to comment
Depecher Posted June 2, 2010 Share Posted June 2, 2010 Hai ca a plecat si asta din tara .Nu a mai raspuns bogda_nitza de prin februarie. Link to comment
Muratu Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Compresot A/C de tico(1998)? (complet, compresor, fulie, bobinajul elecromagnetic) Sau puteti vace rost? Link to comment
alextreaba2 Posted June 13, 2010 Share Posted June 13, 2010 As dori o instalatie completa A/C pentru matiz E euro 4 an 2008..sau daca se poate monta de la un euro 2,3. Link to comment
Recommended Posts